Mortuus Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Fontos még megemlíteni hogy Andris azt mondta hogy ebben a számban még nem a végleges hangzás hallgató, a végleges még ennél is jobb lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 A Szent László éneke nekem nagyon tetszik! Egyébként jönnek Miskolcra November 7-én. Már várom. A lemezt is megveszem majd, ha lehet, akkor a koncerten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 http://dalriada.hu/index.php?menu=lemezek Szent László II!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eper Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 Sziasztok! Nekem is egyik nagy kedvencem a Dalriada. Az uj szamuk( Szent Laszlo II. ) nagyon tetszik, rengeteget hallgatom. Nagyon kivancsi vagyok a tobbi szamra is, biztos jo lesz az uj album! Csak birjuk kivarni az album megjeleneseig!! Udv: Eper Ui: a mobilom is persze dalriadara szol ha hivnak, termeszetesen Szent Laszlo II-re. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 A két Lászlót szokni kellett nekem, elsőre nem tetszett a második, de mostmár nagyon szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 Helyes. Én csak a koncertjükön fogom megvenni a lemezt, biztos nagyon jó lesz. Ha minden jól megy dedikáltatni is fogom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 Én dedikálva rendeltem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
engedjebe Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Én is nagyon szeretem a Dalriadát! A legutóbbi albumok nem igazán jönnek be, de a Jégbontót imádom. Eddig egyszer voltam koncertjükön (tavaly Rockmaratonon), de élőben szerintem eléggé gyengék... De lehet, hogy csak rossz napjuk volt. Az én szememben akkor nagyot csökkent a zenekar... De remélem az új album jó lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Nekem a Szelek album benne van a top 10 albumaim között Amúgy igen élőben Laura hangja szerintem is gyenge. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Szeptember 25, 2009 Author Share Posted Szeptember 25, 2009 Pécsen pedig egész jó volt. Legalábbis ahogy emlékszem rá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Amiket én hallottam felvételen azokon rettenetesen orrhangja volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eper Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 En tavaly szigeten lattam oket , nagyon jo volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 dalriada.hu Ma megjelent a Dalriada zenekar Arany-album című műve Arany János szerzeményeire épülve és a komplett Fajkusz Banda közreműködésével. Este koncert a Paganfesten a Diesel klubban! Holnap megkezdődik a csomagküldés is, így lehet zaklatni a postást hogy „Hol van má’?” :-D További érdekesség, hogy a lemez a HammerWorld magazin special kiadványként, turnéposzterrel kiegészítve, valamint digipack formátumban is kapható lesz, országszerte, az újságárusoknál! De persze mi azt szeretjük, ha a bandától veszítek a bolt menüben, ahol megtaláljátok az új pólómintákat is, vagy a koncerteken. Nemsokára új képek és egy kiadós interjú vár majd benneteket az oldalon! Holnap megyek az én példányomért a Hammerbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Szeptember 28, 2009 Author Share Posted Szeptember 28, 2009 Nem úgy volt, hogy előrendelted? Az előrendelt digipackhoz gondolom nem jár turnéposzter... =( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 Igen, előrendeltem, de a személyes átvétet jelöltem meg, mert úgy olcsóbbak kijövök Szerintem nem jár hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 És, milyen? Ha lesz majd link, akkor valaki légyszíves adjon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 Holnap tudok mondani véleményt mert viszonylag későn hozzák. Hozták. Ahogy megláttam, majd besz**tam a gyönyörűségtől. A borító nem teljesen az, aminek be lett harangozva, még jobb lett! Többet nem mondok a borítóról, legyen meglepetés A szövegkönyv is extra igényes lett, közepén egy kép a bandáról és ott vannak az aláírások!! Nagyon komoly, mondom, majdnem besz**tam. A zenével még most ismerkedem, holnap bővebb leírás várható Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Szeptember 30, 2009 Share Posted Szeptember 30, 2009 kinek hogy tetszik az új album............szerintem csúcs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Szeptember 30, 2009 Share Posted Szeptember 30, 2009 Az összes számot imádom róla!! Mestermű lett! Zách Klára első hallgatásra a favoritok közé került, a János Pap országában meg hihetetlen szép az ének, na és Ágnes asszony Hihetetlen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Szeptember 30, 2009 Share Posted Szeptember 30, 2009 Tényleg nagyszerű lett az album. Remélem hamarosan én is megvehetem, ha lehet, dedikálva. De a koncerten valószínű úgy is aláíratom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 30, 2009 Share Posted Szeptember 30, 2009 minden elismerésem a csapatnak nagyszerű albumot hoztak össze! igaz viszonyítási alapom nincsen, hiszen ez az első albumom tőlük, de ez nagyon tetszik. zseniálisak az énekek és kb minden belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 1, 2009 Share Posted Október 1, 2009 Ááá nem tudok erről az albumról leszállni :D A Walesi Bárdok II rohadtul epikus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Október 3, 2009 Share Posted Október 3, 2009 Fantasztikus lett az album, az eddigi legjobb, szerintem. Azokon a dalokon is hallatszik az újítás, amiket eddig már megjelentettek egy másik albumba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Október 3, 2009 Share Posted Október 3, 2009 nekem az nem tetszik benne egyedül, h mindennél több népzene,meg minden, és olyan szintihangszineket használnak, hogy jajj... olyan oda nem illő, de szépek a számok az biztos. az ágnes 2. első két perce besz@rás, olyan jo dallamok, h ihaj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenonimo Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Én megkönnyeztem a Szent László I-II. hallatára... eszméletlen jó ez a banda és szerintem egyre jobb lesz, a magyar metál egyik legjobbja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necromaci Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Üdv! Nagy öröm látni, hogy nyílt egy ilyen topic. Régebbiekről nagy kedvenc a Szondi két apródjaI-II (az I. eleje iszonyat jól indul, rá is másoltam telóra, ha hívnak, akkor az szól), illetve a Walesi bárdok (ezt hallottam életemben először tőlük). Koncertjeik nagyon hangulatosak szerintem. A Szent László elsőre elnyerte a tetszésemet, eltalálták, de még mennyire!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Nekem az aktuál favorit a Walesi Bárdok. Megunhatatlan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Október 4, 2009 Author Share Posted Október 4, 2009 Nekem meg még mindig nem hozták ki a példányomat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necromaci Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Ne bosszankodj! Minél tovább vársz rá, annál nagyobb lesz az öröm, mikor megkapod!!! xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Október 11, 2009 Share Posted Október 11, 2009 Nagy lovon ült a nagy férfi, Arca rettentő, felséges; Korona volt a fejében Sár-aranyból, kővel ékes; Jobb kezében, mint a villám Forgolódott csatabárdja: Nincs halandó, földi gyarló Féreg, aki azt bevárja. ez a versszak a halálom. szent lászlo 2. 3:50 perc körül. végem van, kegyetlen jo hangja van a ficzek-nek gondoltam megosztom veletek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts