ps2fan Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Nem baj jó volt az odsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibor Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Hello! Ha valaki most tervezne regisztrálni valamilyen internetes fogadóirodánál, akkor tudnám ajánlani a BetClick.com-ot. Magyar nyelvű és most van egy olyan akciójuk hogy ha regisztrálsz az első fogadásod 6000Ft-ig teljesen ingyen van, vagyis ha megtippelsz vmit 6000-rel és elbukod akkor visszakapod a pénzed. Valamint amiért én írok hogy ha valaki meghív téged akkor a meghívó és a meghívott is kap 1500Ft bónuszt. Szóval ha valaki ilyenbe gondolkodna szóljon nekem, mindketten jól járunk. Ez nem reklám akart lenni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 10, 2010 Share Posted Március 10, 2010 Nekem a tippmix a mai real-lyon meccsen ment el... Hazaira fogadtam. A másik 3 meccs bejött volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Március 12, 2010 Share Posted Március 12, 2010 én a Real-Lyont - hendibe raktam X-re, egész sokáig jól állt, utána rúgott egy gólt a lyon és elszállt. Pedig 3.7-es szorzóval jól fizetett volna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 20, 2010 Share Posted Október 20, 2010 Biztosan kerültetek már ilyen helyzetbe, mint most én. Tippmixen fogadtam a Genoa - Grosseto meccsre, hazaira és az eredmény ugye 2-1 lett. A második gólt viszont a hosszabbítás alatt rúgta Genoa. Az eredmenyek.com oldalon a döntetlen van kiemelve, viszont nem tudom, a tippmixnél ilyenkor melyik nyer? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 Tippmixnél (és szinte mindenhol) a rendes játékidőben született eredmény számít, azaz jelen esetben a döntetlen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts