szogyenyi Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 Megnyitottam ezt a témát, hátha van valaki, aki szórakozik ezzel a kis programmal ide berakhatjátok, miket is csináltok vele. ez az én 1 órás kreálmányom: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 11, 2009 Author Share Posted Augusztus 11, 2009 Itt a 2. alkotásom, egy F1-es autó: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Nagyon durva, hogy szabadidődben ilyeneket csinálsz! Nem leszólni akarom, mert jó dolgok ezek, csak ha belegondol az ember, hogy számítógéppel legó autókat tervez valaki...durván hangzik! Amúgy a 2. széria szerintem szebb lett, ne add fel, jó dolgokat is ki lehet ebből hozni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 16, 2009 Author Share Posted Augusztus 16, 2009 hát igen, ez kimaradt a gyermekkoromból. amit szerettem volna régen megcsinálni, azt most megvalósítom. de még este teszek fel pár művet örülök, hogy tetszik. igaz, nem egy photoshop work, de nekem megfelel Itt van az első autóm kicsit felújított változata: megjegyzem, hogy az ajtók kinyithatóak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 16, 2009 Author Share Posted Augusztus 16, 2009 ez pedig egy kamion lenne pótkocsival (a pótkocsi az sajnos kicsire sikerült, megtudtam volna nagyobbra is csinálni, csak csúnyán mutatott volna, szóval ez most így maradt ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 A kamion nagyon szép lett, látom azért fejlődsz, miket lehet amúgy még összerakni ezzel a programmal, tehát, milyen sablonok állnak rendelkezésre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 18, 2009 Author Share Posted Augusztus 18, 2009 hát a legtöbb csak ilyen autók alapja van benne, (meg ennek a kamionnak az alapja) de van még mellette pl: markoló, helikopter, de ott egy megadott kockából csak minimális darabot tehetsz be. szóval az olyanokat inkább teljesen a semmitől tervezem meg, mint pl a mostani projektem ami egy ház garázzsal és bejáróval. csak itt már a sok mennyiségű kocka miatt le van terhelve a gép, szóval elég lesz még azt is befejeznem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 19, 2009 Author Share Posted Augusztus 19, 2009 ez a legújabb ,,kis" kreálmányom: Kertesház garázzsal Itt azért már komolyan beszaggatott a gép, a sok mennyiségű kockától Ezért is tellett napokba, míg megcsináltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 20, 2009 Author Share Posted Augusztus 20, 2009 my next work Drag Autó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 22, 2009 Author Share Posted Augusztus 22, 2009 A mostani művem kicsit eltér a megszokottól PS2 Slim Az egyetlen (vagyis első) problémám az a művel, hogy a CD fedő melletti kis rész is teljesen fekete (ahol a PS2 felirat szerepel eredetileg). eredetileg kicsit eltérő fekete lenne az a csík. Viszont itt nem áll rendelkezésemre halványabb fekete Lego kocka. A második problémám, amit nagyon szerettem volna megvalósítani, az a DVD fedő kinyitása és lezárása lett volna. Akárhogy is próbáltam, nem sikerült megvalósítanom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balint11 Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Üdv, tök jó dolog ez a Digital Designer, én is szívesen kipróbálnám, csak van egy kis problémám vele, gondoltam beírom hátha tudsz segíteni. Na szóval, telepítés közben kapok egy winerrort:openglchecker .exe-vel van a hiba.Ettől függetlenül felteszi, mikor elinditom akkor megint csak openglchecker error. A hivatalos oldalon azt irják frissitsem a grafikus kártya drivert, az már megvan, a legfrisebb és így sem működik. Ati radeon 9600asom van, az opengl az meg nvidiás driver nem? Help pls Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 A házikó is elég jó lett, majd a blogodra szerintem tegyek ki, ott a helye...amúgy jó kis munkák, csak így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 24, 2009 Author Share Posted Augusztus 24, 2009 kössz idővel kikerül. Amúgy visszatérve balint11 problémájára: tényleg a driverrel van valami gebasz. talán egy direct x frissítés vagy régebbi driver lehet megoldaná a problémát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Traktor xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 25, 2009 Author Share Posted Augusztus 25, 2009 hmm ez a traki nem is olyan rossz az én legújabb művem ez a szűz, khmm vagyis tűzoltó autó (gyenge poén akart lenni ) talán ennyit még autóval nem kínlódtam, mint ezzel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Köszi A tűzoltó is jó lett Csináltam még egy ilyen....izét xD Volt régen egy lego technikes játék, 2 összerakható darabja volt és mind a kettőben volt egy-egy pilóta és a lényeg az volt hogy a másik pilótáját kilődd Na amit csináltam az hasonlít annak a játéknak a lövő részére (de csak hasonlít). Sajna nincsenek meg a darabok ahhoz hogy összerakjam az egész masinát Működik is csak az a baj hogy nem bírja a gépem a sok darabot vagy nem tudom, mert kínszenvedés megmozdítani a kart Belefagy a gép xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balint11 Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 Kösz a segítséget, feltettem legújabb DirectXet, nem ment. Feltettem régi grafikus kártya drivert, már elindult de megint errort írt ki. Aztán egy blogon rátaláltam egy hozzám hasonló sorsú egyénre, aki azt mondta Quick Time playert kell, hogy feltegyem. Ahhoz meg service pack 2 kell, de már formátolnom kéne a gépet meg windowst újratelepíteni mert már ideje, szal ha ez kész akkor kipróbálom. A traktor odabasz Jól össze van rakva. Ezt az oldalt ismeritek? Mindenféle kiadott LEGO csomag tervrajza van rajta, kezdőknek segít megismerni a nem szokványos kockákat. Kerestem benne gyerekkorom régi boszorkány várát, de az pont nincs benne pedig szivesen kiraknám digitálisan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 26, 2009 Author Share Posted Augusztus 26, 2009 hát figyelj, szerintem sem lenne hülyeség, ha újraraknád a windowst (legjobb lenne egy service pack 3-as) aztán a friss windowsra a driverek, és úgy már mennie kellene elvileg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balint11 Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Sikerült! Elkészült az első művem: egy mozdony Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 28, 2009 Author Share Posted Augusztus 28, 2009 nem rossz! Csak így tovább! Az én legújabb művem ez a 2. verziós Kamion. Szerintem ez egy kicsit bénára sikerült, azért is nem csináltam hozzá pótkocsit. De én így is szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Felkeltette az érdeklődésemet ez a progi, úgyhogy én is ügyködtem vele egy kicsit. Mindenkinek nagyon jók a kreálmányai, szogyenyi az első kamionod meg a kertesház kutyajó! Illetve balin11 mozdonya is nagyon tetszik! Nah, akkor itt vannak az enyémek, remélem elnyeri a tetszéseteket. Kezdetnek próbaképpen egy karatés ipse: A második készítményem már nagyobb hal volt, el is vitt 4-5 órát az életemből.... De megérte! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 28, 2009 Author Share Posted Augusztus 28, 2009 basszus a pac-man nagyon zsír lett!!!! hogy bírta el a géped? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Ne haragudj, de ezt nem nagyon értem... Amúgy köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 29, 2009 Author Share Posted Augusztus 29, 2009 úgy értem nagyon jóra sikeredett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Azt értem, azt nem, hogy mér ne bírta volna el a gépem?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 29, 2009 Author Share Posted Augusztus 29, 2009 hát mert mondjuk nekem már pár 100 db legokockánál mind a 2 gépemnél beszaggat a progi rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Áá ez nem hiszem hogy annyiból állna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balint11 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Hogyan jut valakinek eszébe legóból pacman-t építeni? Ötletes és jól is néz ki, főleg a harmadik képen. Alkottam egy ilyen klasszikus stílusú mozdonyt: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Nem saját ötlet volt sajnos... A mozdonyod nagyon jó!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 29, 2009 Author Share Posted Augusztus 29, 2009 nem baj az, hogy nem saját ötlet, az elkészült mű csak a fontos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts