xXJoCXx Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 (edited) üres perceimben leülök 1 kicsit photoshoppozni itt vannak az eredmények Kiváncsi vok a véleményetekre!Pls comment új képek:(2007 jún.14) Ákos eredeti saját1saját2 alone in the dark eredeti saját Matt in other world eredetisaját Spider-Man turn into VenoM és az alkotás 2007 augusztus 10 guild warsos clánom oldalának fejléce : Újabbak(2007 dec 16): Piramis-Ha lenne két életem The mystic Marble Silent Hill dvd cover További képekért katt a sigemben lévő címre. Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d750 Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Magam is nyomom a photoshoppot csak én autókkal! A képeid nagyon tetszenek főleg a szem, az első linket nem tudtam megnézni valamiért! Gratula a képekhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Március 25, 2007 Author Share Posted Március 25, 2007 Hopp találtam a régi gépemen még 1 yo kis munkát check this! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomax321 Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Jó képeid vannak photoshoppos "testvér" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Április 6, 2007 Author Share Posted Április 6, 2007 LP 4EVER!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Ha nagyon unatkozol akkor pakold egy topikba a sigeket! Annyira nem szarok, be a csodálattól hogy egyenként végignézzem mindegyik kis vacakot! Ergo sigek miatt ne nyiss új topicot! Mellesleg a siged 50 pxel túllépte a pirateclub által engedélyezett méretet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Április 6, 2007 Author Share Posted Április 6, 2007 ok thx a tanácsot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Április 27, 2007 Author Share Posted Április 27, 2007 egy újabb: Project neve: fallen angel eredeti: xXJoCXx version: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
denny-noob Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 királyak de a 3. az netes kép. a wwww.tutorial.hu-n van fent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Május 7, 2007 Author Share Posted Május 7, 2007 tutorial.hu és az enyém Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Május 7, 2007 Author Share Posted Május 7, 2007 írjatok véleményt pls!Előre is thx! drum and bass PoWa! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 szép piros.. az alak széleit elmoshatnád 1kicsit, h ne látszódjon a vágás nyoma.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Május 8, 2007 Author Share Posted Május 8, 2007 kösz a tippet azon vagyok!Már folyik a szemem és bedurrant a karom de csinálom ! Amúgy a te avatarod adta az ihletet. Annyi kérdésem lenne h az avatarodhoz a fülhallgatót te csináltad vagy az mára képen volt? Ha te csináltad tudnál tippeket adni mert ennél élesebben nem tom megcsinálni ha vékonyabra csinálom a vezetéket akkor meg kockásodik :S. Ezt az egész füles dolgot tollal csináltam tudsz vmi más trükköt ajánlani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 hátö.. nah a kép az 1fotóból van magamról amint zenét hallgatok... azt rajzoltam így át.. sztem ha akarod csinálhatod vékonyabbra és gauss életlenítéssel meg el tod tüntetni a pixeleket.. bár nekem így is tetszik, csak van 1 kis hiba mikor összeérnek a füles zsinórjai..+ a füles folytatása az ipod felé más mint a fülesek felé.. szóval legyenek 1formák.. (1et még megpróbálhatnál, bár ez lehet h hülyeség.. a fekete text köré tegyél fehér körvonalat... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 az 1-ső az k***a jó lett!! 500% respect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Június 14, 2007 Author Share Posted Június 14, 2007 thx ja és új képek feljebb (2007 jún 14) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 "látogatottságnövelés"... najo, máshol már írtam ezekre, v nem? lehet h tévhitben éltem. jah az a D'n'B képed volt.. :S Ákosos nagyon bejön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 királyak a képek nagyon tetszenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alhun Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Jó látni, hogy ilyeneket is lehet Photoshop-pal. Bevallom, nekem szinte csak díszként van fent a gépemen, mert alig használom. Komolyabb munkára csak egyszer használtam, az is képregény beírás volt (ami ki se került a netre). Ha képszerkeztést kellett csinálnom, általában a Paint Shop Pro-t vettem elő, az valahogy egyszerűbbnek tűnt. Jók a munkáid, bár a stílusomtól kicsit messze áll, de így is tetszenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Télleg jók. Emléxem még nekünk is csináltál egy háttérképet a Tout Egal-ra Azóta sokat fejlődtél! Én is szoktam Photoshopozni, bár nem ilyen stílusú munkákra. Komolyabb munkám vele a Gólyabálós belépők beszkennelése / pecsétforgatás-átrajzolás-kontrasztjavítás / átrajzolása / kinyomtatása volt Sokat kellett dolgozni rajta mire full jó lett (sárga volt a papír, szinteleníteni kellett, vonalakat kijavítani, kontraszt/fényerősség helyes beállítása stb, utánna sárga papírra kinyomtatni). És aztmondták rá mikor bementünk velük hogy "áá igen ez eredeti, mehettek" :lol: Szóval inkább csak retusálok Csak igy tovább Joc! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Július 5, 2007 Author Share Posted Július 5, 2007 thx ^^ha minden összejön 1 másik bandának is csinálok képeket,logot a jegyről meg annyit h szólhattál volna -500 píz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 királyak de a 3. az netes kép. a wwww.tutorial.hu-n van fent Szerintem te se tudnál magadtól összehozni egy ilyen képen, ha csak kezdő/hobbi szinten tolod a photoshoppot... amúgy grat, jó munkák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 az a szemes is nagyon faja lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Nagyon, tetszenek, és a MyVipen is fogok hozzá kommentelni;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casti Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Grat a képekhez.Jók lettek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djgoly93 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Hello mivel csinálod ezeket a képeket mert marha jóóóóóóóóóóóóókkkkkkkkk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 szerintem photoshop!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 szép! http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/szem_m%E1solata.jpg Na ebbe vannak hibák a szeménél javítsd ki a túlexponált részt. De másik képben is vannak ilyen részek ami naon feltünt. Készítsd új layert a túlexponálás előtt majd radírozz vissza. Tetszés szerint állíts a radír áttetszőségén. eredeti saját1saját2 grat ez jól sikerült ere eredetisaját a bal térdénél javítsd ki a túlexponált részt esetleg adj egy kis világítást a nézőtérre de egyébként naon jó munka üdjes vadol! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Augusztus 10, 2007 Author Share Posted Augusztus 10, 2007 újítottam 1 kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Szépek, bár a szpájdörmenes annyira nem jön be, túl csillogós. Grat. ;)Szépek, bár a szpájdörmenes annyira nem jön be, túl csillogós. Grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts