Rap boy15 Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 Én azt utálom a következő jármüvekben: Bus,Troli,Villamas=Kályha olyan melleg van, hogy az ember már Étolajal megy fel mással semmi értelme Én ezért szeretem a Bicajozást.Mikkor utáltam meg a Bus,Troli,Villamosokat mikkor a haveromal kergetük a rendör autokat,motorokat xD Csak mert balesetett akartunk nézni,olyan lassú és meleg volt az út hogy bicajal 10 perc aladt meg jártuk volna szall ha valamiért utálod a Bus,Troli,Villamosokat írd le szépen ide;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cccc Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 Trolin,villamoson még nem ültem. Még nem is láttam olyat élőben.Vidék rulz. xD Buszmegálló : Dohányzók,akik fejmagasságban fúják az arcunkba a füstöt,és nem érdekli ha a kisgyerek szívja be mellette. Péntek,11-15 óra.Kollégium zárás,mindenki hazatódul. A sofőr nem nyitja ki a táskatartórészt. Sok hülyegyerek nem veszi le a hátáról a táskát,és "hátul még van hely,menyjenek már hátrébb",és az arcodba nyomja... (rosszabb esetben arcon csap vele,vagy egy ülő embert talál homlokon.) Lányok aki megáll,mert a barátnőivel trécsel,de a többszöri felszólításra sem megy hátra. Az emberek alig félnek el mögötte de neki ez nem baj. Valamikor HÁROM busz elment előttünk,mire felfértünk!!! 3 órát vártunk egyhelyben,összetorlódva,mert mindenki fel akart jutni a következőre. Miért nem tudnak egy korhadt csuklós buszt indítani? Inkább 2 "pótlóbuszt" küldenek,de ott is már az ajtóban állnak. röhejes. Télen az 1000 éves ikaruszban szét lehet fagyni,huzat van,nyáron meglehet sülni. A metróval nincs bajom eddig,csak egyszer utaztam vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horysz Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 én nem utálom, de szerintem te azért igen, mert egybeírják és nem szeretsz helyesen írni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 én a tömeget utálom egyszerűen fogalmazva , tömegfóbiám van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cccc Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Még egy dolog : miért olyan mogorva a sofőrök többsége? Elhiszem,hogy unalmas,fárasztó,sok a hülye utas stb.Nem egy álom meló. :/ Persze amiket írtam,nem a tömegközlekedés hibája,hanem az utasoké. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Tapia Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 azt, hogy nagy a tömeg. Jobb lenne ha csak páran lennének rajta pl a buszokon. Utálok tolongani a buszokon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanndur Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 A várakozást, és a magas jegyárakat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 Azt én sem tudom, hogy mogorvák... de kérdeztem, a sofőrtől, hogy egyik városban elmegy-e a vasútállomásig a busz, és ezt a választ kaptam: NEM, B*SZDMEG!!! Szinte ordítva... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zézsé78 Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 A tömeget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koreg Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Vidéki buszjáratokon a büdös (legtöbbször szó szerint!) öregasszonyokat akik úgy gondolják hogy mivel már sokkal közelebb vannak a halálhoz mint én, a busz ajtajában félrelökhetnek a szatyraikkal. Na és ezek amikor nekiállnak beszélgetni.. 1 órán keresztül nagyon idegölő megtudni hogy a város melyik boltjába mi mennyivel olcsóbb a másikhoz képest. A másik ami idegesít, ez egyaránt előfordul nagyvárosokban és vidéken is, a kis 10en éves *khm* lányok (csak hogy ne legyek közönséges) csoportja akik állandóan vihognak ha nem vihognak akkor meg vagy azt vinnyogják hogy 'jujj de éééédeeeees' egy-egy rózsaszín telefonból elővillantott képre, vagy pedig csak általában ahogy 'beszélnek'. (persze tisztelet a kivételnek nem azt mondom hogy minden csaj ilyen) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gresq2 Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 én a tömeget utálom nagyon!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Én azt utálom a buszon, mikor zenét hallgatok és a hülye -bocsánat a kifejezésért- plázap*csák annyira ordítva és viháncolva beszélnek hogy nem lehet hallani a zenét! Ja meg a tömeget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hestia Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 Utálom a zsúfoltságot,a meleget és az ebből adódó kellemetlen szagokat,utálom,ha rámtaposnak,vagy belém könyökölnek,és egy bocsánat helyett még rám néznek csúnyán! Magától a tömegközlekedéstől is kiráz a hideg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 Csak néhány dolog: látják, hogy hajnalban ébredünk, hogy a jövőben az államért tehessünk. Erre ezek a pofátlan öregasszonyok megállnak a busz ajtajában, megtudják, mennyiért veszi a rohadt tököt a sofőr és 0.001 m/s-al elrobognak a busz közepébe. Ha valaki nem hagy nekik helyet, akkor majdnem a nyakadra tapos. Aztán a kisebbség büdösebb tagjai odaállnak a zsúfolt buszon, 3-an vannak annyi helyen, mint mi 8-an és nyomják a romadiscot. Olyan a szaguk, mint egy kukának! Ezek után már kellemes, ha csak az idegesít fel, hogy mögöttem nyávognak plázap-k és lédi kakáznak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flakeless Posted Szeptember 22, 2009 Share Posted Szeptember 22, 2009 ...az embereket....:/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikul Posted Szeptember 22, 2009 Share Posted Szeptember 22, 2009 Én a tömeget,de legjobban azt utálom amikor felszállunk a buszra és mindenki aki már a buszon ül less hogy kiszáll fel ,oda fókuszáll mindenki,ja meg a nyálás gennyeket utálom a busz leghátuljába:-) 6 évig buszoztam!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rap boy15 Posted Szeptember 25, 2009 Author Share Posted Szeptember 25, 2009 Én meg azokat a vén trottyokat akik felszánlak mindig át kell adni a helyet ja és ma is jövök haza erre fel szál egy 65 éves nyanya és egy másik "idős" asszony át engedi neki a helyet erre a nyanya, hogy mi az, hogy ön agya át nekem a helyet miért nem ezek a fiatalok azt mondtam magamban ha nem ülsz le fogd be a pofádat kívül tágasabb ------------------------------ A helyes írásomat mostantól a Fire fox ellenőrzi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rap boy15 Posted Szeptember 25, 2009 Author Share Posted Szeptember 25, 2009 -||- Kétszeres click volt egy modi ha erre jár ki törülheti ezt a szöveget!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vricsi94 Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 hát...nemtom találkoztatok-e már ilyennel,de egyik reggel mentem suliba és le volt hányva belülről a busz ajtaja:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid15 Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 pl:ha sokan vannak és megmozdulni nem lehet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 a tömegközlekedésben ? azt a hatalmas különbséget! elmondom, hogy otthon amíg késnek a vonatok és nincs semmi ellene téve, a mávosok tesznek rá keresztbe, nem hogy mondjuk kaposvárról az út dombóvár felé 3 óra.. áá dehogy.. ez egyszer.. másodszor: itt a shinkansen késett 2 másodpercet és 2 tizedmásodpercet, képzeljétek az egész igazgatói vezetőséget kirúgták azzal hogy: ez elfogadhatatlan! sok a késés! 2 sec. az sok! ... na ezt a különbséget nem bírom.. bárcsak lenne otthon is normális a vonat például... köszönöm, hogy leírhattam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekiadam Posted Január 1, 2010 Share Posted Január 1, 2010 A lassúságot..Főleg most. Mert én Szegedi vagyok, és fel van dúrva fél város, forgalomelterelések, dugók stbstb.. Mert most "rohamtempóban'' dolgoznak a tömegközlekedés bővítésén/újításán. És van egy lámpa a ménél múltkor 12p-et (!) állt a busz (fél menetidő normál esetben végállomástól-v.állomásig). Mert kb 4-5p piros jelzés után jön úgy 30mp zöld.. o.O Ami szinte semmi, főleg hogy több autós, buszos is állt előttünk. Az semmi hogy lépésben elindul a sor, még a zöld jelzés alatt meg kell állni, mert ahogy kikanyarodnak abból az utcából balra, (2sávos, egyirányú), a másik balra kanyarodó sávnak hátrébb lett rakva a ''záróvonala'' (ahol meg kell állni a lámpa előtt, az a vonal), pont azért hogy elférjenek a buszosok a kocsisok és a szemben lévő járdasziget mellett. Nahát vannak olyan drága autósok, akik semmibe veszik ezt az új vonalat, és a régi, szokott vonalnál állnak meg, előrébb. Hát mondanom sem kell, hogy így nem fér el a busz kanyarodáskor. Oké, megáll a sor, még ott tolatgatnak, értetlenkednek stb.. AGYBAJ.. Pedig nem egy új dolog ez az egész.. NAGYON nem.. De azért van 1-2 jóarc sofőr, aki 3cm-re ráhúz az ilyen autósokra, kürtöt folyamatosan nyomva. Vagy épp a másik sávba áll be eleve, és a járdaszigeten átrakja a buszt. Arról már nem is írok, hogy a másik irányba menet amerre terelik a forgalmat, milyen az út.. Olyan érzésem van mintha vmi offroad versenyen lennék.. Nem szép látvány most az a környék.. És minden nap min. 1x oda-vissza.. A környezet zajt okozó személyek ellen pedig tudom ajánlani az agybadugós Sony E. headset-et. megszűnik minden zaj.. -nekem bevállt. ^^ Nah mind1, ez van. Még 1 év 2hónap a kocsi jogsiig. És akkor már mást lehet szidnom. De azért.. I love SZEGED! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 a tömeget,büdöset,lassúságot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
14Iverson14 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 én csak a buszozás utálom mert nálunk csak ez van és jönnek az öregek ilyen kis huzos kocsival ami beleakad a lábamba és húzza és húzza majd ki buktat szalad felfele a buszra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Maga a tömeg irritál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Benne van a nevében és hát lasssúúúúúúúúú... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyyf Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 én azt nem bírom, hogy jelzed a sofőrnek, hogy még te is felszállnál, de valami kis dolgod még van, erre az orrod előtt bevágja az ajtót. Tegnap mondtam fateromnak, hogy velem is ez volt, aszongya: fiam, minden szívbaj nélkül rá kell b*szni az ajtóra, ha nem tetszik elmehet a p*csába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Én be szoktam neki mutatni. Márnemazért, de ha annyira nem siet, hogy megáll és leszál róla elbeszélgetni, akkor 3 másodpercet miért nem várhatott? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bubo_Cupropenis Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Azt, hogy mindig mindenhol várni kell a járművekre nem is keveset. Utána mikor vége jön, irtó lassan vánszorog, mindenhova bemegy, mindenhol megáll. Egyszóval lassú és drága és kényelmetlen. Budapesten utálom a büdös csöveseket a buszokon, villamosokon és a kisebbségieket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majormaster Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Én a tömeget és azt hogy, olyan lassú hogy, fél óra mire hazaérek :s Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts