Dark Raven Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 Arra lennék kíváncsi, hogy ezt a Mario-utánzatot ki tudja végig vinni. Nekem nem sikerült. Ha netán valakinek mégis, írja le, hogy mínusz hány élettel sikerült neki! Sok sikert! http://www.geocities.jp/z_gundam_tanosii/home/applet/Main.html (ajánlott egy lehető legfrissebb Adobe Flash Player) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorcika21 Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 -21 élettel eljutottam a végéig, de sehogy se lehet végigvinni, mert a célnál a zászlótól automatikusan megindul, és nem reagál semmire, és ráesik egy ilyen izé. vagy te odáig nem jutottál el? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Szeptember 27, 2009 Author Share Posted Szeptember 27, 2009 addig én is eljutottam csak tudod, lehet vannak itt olyan kockák, akik végigviszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 -14-el eljutottam addig ahonnan nem lehet tovább vinni (szerintem mert automatán megy és nem lheet elugrani semx D) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 -16-tal sikerült elérnem a zászlót, de ott rám esett valami. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 Régebben már végigvittem, mindössze annyi a dolgod, hogy betanulod a pályákat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 jaj ezzel régebben mennyit játszottamXD fénykoromban 1. pálya megvolt halál nélkül, viszont 3. végefelé csúnyán megakadtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 Végigjátszás: http://www.youtube.com/watch?v=qDZtec_G88Q Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Szeptember 27, 2009 Author Share Posted Szeptember 27, 2009 mxcmeszi...szégyeld magad, ellőtted a poént! :D Tömlöcbe vele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave55 Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 am. asszem a legvégén 3 variáció is van, most nemjuteszembe de rá lehet keresni amúgy ha enter helyett 0-át nyomtok mégnehezebb iylen össze-vissza pályák, de azt is végig lehet vinni, de garantáltan jó sok mínuszélettel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 ez kemény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 -3 -nál elfogyott a türelmem.. nem bírom az ilyeneket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetesbence Posted Október 27, 2009 Share Posted Október 27, 2009 én a végéig jutottam de - 136 élettel szerintem lehet dicsekedni vele. mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 29, 2009 Share Posted Október 29, 2009 Ez nem nehéz játék szerintem.Vannak nála nehezebbek is.Inkább ilyen szemétkedős. Ha jó napom van -10 élettel végigviszem. Ehhez csak rutin kell. Amikor a 0-val indítod ott az a lényeg, hogy a fehér cicát minél magasabban tartsd. Több ismerősöm tolja ezzel és ők végigviszik az összevissza módban is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neldelors Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Az ivános kép csakugyan rendkívül intenzív hatású, lenyűgöző Giger egy külön téma, ez a kép még a kevésbé elszálltak közül való, bár ő maga is külön tészta nem véletlenül vele kreáltatták az Alien figurát. Érdekes a kontraszt pl a fényképészet és makettezés között. Az előbbiben egy elhunyt személy vagy annak földi maradványai akár egy díjnyertes fotó alapját is képezhetik, míg a makettezésben ennek ábrázolása általában tabu téma. Tudom, hogy a megjelenítés eszközei a két dolognak nem összevethetőek, de azért érdekes a szemlélet különbség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts