metal4ever Posted Július 9, 2010 Share Posted Július 9, 2010 viper737: Hát első sorba már 17 vagyok XD de ez lényegtelen. Végülis igaz! És tudatában vagyok annak hogy ha semmit nem teszek abból sok nem lesz...de e mellett más bajok is vannak nálam. első sorba....igazából nem tudom , hogy kezdjek hozzá mert azt se tudom hogy hol tudnák lányokal ismerkedni mert én alapjába véve 1. inkább egyszerű vagy túl egyszerű srác vagyok és metálos vagyok ami külsőmön nem igazán látszik szóval igen semleges ember ként tekintenek rám sokan :S 2. itt minden lány plázacica fillingbe nyomja ráadául rengeteg beképzelt van közöttük. Más részt én vagyok az a tipikus "lúzer" a mások szemébe..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 9, 2010 Share Posted Július 9, 2010 A lányok azt is szeretik ha az ember helyesen ír meg beszél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Július 9, 2010 Share Posted Július 9, 2010 Mink csendesebbek,talán a visszafogottabb lányokat keresnénk,egyszerű szolid legyen,nem az a nagydumás mindenen vihogós plázacica...de sajnos az előbbiek,mivel inkább azok a normális életfelfogásúak,ők mind foglaltak... Metal4ever: Biztos tudod,hogy sok lány nem szereti a metál zenét,legalábbis jónagy része...de te ezen tudnál változtatni,h kicsit másabb stilus után is nyitni....és úgy több lehetőséged is lehetne..pl rengeteg 16-18 éves lány jár discokba...és hát sosem tudhatod...keress pár barátod akik ilyen helyre szoktak menni és hajrá...te még fiatal vagy még gyerekesen is felfoghatod az életet és úgy sokkal könnyebb lesz minden...nekünk felnőtt fejjel már ezerszer nehezebb a legkissebb hibáért is lenézik az embert... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 van igazság benne....de ami a zenei ízlésem illeti abba nem nem nagyon tudnék változni mert a disco zenét egyszerűen nem tudom elviselni és hosszú távon nem menne a dolog. Azóta , hogy másik településen élek megszünt minden baráti kapcsolat...pedig csak a szomszédos város pedig nem nagy táv de már leszarnak pedig én próbáltam valami kapcsolatot tartani.....már msn-n se írnak. Itt különösen sok a disco-s csaj szóval...semmi se jut eszembe...próbálok nem csak itthon ülni és elmenni valahova....de semmi értelmét nem láttam eddig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Nem kell Disco-s zene, én is utálom csak ne metalos legyél hanem Rock-os szimplán ilyen Linkin Park, Three Days Grace stb...! Hidd el a lányok ez már inkább szeretik, én csak tudom, nekem mindig összejön valami . Hogy miért?? Mert őszinte vagyok legyen bármiről szó, szeretem magamat adni és ez így van rendjén . Szóval hajrá, változtatni sose késő . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 De amúgy most tényleg ennyire fontos a zenei ízlés ? :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Hogy ha a külsődön nem látszik meg akkor nem, amugy meg jó ha van egy közös számotok! Plusz a metal nem egy szeretett zenei műfaj a lányok többsége is inkább csak lightosabb rockot hallgat, ha teis ilyet hallgatnál akkor lenne legalább téma, felajánlhatnád hogy van pár rock zeném ha akarod átküldhetem meg ilyesmi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 hát külsőmön nem igazán látszik hogy metálos vagyok.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 De amúgy most tényleg ennyire fontos a zenei ízlés ? :S Nagyon, de nagyon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Jó azért nem muszály mindenkinek az Disco zenéket hallgatnia. Nézzetek meg engem Rockos vok, jól tartom magam és hát a lányok kishíján belémszeretnek egyből XD, asszony meg nemnézi jó szemmel kapok is párat a fejemre én neki is megmondtam mint mindenkinek: Én ilyen vagyok, fogadjatok el így! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Annyiban,lehet fontos a hasonló zenei izlés,hogy lehet közös téma,nameg szeintem jobban egy hullámhosszon vannak a hasonló zenét kedvelők.... Nem fontos,h a mai dübdüb zenei helyeket keresdd,ha épp nem szereted azt a fajtát,de pl a 90 es évek hangulatos zenéit ki ne szeretné...pl a coco jumbo meg captain jack meg ilyenek....az ilyen retro partykra én mindig szivesen elmegyek és sok olyat találok az ilyen helyeken akik alapból metál v rock kedvelő....két három kör pia után már mindenki énekel....és az ilyen helyeken könnyebb felszedni egy csajt.... Szóval ne tudasdd a lányokkal,h metálos vagy...azt mondd h általába mindent meghallgatsz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 És akkor máris megbukott! Gratulálok leülhetsz, a lányok azt értékelik jobban ha őszinten vagy, egyszerűen mindig add magad, mond el kivagy mit szeretsz és ha tetszel nekik akkor úgyis melletted maradnak ha meg nem akkor értékelnek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Nem bukott meg,mert pl miután megismerkedett egy lánnyal aki mondjuk mást stilust kedvel,akkor lesz annyi esze,h akarva akaratlanul is elkezd érdeklődni azon zenei stilus fele..pusztán a lány kedvéért... Én pl pár éve még alig szerettem a retro zenét fölegnem a 80 as éveket... és egy lánnyal 3 éve megismerkedtem egy discoba majd msn en tartottuk a kapcsolatot és mondta h szereti a retro zenéket és onnantól kezdve már kb 50 giga zenét gyűjtöttem be a lány kedvéért is meg közbe én is megszerettem és vittem neki zenéket dvd-ket,csak azért h láthassam..igaz h a későbbiekben már le se szart,de ez már más tészta... Egymás kedvéért meglehet szeretni mindent...és nem minden félrebeszélés számit hazugságnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 De ő mondta hogy metálos én meg rockos tehát (én legalábbis) nem tűrök más zenét tudod olyan erotikus a hangod... Szerintem ez így van a metálosokkal is, elkötelezik magukat amellett amit megszerettek és az atyaúristen se tudja megváltoztatni az izlésüket . Mindig légy őszinte! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Ezt nem hiszem el, hogy a zenei ízlés a mérvadó! Ez hülyeség, már ne haragudjatok. Én vagyok az a metálos, akiről 20 km-ről is látni, hogy mi a stílusom. De voltak discós és retrós barátnőim is. Miért? Mert elfogadtak olyannak, amilyen vagyok és én is elfogadtam őket olyannak, amilyenek. Ilyen kicsinyes dolgokon nem múlhat egy párkapcsolat! metal4ever: nem kell megszeretned a "dijumvishu" zenét, csak azért, hogy legyen csajod. Csak egy picit több önbizalom kell, ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 ami azt illeti ezeket olvastam és alapból még egy lány kedvéért sem lennék képes más zenei stílust szeretni ,egyszer volt hogy egy csaj miatt lementem a punk zenéig de az addig is tartott mert később nem lett belőle semmi. De én alapból olyan ember vagyok hogy nem külömböztetek meg senkit a zenei stílusa alapján még ha nem is szeretem az adott műfajt. Csak hát errefele nem túl sok olyan hely van ahova mehetnék...szóval ahol ismerkedhetnék max a disco szombat esténként de hát az olyan hogy már este 9-kor már mindenki részeg még a csajok is és ez annyira nem vonz :S Ezt is onnan tudom mert voltam már ilyenkor arra fele régebben...csak elmentem a szórakozóhely előtt és láttam ami ott ment... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 Nem is kell más zenét szeretni egy lány miatt, szeresd azt amit eddig is szerettél és majd elfogad úgy ahogy vagy. Ha meg nem, majd találsz olyat úgy is, aki elfogad olyannak amilyen vagy! Egyébként metálfeszteken se sokkal jobb a helyzet a csajok terén metal4ever. A mai "fiatalság" sajnos így mulat. Persze tisztelet a kivételnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 Hát erre csak annyi a válaszom mint ahogy ez előtt említették : nehéz normális lányt találni Nem azt mondom én is szoktam inni ha van rá alkalom de nem ilyen szinten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 A lényeg hogy add önmagad és akkor tuti semmi gond nem lehet! Amugy azt hiszem én vagyok az a kivétel, nem cigizek,nem alkoholizálok,nem kv-zok meg semmi ilyen drog vagy anyám kínja, engem nem úgy neveltek hogy ezek egyike is kelljen plusz utálom nem kell fúúj ! A lányok az ilyet eléggé értékelik, vagyis nálam legalábbis . Mert mondjuk ha van 2 ember és lehet választani hát nyilván nem azt fogja választani aki iszik drogozik meg minden...! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 hát én is ilyesmi vagyok nálam max az alkohol de az is csak mértékel......szóval iszom magam hullarészegre De még ha iszok is egy évbe ha 2x akkor már sokat mondtam xD Remélem találok így egy értelmes lányt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 Biztos fogsz találni valami kedves aranyos lányt, nem mindegyik egy kis pcsa vanna azért normák is . Csak add önmagad, lényeg ennyi . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 hát akkor köszönöm a tanácsokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Július 12, 2010 Share Posted Július 12, 2010 A lényeg hogy add önmagad és akkor tuti semmi gond nem lehet! Amugy azt hiszem én vagyok az a kivétel, nem cigizek,nem alkoholizálok,nem kv-zok meg semmi ilyen drog vagy anyám kínja, engem nem úgy neveltek hogy ezek egyike is kelljen plusz utálom nem kell fúúj ! A lányok az ilyet eléggé értékelik, vagyis nálam legalábbis . Mert mondjuk ha van 2 ember és lehet választani hát nyilván nem azt fogja választani aki iszik drogozik meg minden...! Én is ilyen vagyok, hogy nem iszok semmit de szerencsére a jelenlegi barátnőm is ilyen. Nagyon jól megvagyunk. Nehéz találni tényleg egy normális lányt de ha találunk egy ilyet akkor nagyon meg kell becsülni. Bár most 10 napig nem is fogom látni, mert a szüleivel megy nyaralni, nem is tudom hogy fogom kibírni. Meg hülyeségnek tartom azt a mondást, hogy az ellentétek vonzzák egymást. El sem tudnám képzelni magam egy olyan csajjal aki cigizik meg minden héten buliba jár. Én se szeretek itthon ülni meg barátnőm se de a buli nem a mi világunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 12, 2010 Share Posted Július 12, 2010 én se vagyok az a bulizós tipus ritkán ha adódik valami koncert elmegyek. De ritka nagyon. Még egy kérdés ebből kifolyólag ha nem járok bulizni de szertnék lányokal ismerkedni akkor mit tehetnék ? vagy is merre hogyan keresek. A netes ismerkedésel ne jöjjetek mert 2 éve próbálkozok vele....semmi eredménye. Bocs ha idegesítelek titket a bajaimal XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Július 12, 2010 Share Posted Július 12, 2010 Buszmegálló pl. Bár most nyáron nehéz de mikor van suli akkor tele van normális lányokkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 12, 2010 Share Posted Július 12, 2010 hát sztem egy nagyobb városban elég kimenni az utcára sétálni egy kicsit plusz ha van kutyád akk elmész sétálni vele és az is egy plusz pont a lányoknál!(mmint a kutya ) netes ismerkedés sem "nehéz" csak kell egy(v több) jól eltalált fotó rólad és az érdeklődési körödben lévő lányokat megnézni és azokkal "konzultálni" persze azért korántsem ennyire egyszerű! a zenei stílushoz még annyit h én univerzális vagyok!(10 perce Hamerfall-t hallgattam most meg Pendulum-ot ) szval az sem árt ha több fajta zenét kedvelsz! (mondjuk disco-ból én is csak 1-2-t amit meghallgatok mert idegesít a sok ismétlődő ütem XD) sok sikert mindenkinek a csajozáshoz! plusz még az öltözék is számít! (ismerek oat aki úgy néz ki h sötétben sikítva szaladnék előle és mégis oan barátnője van akivel sikítva szaladnék az ágyba(a szépségétől aki nem értené) XD ) csak ez a gyerek úgy öltözik meg úgy adja elő magát h ő mekkora egy jó csávó!(én nem tudok ien lenni lehet ez az én bajom) plusz még a humor is számít én akikkel ismerkedtem lányokkal azoknál a 80%-át a humorom "fogta" meg! persze ezt sem kell erőltetni ha nem megy de nem árt egy két humor "gránátot" bevágni közéjük szval emberek : Suit up! U.I.:Most nézem mennyi mosolygós szmájlit raktam atyavilág! Későre jár már! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 hát nem vagyok valami vicces srác....hát a humor és én két külön világ XD Ha valami humorosat mesélek valakinek akkor is csöndbe néznek és semmi reakció XD szóval elég nehéz dolgom van ezen a téren XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 Fejleszd picit a humorodat, meg picit kamuzz is mert őszintén, szerintetek az összes standup-os igazat mond mindig, naaaaaaaaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 Igen, a humor nem árt. Mondjuk nekem ezzel nincs problémám, mert ahogy sokan fogalmaznak: én vagyok a társaság "vicces fiúja". De ugyanígy megkaptam a "vodkagyilkos" jelzőt, de az már egy másik történet... Tapasztalataim szerint mi igazán tetszik a csajoknak az ún. "helyzetkomikum". Szóval egykét szituációra ha van 1-1 vicces megnyilvánulásod, máris sínen vagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 Érdekes és nehéz helyzetben vagyok. Adott egy aranyos lány, a barátja és az lány volt barátja. Na már most a lány saját bevallása szerint még szereti a volt barátját, de a mostanival csak azért marad, mert nem bírná már az egyedüllétet. Itt jövök én a képbe. Szerintetek van arra esélyem, hogy kiüssem a 2 jómadarat az útból? Amúgy jóban vagyok a lánnyal, sokat beszélgetünk, onnan tudom ezt, nem mástól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts