a_grave_man Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Egy jópofa kis templomi esküvő a nem megszokott zenével. Először megnézve nekem picit a Randiguru című film végén az esküvő ugrott be, azt ne kérdezzétek honnan, talán a vidámkodás miatt. Sajnálom ha már volt fenn, de ha még nem láttátok, lássátok! http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 sztem elég gáz! Főleg h ezt templomban egy pap megengedte! Az ilyenek házasodjanak a zöldpardonban vagy egy elcseszett pincebuliban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Ez valami kegyetlen lett,nagyon jó volt .Látszik hogy mindenki élvezte,még a pap is .Szerintem egyáltalán nem gáz,sőt egész jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 sztem elég gáz! Főleg h ezt templomban egy pap megengedte! Az ilyenek házasodjanak a zöldpardonban vagy egy elcseszett pincebuliban! Én nem értek egyet... Nekem személy szerint nagyon tetszett , életük (talán) legboldogabb napját ténylegesen tetszés szerint ünnepelték , és valóban egy életre emlékezetessé tették , a boldogságukat pedig még tánccal is kifejezték.. Felszabadultság , életöröm , boldogság ..... ezekben mi kivetni való van? Szerintem semmi Sok boldogságot nekik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Szerintem is nagyon hangulatos, nekem is kell legalább 2 olyan denszelő csaj az esküvőmön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Szerintem is nagyon jó lett, én is megyek jövő szombaton esküvőre, nem lenen rossz ha ilyen hangulat fogadna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorcika21 Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Igeeeen!! Nekem is ilyen esküvőm leeeesz! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davieeeed Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Nekem nagyon tetszett semmi kivetni valót nem látok benne, mért ne lehetne olyan az esküvó amilyet akar az ember? Erre biztos emlékezni fognak életük végéig vagy amíg együtt vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Nekem tetszenek az ilyen esküvők...bam margera esküvőjét láttam először ami nem olyan volt mint a többi.... Különben is 2 embernek kell emlékezetes napot alkotni amire örömmel gondolnak vissza minden eggyes nap vagy az istenverte rendszernek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 2, 2009 Author Share Posted Szeptember 2, 2009 Őszintén megmondva én amikor ezt a videot először megtaláltam a postaládámban és megnéztem, szörnyülködtem, hogy Isten házába ilyet csinálni. Aztán megnéztem még egyszer és még egyszer, és jé ez jó, ilyet én is akarok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 jóez bejött ;> Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Hát, ez egyszerűen nagyon jó lett! Az emberi elme határtalan. Egy azon esküvők közül amilyen tuti másnak nincs. LOL. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rap boy15 Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Ne, hogy már ne találjak párat ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 9, 2009 Author Share Posted Szeptember 9, 2009 Ez nem temetés?o.O xD Esküvő, nem is akármilyen! Mint látom a te esetedben is működik az, hogy aki keres az talál, idővel biztos meg fogod találni a zenéjét is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts