pppnpppn Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 Helló! Az a problémám, hogy van egy Radeon 2400-as VGA kártyám és ezzel már nem mennek szaggatás nélkül jó minőségben (és nagy felbontásban) a játékok. Azt szeretném megérdeklőtni, hogy milyen VGA kártyát lenne érdemes vennem (pl.: mennyi legyen a GPU, Ram, stb). Olyan kéne amivel a legújabb játékok is gyönyörűen futnak (a processorom elég jó a játékokhoz). Válaszod előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 Mennyit szánsz először is az új vga-ra?? Egy Asus EAH4850 HTDI 512M PCIe már megkapol 30 ezerért ami szerintem egy egész jó kártya és fut majd szinte minden játék nagy felbontásban rajta. De mondjuk ha még egy 10 est hozzá teszel akkor már veszel egy hd4870 est. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsar1 Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 Szia! Mekkora felbontáson játszol? Milyen processzorod és tápod van? Amúgy van ennek a témának topicja, nem kell ezért új topicot nyitni. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=17740 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pppnpppn Posted Szeptember 23, 2009 Author Share Posted Szeptember 23, 2009 (edited) 50ezerben gondolkodok. A Radeon HD 4890-t néztem ki. Processzor: Dual Core 2,8ghz, 3,5gb ram, 1650x1050-es felbontás, 350-es táp. Még egy kérdés: hogyha egy játék alacsony minőségen elfut szaggatás nélkül, akkor jó vga kártyával max. minőségen elfut ugyancsak szaggatás nélkül? Pl.: Itt ez a játék: http://lokalhoszt.hu/index.php?lokal=gepigeny&jatek=65 Szerintetek az én procimmal és egy ilyen vga-val menne max minőségen? Köszi, hogy segítetek Módosította Október 6, 2009 Dadus Közvetlen link használata tilos ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 24, 2009 Share Posted Szeptember 24, 2009 Menni fog több játék is max felbontáson, a 2 magos proci már jó, főleg hogy 2,8ghz-s Amit nééztél videokártyát az szerintem tökéletes lesz üdv szergej Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pppnpppn Posted Szeptember 25, 2009 Author Share Posted Szeptember 25, 2009 (edited) Köszi a segítséget Módosította Október 6, 2009 Dadus Ne idézd a közvetlenül előtted szólót ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 350es táp kevés lesz akkora vga-nak, főleg ha noname cuccról van szó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pppnpppn Posted Szeptember 25, 2009 Author Share Posted Szeptember 25, 2009 (edited) Mekkora táp lenne jó hozzá? Módosította Október 6, 2009 Dadus Ne idézd a közvetlenül előtted szólót ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Igaza van gyuszi02 nak, nekem ez hirtelen eszembe sem jutott, ilyen videokártya van sógoromnak is és ott azt tanácsolták hogy egy jó 550w os tápegység már jó olyan + 10 ezer körül már kapható jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pppnpppn Posted Szeptember 25, 2009 Author Share Posted Szeptember 25, 2009 (edited) Nem 450-esre gondoltál? Módosította Október 6, 2009 Dadus Ne idézd a közvetlenül előtted szólót ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikardozo Posted Január 30, 2010 Share Posted Január 30, 2010 Én neked a hejedben csakis 550-600wattos tápot vennék vagy nagyobbat de márkásat nem mindenféle gagyi reklám cuccokat,mindjárt meg is mondom hogy miért, mert a doboz oldalán nem mindig az igazi teljesitményt adja le a táp ezt nagyon észrevenni ha felpöckölöd a karidat itt nagyon nagy szükség van a jó tápra ,és a mostani karik közül pedig ATI 5770 DDr 5 direck x 11 karit ajánlom mindekinek Nekem ez van és nem csalódtam benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts