Rap boy15 Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Sziasztok itt a Windows himnusz! Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, Szenteltessék meg a te Windows-od, Jöjjön el a te frissítésed, Legyen meg a te javítókészleted, Miképpen a Windows-on, azonképpen az Office-ban is. Mindennapi E-mail-ünket add meg nekünk ma, És bocsáss meg a kalózmásolatainkért, Miképpen mi is megbocsátunk a T-Com-nak. És ne vigyél minket az BSA-hoz, de szabadíts meg az OS/2-tol, Mert tied a Dos, a Windows, és az NT, mindörökkön örökké ENTER! HEE ez most pattant ki a fejemből xDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wowfan Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Ez már egy régi "vers" pici átalakítással Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 ja lehet nem ippen egy ilyen régóta üzemelő fórumon és főleg nem ilyen "öreg rókák" között kellen próbálkozni, ettől függetlenül nem rossz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Jah, én nem vagyok öreg róka ami a netet illeti, de ezt már én is olvastam még évekkel ezelőtt, méghozzá egy újságban.............. szal az ötlet már régen másé, de mindettől független, nem rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts