Armin Fan Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Vigyázat ! Fejfájlalós videó ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Húh, ez odavágott, ha nem is hallott róla azt mondom még, hogy na jó, de azért, hgy Európa egy ország, meg Franciaország nem önálló állam, na ez nagyon fájt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Ezek a vadbarmok még azt sem tudják, milyen államaik vannak. Meg is érdemlik, hogy hülyének tartják őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 azzal nincs gond, hogy nemhallot magyarországról, mert hát elég kis ország...... de egyéb ökörségeket is összehord..... amúgy unokatesóm volt New Yorkba, aztmondja, hogy rengeteg hülye van. pl.: a central parkba odament hozzájuk egy öregedő tag, és mondta nekik, hogy tudja h kémek, és figyeli őket..... sok ilyen bolondról mesélt, de nem írom le, mert nincs annyi hely Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Ezt a videot már jópárszor láttam, de szerintem itt az is közrejátszott hogy teljesen buta szőke nőtől kérdezték úú én nagyon megüttötttem volna ha én lettem volna a műsorvezető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Szegény nő... Büszke lehet magára, nem mondom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Szégyen.. a nővel azért elbeszélgetnék evvel a témával kapcsolatban! És még röhög is..szánalom!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
billy a veréb Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Huhh,a barom szöszke. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 ezt már láttam nagyon gáz... aztán meg csodálkoznak ha valaki lehülyézi őkert.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Magyar szemmel elég vérlázító a csaj viselkedése, de igaziból nem is várható el hogy tudja hogy milyen országok vannak itt Európában.A saját országuk kontinens méretű , nem hiszem hogy legtöbbünk tudja térkép és google nélkül hogy melyik város South Dakota fővárosa.Hiába a gyenge oktatási rendszerük , vagy a hiányos átlagtudásuk , gyakorlatilag akkor is a gazdaság élmezőnyét képviselik és jóléti államban élnek.Amúgy a szinésznő a nyereményét felajánlotta jótékony célra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Úristen de egy idegestíő nőszemély. Azt mondta az országunkra hogy hungry! Rohanjuk le amerikát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Valami hasonlót akartam írni mint spdeluxe, de akkor nem írom le mégegyszer. Néha nem árt a másik fejével is gondolkozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy_ Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 ez durva,no comment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goten Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 durva , de annyira agyonverném azt a hülye tipikus szőknős gondolkodást hzogy ilyen a mesében sincsen!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolexr Posted Október 14, 2009 Share Posted Október 14, 2009 Mikor megkérdezte hogy Európa egy ország? Megnyomtam a PAUSE gombot! Ennyi elég a csinos szösziből!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
retry Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 spdeluxenak énis igazat adok viszont európa mint 1 ország az már szánalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 újabb ok, ami bebizonyítja: nem alaptalanok a szőkenős viccek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts