Silverr Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Kérdések és válaszok erotikával,nemi élettel,ismerkedéssel,kisebb avagy nagyobb gondokkal kapcsolatban! Itt teheted fel kérdéseidet,ne nyiss új témát ha általános mindennapi problémáról van szó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt5 Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Üdv! Légyszi segítsetek! Felvettem egy lányt msn-re mert tetszik haverom myvipén találtam...Most az a nagy probléma hogy-hogy kezdjek el vele beszélgetni? Az eddig megvolt h hova jársz suliba meg hány éves vagy, és eggyi! Mit írjak hogy jobban megismerjük egymást vagy h elbeszélgessünk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noccikaa Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Engem az érdekelne, hogy mennyi idő után kezdétek ujból volt barátottokal vagy barátnőtökkel a kapcsolatot. ( ha volt ilyen) Én most már 8 honapja nem vagyok a volt barátommal és még mindig nem vagyok túl rajta. Persze voltak pasijaim hogy felejtsek de nem voltak az igazik:'( És egyik nap láttam a volt barátomat és felhívtam.. mi ujság vele. Az nap már találkoztunk. És hát igen az lett a vége hogy rájöttem, még mindig ő kell nekem... Csak hát elég sok idő eltelt.. Tejesen új életem lett mióta nincs velem.. nehéz...nagyon.. de ha egyszer nem ment másodjára fog menni? Kiváncsi vagyok a véleményetekre!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Szerintem probáljátok meg megint .Kitudja,lehet hogy most minden jobb lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Talán valami téma is kellene Nem interjút kell készíteni, amiben te kérdezel és ő válaszol. Egy haveroddal pl. hogy beszélsz? Na úgy kéne a lánnyal is. Tudd meg az érdeklődési körét és kezdj arról beszélgetést. Én legalábbis így csinálnám. A zene az, amiről mindenkivel lehet beszélni szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaguti91 Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Mondd el neki mit érzel.Ne tétlenkedj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Szerintem is próbáljátok meg újra, de sokszor nem érdemes, mert, ha 5.jére is próbálkoztok, akkor is előjön az a probléma amiért szakítottatok az első úgymond járásnál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Én tuti nem próbálnám újra, hanem keresnék mást. Eddigi tapasztalataim is azt igazolták, hogy nincs értelme és miért ne lehetne újat találva boldognak lenni ismét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Az előfordulhat hogy 15 évesen eljő álmaim nője vagyis hogy egy igaz szerelem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Kedves noccikaa.Hát ebbe elég rendesen bele gabalyodtál.Szerintem ennyi idő után össze lehet jönni.Az a rosszabb amikor csak pár hetet vagytok külön.Ebben a 8 hónapban mind ketten változtatok és végig tudtátok gondolni az érzelmeket hogy kinek ki kell.Majdnem hogy új lappal nyittok. Na spájz ez hülyeség.15 évesen még a hormonok dolgoznak.Ne akadj le ilyen fiatalon egy lánynál.Úgyis csak összetöri a szívedet vagy te az övét.Inkább most éld ki magad csajozás terén aztán később jöhet a komolyabb kapcsolat.Ezt tapasztalatból mondom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Az előfordulhat hogy 15 évesen eljő álmaim nője vagyis hogy egy igaz szerelem? Előfordulhat. Ha igazán szereted és ő is téged, ne törődj mással, légy vele boldog amíg lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Szerintem nem. 13 éves koromban is azt hittem, hogy eljött, de nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Nem nagyon hiszem, hogy 15 évesen az igaz és egyetlen és örök szerelemről beszélhetünk, szerintem lesz még pár 'igaz szerelem" az évek során, de kitudja, az is lehet, hogy, veled pont ellenkezőleg lesz Légy boldog a kapcsolatodban és élvezd, majd a sors eldönti mi lesz veletek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Szerintem nem. 13 éves koromban is azt hittem, hogy eljött, de nem. Azért a 13 és a 15 között van egy hangyányi különbség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Elég hülye kérdés de felteszem és szeretném a válaszolnátok.Az előjáték nem segít a tágulásban? Példa: újjazás, nyalás smile.gif Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feher-farkas Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ha megbocsátasz ez tényleg hülye kérdés. Miért ne segítene? Szimpla biológia, felizgul a test a kényeztetésre. Hacsak az illető nem beteg testileg, vagy pszichésen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nóca Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Kedves spájz, pont, hogy az előjáték az, ami segít a tágulásban/nedvesedésben... Meg anélkül a szex se ér túl sokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Tudom hogy hülye kérdés volt meg azt is tudtam hogy így van csak teljesen biztosra akartam enni mert nekem még nem történt meg. Pont ezért akartam kérdezni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nóca Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Hülye kérdésnek hülye kérdés, de legalább megkérdezted^^ És inkább kérdezz hülyéket, minthogy egy ilyenen akadjon fenn a szexuális életed^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qayqay Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Sziasztok, lenne 1 olyan gondom, hogy a fityma réteg mostanában, ha hozzáérek..hát, nem mondom, h fáj, csak mintha csiklandozna, és ha hátra huzom, az viszont fáj, de csak 1 pontban..eddig semi ilyesmi gondom nem volt, tökéletesen müködött, és egyik napról a másikra történt, csak nem fitymaszükölet..szerintetek? Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyj01 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Sziasztok! Bennetek van minden reményem. Az őszintét megalva eddig is elég hamar elmentem, de mostanában elég nehezen áll fel a szerszám és néha teljes merevedés előtt elmegyek és nem tudom mire vélni a dolgot, esetleg nektek van valami jó ötletetek, hogy lehetne ezt a problémát kiküszöbölni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 cigi?Pia? Általában ezek azok amik miatt nem következik be teljesen. Persze az is lehet hogy szimplán izgulsz. Ez csak csajal van vagy otthon is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyj01 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Mondjuk mikor barátnőmmel voltam és megtörtént ez a sajnálatos eset akkor elég sokat ittam. Cigizni nem cigizek és nem is cigiztem soha. Az eset után kipróbáltam egyedül is a helyzet ugyan mielőtt beáll a merev állapot azelőtt elmentem most már egy kicsit kezdek agóddni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Január 1, 2010 Share Posted Január 1, 2010 Akkor szerintem fordulj urulógushoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Felejtsd el az urológust.Csak egy kis szünet kell.Próbálj kicsit ön megtartóztatni pár napig és minden helyre áll.Ne izgulj ezen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
partyface Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 hali! van egy kis gondom :S fura egy kicsit erröl irni, de másokhoz nem fordulhatok szval jo kis vaskos szerszámmal áldott meg az ég , de van egy kis gond vele... mikor barátnömmel rajta vagyunk a témán minden okés , áll mint a cövek minden startra késznek tünik , de mikor felhuzom a gumit egyszerüen 'kipukkan' és pár perc mulva visszamegy az eredeti állapotra... szval ez egy kicsit gázos és nem tudom mi a probléma vagy mit tegyek, talán kicsi lenne a gumi és elszoritja ? de ez már kb a 3. gumi volt... mondjuk nincs rá irva méret ugyh nem tom hogy lehet nagyobbat venni , feltéve ha ez a gond... várom az ötleteket , vagy a megoldást :$ köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Nekem is lenn egy kis gondom, és szeretném, hogyha írnátok rá valami okosat. A helyzet az, hogy mostanában elég sokat sexelek (sajnos nem állandó partnerrel ) de mindig védekeztem gumival! Tegnap előtt exemmel összefeküdtünk, és hát nem volt gumim, és végül is megbeszéltük, hogy majd jól időzítek a végén. Sikerült is, nem lett belőle semmi(egyenlőre), de gumi nélkül még nem csináltam soha, és a makkomat védő bőr kisebesedett.. Nem is kicsit.Fáj ha pisilek,fáj ha hátrahúzom, az nagyon így nem is tudom megmosni, fáj ha csak hozzáérek. Kérdésem az lenne, hogy miért sebesedett ki?mert gumival soha nem volt ilyen! Nedvességi ráta maxon volt szal nem voltunk szárazak!. Régebben fájt néha gumival is a sex, olyan volt mintha letépnék a fitymám. Gondoltam arra is hogy fitymaszűkület, de remélem nem. Sztetek forduljak orvoshoz? Köszi a tanácsokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Lehet hogy túl sok bevetésben vett részt az elmúlt időkben. Ha egy kis pihentetés után még mindig fáj, keress fel szakembert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Hát igen mostanában rájuk járt a RÚD Pihentetem 4-5 napot hátha változik. Ha nem mehetek urulógushoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Január 13, 2010 Share Posted Január 13, 2010 ne hari, h rákérdezek, de te megbíztál a volt barinődben? idáig mindentől megvédted magad. az elválás óta összefeküdhetett vkivel, és te meg elkaphattad a kórt. lehet, hogy külsőleg sebed van, de megkezdődött a nyílt seb fertőződése is. ha fáj vizelésnél, akkor húgyuti fertőzésed is lehet, azt viszont kezelni kell antibiotikummal. de orvosnak okvetlenül látnia kellene. menj el bőrgyógyászhoz, andrológushoz. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts