kecsó_cltm Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 szóval bocs hogy ide raktam de nem tudtam máshová Egy barátomtól kaptam ezt az mp3-mat 45 perces, hát szakadni lehet az emberek hülyeségétől. Vannak akik bunkók, vannak akik nevtségesen hülyék egyszerűen. nagyon jó, a mónika shownak a kimaradt jelenetén nem nevettem ilyen sokat http://rapidshare.com/files/257697707/hibabejelento_kecso_g-unit_.zip Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Köszi meglesem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Ez jó, ebből akármennyit meg tudnék hallgatni. Hülye emberekből sosem elég (Az is poén, hogy a nagyon értetlen emberekkel már az ügyintézők is szívóznak néha... F mint farkas, a mint arkas ) Köszi és ilyet még! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szdaniel94 Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Úúú ba*ki ez de kiba**tul ku**a jó Kösz a feltöltést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts