Venheidem Posted Szeptember 16, 2009 Share Posted Szeptember 16, 2009 Egy szingapúri cég ezt a nevet adta legújabb termékének, amelynek segítségével létrehozható két számítógép között a "vezeték nélküli" kapcsolat. Első ránézésre egy kétvégű USB-sticknek tűnik az itWin, ám ha különválasztjuk a két elemet, akkor rácsatlakoztathatjuk azokat egy-egy számítógépre, s így megvalósítható a rendszerek közötti szinkronizálás. Az adatátvitel azonban nem WLAN-on, hanem az interneten keresztül történik. A mellékelt szoftvernek köszönhetően a különálló egységek felismerik egymást a weben. Az adatok másolása természetesen titkosított csatornán történik, tehát elméletileg kívülről senki nem tudja elcsípni a jelet. A gyártó még egy extra biztonsági funkcióval is ellátta különös termékét; a majdani tulajdonosok egy speciális sms-el működésképtelenné tehetik a stickeket. Az iTwin 2010 első negyedévében kerül forgalomba 99 dolláros végfelhasználói áron. hirek.prim.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Szeptember 16, 2009 Share Posted Szeptember 16, 2009 Ez kell nekem:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Szeptember 16, 2009 Share Posted Szeptember 16, 2009 Már látom is a következő kémfilmet, amiben Joe kibontja a neki címzett borítékot, és talál benne egy ilyet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FedeMan Posted Szeptember 16, 2009 Share Posted Szeptember 16, 2009 Ezt be kellene szereznem, már így is alig látok a kábelektől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 16, 2009 Share Posted Szeptember 16, 2009 Én vagyok a vak, vagy tényleg se logo van rajta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Szeptember 17, 2009 Author Share Posted Szeptember 17, 2009 Hasonló, de nem az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 Valóban nem az... Jobb képet is találhattál volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Lestat Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 ha interneten keresztül történik az adatátvitel akkor ez semmire se jó,iszonyat lassú. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Felfogtad mit írsz egyáltalán? Így egymást bárhol megtalálják, nem úgy mintha pölö wifin menne a kapcsolat... ( megjegyzem egy vpn progi is ugyanerre képes) Az meg már a delikvens sebességén múlik hogy lassú e vagy sem. Ma már a leggyérebb csomag is 5mbit lesz, szóval nem kell ilyen hülyeségeket mondani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Az enyém jelenleg 192/192 kbit, szóval.... (mobil alapú, 5G után korlátozzák erre) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 ötletes kis tech kütyü, alig várom hogy kipróbáljam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Lestat Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 Felfogtad mit írsz egyáltalán? Így egymást bárhol megtalálják, nem úgy mintha pölö wifin menne a kapcsolat... ( megjegyzem egy vpn progi is ugyanerre képes) Az meg már a delikvens sebességén múlik hogy lassú e vagy sem. Ma már a leggyérebb csomag is 5mbit lesz, szóval nem kell ilyen hülyeségeket mondani. Én felfogtam, de úgy látom neked ez nem megy. Leggyérebb 5 mbit? Hol? Budapesten? Jah bocs, h nem ott lakom... Egyébként még ha 5 mbit-es is, a feltöltés legtöbb esetben nem ennyi lesz hanem a tizede.Doksikra például kíváló ez a kütyü, vagy képekre,de nagyobb fájlátvitelhez nem tanácsos.Ahogy írtad,a vpn helyettesíti,szval sok értelme nincs a parasztvakításon kívül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 Én sem pesti vagyok, néhány centivel kéne arrébb olvasni, már látnád is. Itt is 5mbit lesz a leghurkább. De ha már ennyire "nagy fájlátvitelhez" akarod használni, akkor 25 megás net, 5 megás felfelé irányuló tempóval. Még akár lehet is ennek a cuccnak létjoga, csak bele kéne gondolni. Nyilván Pista bá, meg a titkárnője nem fog vpn progikat telepíteni, meg lant építeni, ha kell néhány fájl. A másik hogy nem mindenki játékok meg filmek megosztására használja a hálózatot. "Én felfogtam, de úgy látom neked ez nem megy." Ne kóstolgass pls. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts