Nicky066 Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Halálos baktériumokat fedeztek fel a flip-flopokon. Veszélyesek a nyári szandálok? Ha a gyerek lába sebes, ne viseljen flip-flopot? Mi lehet azokon a szandálokon? A New York Daily News két riportere négy napig körbe-körbe járkált a városban. A teszt után halálos baktériumot is találtak a papucsukon, az ún. Staphylococcus aureus-t. – Egyre több baktérium tenyészik a városokban - reagált Dr. Philip M. Tiemo Jr. a hírre. A New York Egyetemen dolgozó mikrobiológus és virológus szerint a szemét, a patkányok és csótányok miatt egyre veszélyesebb félig-meddig meztelen talppal mászkálni. Forrás:168 óra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Engem nem érint, én télen-nyáron cipőben járok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Uhhh...ez azért dúrva...én nyáron szinte állandóan olyan papucsban vagyok... Mondjuk még nem vettem észre kóros elváltozást, vagy hogy hiányzik valamelyik lábujjam...xD :D Nah viccet félretéve...én abszolút nem parázok ettől...mosni kell oszt' kíísz'...xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Hát én ma pl papucsban mezítláb nyírtam a füvet Meg már máskor is és semmi bajom. Ja és van egy seb a lábamon. Tegnap Reggel szereztem úgyh még frisss . Ja am nem vok városi ZAt írj a hír h ez inkább a városokat érinti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LcE Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Szánalmasak az ilyen hisztéria keltések... Arról nem végeztek véletlenül kutatást, hogy a kezünkön/bőrünkön hány ilyen halálos baktérium fordul meg évente? Mert, hogy nem egy darab az biztos... A New York Egyetemen dolgozó mikrobiológus és virológus szerint a szemét, a patkányok és csótányok miatt egyre veszélyesebb félig-meddig meztelen talppal mászkálni. ??? New Yorkban eddig talán nem volt se patkány, se csótány, se szemét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 gyakraban kell lábat mosni illetve a szandált tisztán tartani és nem lessz itt semmi fertőzés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts