marpi Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 (edited) Ki szokottt Tipp-Mixelni vagy Fogadni ?? Módosította November 25, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Én gyakran tippmixelek Több kevesebb sikerrel (inkább kevesebb ) Általában mindig a legtutibb meccs megy el de csak sikerül majd megint nyernem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Én nem sokat tippmixezem,de hűen tükröz,hogy még nem nyertem pénzt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Nem nagyon szoktam mostanában mert eddig soha nem nyertem és abbahagytam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Én nem szoktam!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 én is szoktam tippmixezni, de csak kicsibe. A taktikám () lényege, hogy megnyerjem azt a nyereményt, amit fel tudok rakni újra. Tegnap például bejött 3-as kötésre 200 Forinttal 1300 Ft. Ma megint raktam 200-at, és már egy a 3-ból már megvan. abban pedig igazad van Jaire, hogy mindig a legtutibb meccs nem jön össze, (lásd. Paks-MTK). Én általában olyanra fogadok, ahol az oddsok között, a hazai és a vendég között, 0,75-1 eltérés van. Döntetlenre elvb?l soha sem fogadok. Két hete kezdtem jáccani, most +450 Ft-ban vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi Posted Március 27, 2007 Author Share Posted Március 27, 2007 én általában (ha szerencsém van)visszanyerem azt a pénzt amit beraktam (200Ft :S) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 ma is meg van rakva két szelvénnyel, remélem legalább az egyik bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 néha szoktam, de nem nagyon nyertem még. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
f@jkusz Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 én szoktam igaz régebben többet, mostanság ingább pokerezek a bwin-en ami nem rossz de így belegondolva jobban rossz :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Nem fogadok elvből, mivel "a ház mindig nyer" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 LOL tiszta ideg vagyok, ez a York miért nem tudja megverni ezt a Stevenage izét, majdnem 20 hely különbség van a tabellám köztük. pedig ha megverné, akkor megint nyernék.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 én utoljára talán 6-ikosként fogatam (igaz azt duplán játszottam meg véletlenül),de nyertem 2*1500 ft-ot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 (edited) Arra lennék kiváncsi hogy ki szokott tippmixelni és mi volt az eddigi legnagyobb nyeremény. Én egyszer nyertem 12000 Ft-ot. Módosította Május 7, 2007 Nietzsche írhattok nyugodtan arról is, hogy milyen meccsen ment el éppen, vagy mik jöttek be ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 én szoktam de mostanában elég sok pénz elment, úgyhogy most szünetelek. mondjuk én csak 200 HUF-al szoktam jáccani, de sok kicsi sokra megy/menne ha nyernék/. Legnagyobb nyeremény?? hát....őőőőő...... hagyjuk, nincs 2000 Ft fölött. de állandóan egy meccsen múlik a az egész, tiszta ideg vagyok mindig... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojinov Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Mostanában én sem tippmixelek, mert nevetséges meccseken szoktam bukni. Eddigi 2 legnagyobb nyereményem az 12.000 és 18.000Ft. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Én tippmixen 2-szer nyertem életemben: Egy 6993 HUF 300 forintos téttel! 5 meccs És egy 10520 HUF 300 forintos téttel! 5meccs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Csak régebben tippmixeltünk egyik haverommal felesbe, de nem volt túl nagy siker úgyhogy scak 3-4 alkalommal próbáltam Ő viszont azóta is játszik néha de nem nagyon hallottam, hogy nyert volna vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 nah hétvégén nyertem. hosszú idő után újra. kereken 1157 forintot. dehát sokszor legyen ilyen, aztán....mint tudjuk, sok kicsi sokra megy. a meccsek: lettország-ausztria H 1,45 ukrajna-norvégia H 2,10 1860 München-Unterhaching H 1,90 holnapra is raktam: Bruge-Gent H 1,8 Oxford-Exeter H 1,7 Korone Kielce CracoviaKrakow H 1,6 ha minden igaz, akkor ez 971 Ft-ot ér majd. azaz két nap alatt 2000 Ft jön össze 2x200 Ft-tal. Remélhetőleg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Én gyakran tippmixelek a siketelenségem ellenére is Egyszer nyertem 1500ft-t kb De én kitartok és minden héten játszok hátha lesz valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Én is tippmixelek , ill tippmixeltem, mert most sportingbetezek Korrektebbek a szorzók és nincsenek kötések Legnagyobb nyereményem 11 563 HUF de volt több 5000 körüli is . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 nah hétvégén nyertem. hosszú idő után újra. kereken 1157 forintot. dehát sokszor legyen ilyen, aztán....mint tudjuk, sok kicsi sokra megy. a meccsek: lettország-ausztria H 1,45 ukrajna-norvégia H 2,10 1860 München-Unterhaching H 1,90 holnapra is raktam: Bruge-Gent H 1,8 Oxford-Exeter H 1,7 Korone Kielce CracoviaKrakow H 1,6 ha minden igaz, akkor ez 971 Ft-ot ér majd. azaz két nap alatt 2000 Ft jön össze 2x200 Ft-tal. Remélhetőleg. hát ezt bebuktam, de elég rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 hy mindenki nem azért mondom de sztem a tippmix az egy sz@r... sose nyertem nagyokat csak kicsit azért tértem át az online fogadásokra www.bwin.com ott a szorzók is nagyobbak mint tipppmixen... szal ha fogadtok én a bwint vagy a sportingbet-et ajánlom! már eléggé benne vok a fogadásokban mert régóta csinálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sean Paul Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Én nem szoktam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Már én sem,csak néha elkísérem a barátnőmet tippmixezni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Nekem tegnap a spanyolU17 meg a Barca tett keresztbe. . . de jön a 7vége mindenkinek figyelmébe ajánlom az Ajax - Heerenven meccset. . . ( 1. meccs 1-0 a Heerenvennek ) . . . szal ha az Ajax szeretne BL-ben indulni akko nyerniük kell . . . de tudjuk milyen a foci, szal csak óvatosan sok szerencsét a 7 végére mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 A hétvége felemás volt . . . a Milan meg a Newcastle vitt 1 szelvényt, de a Spanyol U17 hozott a konyhára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
exet Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 Haverom a múlt hónapba 14 mecsre rakott, 200ft-ért adta fel és bejött mind. 203.651 ft nyert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddyD Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 (edited) Tippmixen szinte lehetetlenség nyerni... Tiszta kamu. ÉS nem is főként a sportesemény miatt, bár 100%-os meccs tényleg nincs,de egy 99%-el is elvagyok.De sokszor meg sem játszhatom azt tippmixnek hála! Szinte mindig belefuserál egy istenverte handiceppel-amitől az embernek rohadtul nincs kedve már játszani...Külföldön SEHOL nincs ilyen.Lehet hogy van hendicappes meccs,de mellette felajánlja a simát is. Másik kedvenc trükkjük, hogy pl mint ami a hoki vb-n is volt most, hogy vasárnapi meccseket megnyitja kb szombat délben,hogy már azér se tudjál pár pénteki biztos meccset kombinálni pár vasárnapival...Mert ugyebár ötöt kell játszani, hogy eljuss odáig...Szóval k***a nagy szemétládák... Én korábban minimumtéteket játszottam, kis sikerrel, igaz volt hogy nyertem olyan 3000-et. Aztán évekig meguntam,azt egy nagyon jó kombinációt fedeztem fem,azt olyan 3000-et felraktam tétnek,azt nyertem is olyan 6000-et. Igazából ez a siker titka,nagyobbakat felrakni, azt kis szorzóval is egész tűrhető nyereményeket kapsz.Így már nyertem egész jókat is utóbbi időben,de már nem játszom rendszeresen, csak ilyen nagyobb eseményeknél. Bár megtanultam egy életre, hogy 100% meccs NINCSEN. Egyszer olyanon buktam el egy igen nagy összeget, hogy már csak a Manchester United - valami HARMADLIGÁS csapat ellen játszott az FA-kupában. És 0:0-át játszott OTTHON! Na én akkor azt hittem felrobbanok... Persze mint utólag kiderült,tök tartalékosan játszottak, ez is szépen torzítja az egészet. Módosította Május 17, 2007 Nietzsche Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CineDOG Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 (edited) http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9087373 itt is szoktak tippeket adni. Amúgy fent a bwin reklámban elég sok magyar meccs van most. Tuti tippek? Módosította Május 18, 2007 spirituell Tilos a direkt link az oldalon! Code tag használata kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts