Cruel Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 jól tucc ps-ezni!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagus Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Nekem nagyon tetszenek a munkáid... kir vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 frissítve !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 szerintem még el is menne hivatalos dvd borítónak látszik rajta a sok meló, grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokornyib Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Hello, nagyon jó képek! Nekem nagyon tetszenek! Én is próbálkozok photoshoppal, de nekem nem nagyon sikerül még valami jobbat csinálni. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudsz-e segíteni valamiben? Nagyon tetszik egy lány és neki akartam ajándékba csinálni egy képet, vagyis az o képjébol valami nagyon jót, de nem sikerül, már kb 13 órát töltöttem vele. Valami olyasmire gondoltam hogy virágok, angyalka, kivágás, keret, név, ...ilyesmik. A tiedi közül az elsonek nagyon tetszik a betütipusa. Remélem érted mire gondolok. ha segítenél akkor lécci írd ide a e-mail címedet a válaszokhoz és én majd elküldöm e-mail-ben a képet és a lány nevét. vagy küld el a címed a pokornyib@citromail.hu -ra és lécci írd oda hogy te vagy az a képszerkeszto akinek írtam. elöre köszi . hello és neked így tovább... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts