ki26 Posted Március 15, 2011 Share Posted Március 15, 2011 Az egyik, hogy sokszor el se lehet rajt férni, mert annyian vannak, a másik pedig, hogy rengeteg idióta is felszáll, akik zaklatják az embert! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huszi3000 Posted Április 28, 2012 Share Posted Április 28, 2012 Mindennél jobban utálom, amikor a sok barom megáll a hátsó ajtó vonalában, rosszabb esetben az elsőnél, és nem képes beljebb menni, mert fél , hogy fent marad ! -_- Hetente elküldök a halál faszára 1-2 ilyen embert aki ott megáll. De ezt most szüneteltetni fogom, ugyanis kisütött a napocska, hosszabbak a nappalok, úgyhogy biciklivel mindenhova Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo teso Posted Június 7, 2012 Share Posted Június 7, 2012 Azt én is utálom, sokszor nem fértem már fel a buszra emiatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Gilbert Posted Június 22, 2012 Share Posted Június 22, 2012 a zsúfolt buszokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brekegi Posted Július 5, 2014 Share Posted Július 5, 2014 Félelmetes ; hogy rázkódnak az alacsonypadlós buszok a sima úton . Csodálatos a nem szétesésük és az ütemes csattogásuk a vonat helyett .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 24, 2015 Share Posted Október 24, 2015 amikor délelöttös vagyok, s a buszon aludnék, de a 4-5 éves gyerek olyan hangosan sir, hogy nem tudsz aludni,s elöveszed az mp3 lejátszodat, s azt is tul üvölti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bubo_Cupropenis Posted Október 24, 2015 Share Posted Október 24, 2015 A felesleges időrabló várakozásokat a megállóban, akár sötétben, hidegben, esőben, hóesésben... A jármúveken, a koszt, mocskot. Ha van szabad hely, az ember akkor is inkább áll, mert olyan retkesek, gusztustalanok az ülések. A koszos, büdös csöveseket, akiknek olyan szaguk van, hogy majd' elhányom magam. Többek között kb ezeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts