martin65 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Mi az amit viccesen félreértettek körülötted?? PL:Én nem rég szóltam anyának hogy itt egy Lamborghini Erre mamám hol van zámbó Jimmy. MOndjatok ieneket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FULL-MOON Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Múltkor arról beszéltem egy taggal, hogy a csövesbortól nem csak neki megy a hasa, erre jön egy fiatal srác, és kér egy feles vodkát, hogy igyanak a leendő apára, rám. nem tom mit értett félre, de szegényt nagyon kinevettük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 a balaton parton voltunk nyár közepén ismerősökkel, majd az egyik büfében betértünk enni. rendelni akartunk , persze én beszéltem hogy kérek egy hamburgert.. mondja a barátom mikor hátrafordultam hogy még kettőt.. mondom a kiszolgálónak, még kettőt legyen szíves.. és megkérdezte hogy mély teknőt ? - Mondom még kettőt! azt mondja akkor összesen kettőt ? szóval nagyon félre értette... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vricsi94 Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 középiskolai gólyatábor felvittek minket a suli padlására és gázmaszkot kellett felvenni.egyik gyereknek nem sikerült és a sötétben elkezdte kiabálni hogy valaki akassza be neki hátulrólXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 egyszer egy lány barátom feljött hozzám, aztán együtt aludtunk (ne tessék semmi rosszra gondolniXD) másnap reggel, full kómásan mentem a reggeli körutamra,valamikor hajnali fél 10kor, és muter enyhén szemrehányó hangon megkérdezte, hogy " - és gumit legalább használtatok?" énmegmondomneki, hogy "nem..." kicsit ki volt akadvaXDDDDDD (és még rám mondják, hogy mindig rosszra gondolok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsike012 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Suliba németórán: Oszt.társam: A tanárnő szokott inni? Tanárnő: Ééééén? Rengeteget, mindig. Énmeg azt értettem, hogy Oszt.társam azt kérdezi, hogy a tanárnő szokott-e fingani. :DDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi93 Posted Január 23, 2010 Share Posted Január 23, 2010 Egyik fiúhaverom itt volt nálam, és épp meséltem egy barátnőmnek: "... Olyan hülye volt, hogy ilyet még soha nem tapasztaltam. Hihetetlen! De képzeld, nagyon jó volt, mert..." Nos, barátnőm a hülye helyett ujja-t értett.. Kicsit más értelme volt így a szövegnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazer Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 Osztálytársakkal uszodából vissza a suliba asszem, de trolin az biztos. A beszélgetés: 1.: - De jót úsztam. (úgy értettem, "púztam") 2.: - Ja... Én is... Gondolhatjátok kicsit fetrengtem a röhögéstől, beletellett vagy 10 percbe mire kinyögtem, hogy miért röhögök. Aztán persze ők is fél órát kb.. xD :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts