alvin999 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Platós kocsi Szerk. : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Nagyon jóóó! Én is este nekiállok egy új dolognak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 29, 2009 Author Share Posted Augusztus 29, 2009 hát hallod ez a platóskocsi tényleg nagyon király meg is irigyeltem az ötletet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balint11 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Jó ez a platóskocsi meg a mikulás-szakállú koponyás fazon is benne Én holnap nekiállok és építek a vonataim köré egy állomást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Köszi szépen ... Most csináltam egy kamiont is Sajna nem tudtam mindent olyan színűre amilyenre én akartam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 mit összetudtok tolni jézusisten még anno indítottam én is 1 ilyen topicot asszem de akkor nemvolt nagy érdeklődés iránta örülök h rákaptatok ha visszajön a szervízből az izomgépem akkor beszállok én is Alvin temeg húzz vmi művészi suliba mertmár a bizonyosom is kivan h televagy fantáziával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Köszi PauL_MarloW xD A folytatás valami olyasmi lesz...vagy ha nem is művészi suliba megyek, de valami továbbképzésre akarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 31, 2009 Author Share Posted Augusztus 31, 2009 ez a kamion ez még jobb lett, mint az enyém nem sértődsz meg, ha elkérem a fájlt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 31, 2009 Author Share Posted Augusztus 31, 2009 Legújabb kis munkám ez a targonca: Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szerintem egy kicsit nagyra sikeredett. A hiba ott van az egészben, hogy nem tudtam, hogy kell a kisebb kereket betenni. Sajnos csak ezt tudtam beszerelni, de még így is csak ennyire tudtam lefogyasztani a kisgépet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Dehogy sértődöm Elküldtem pm-ben Jó lett a targonca! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Na én is készülök még a héten egy nagy dobással Stay tuned Jah, amúgy a targonca jó lett, szerintem egyedül a teteje lett hosszabb, mint egy átlag targoncáé, dehát művészi szabadság..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Pár perces repcsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Szeptember 5, 2009 Author Share Posted Szeptember 5, 2009 köszi alvin, megérkezett a nap folyamán én is jelentkezem egy új művel. sajnos a hétköznapokban nem tartózkodom itthon a tanulás miatt, ezért lassan haladok vele csak meg ugye mellé még a tanulás is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 (edited) Hali! Hát ez nagyon tutkó! Leszedem a progit és összepakkolok valamit én is! Kész is van: Máv M47 Módosította Szeptember 5, 2009 Daniels Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Szeptember 5, 2009 Author Share Posted Szeptember 5, 2009 újabb munkám ez a busz: Elől sajnos ablakot nem tudtam bele tenni a nagysága miatt, úgyhogy ezt az olcsó megoldást választottam. Túl sok extra nincs benne, a kapaszkodókat építettem be, meg az ajtó kinyitható Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balint11 Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Jó a busz, és még fantasy elemekkel is meg van spékelve mint a mosolygó buszsofőr, hmm ez igen Elkészültem én is egy művel, ami a vonatos tematikám utolsó darabja, egy állomás. Nem tettem bele az előző vonataimat mivel az mind tehervonat, helyette ilyen kis szerviz mozdony jár a sínen. Pár napja ráakadtam egy annyira jó építmény tervrajzára, olyan jó hangulata van, hogy azt mondtam ezt muszály kiraknom. Már 2napja rakom ahogy az időm engedi, de még a negyedénél sem tartok. Ha elkészül hát akkor ütni fog remélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Hali! Fúú nagyon jó az állomás, és a busz is király. Máv M47 v2 Scania kamion akart lenni : ===== Szép munkák vannak, balint11 a "gőzösöd" nagyon tuti! Ti melyik verzióval dolgoztok? nekem 2.3.19 a vmi kockaverzió meg 38.24 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balint11 Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Kösz ^^ Neked is jó az új máv cuccod, észrevehetően fejlődtél az előző vonat óta Höhö jó kis Scania, csak picit magas Én is a 2.3.19-el tolom, a kocka verzió meg gondolom a legfrisebb mert elején mindig frissíti és letölti az új kockákat ha esetleg nem az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Hali! Nah itt az újabb alkotás: Forma 1-es kocsi 2009-es szabályok szerint is meg nem is... === A scaniát még az este folyamán átépítem, látom már a hibát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Április 25, 2010 Share Posted Április 25, 2010 Nagyon jó alkotások születtek. A roblox programot ismeritek? Azzal is lehet Digitális legó műveket kreálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts