Candlejack Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 én Fényt iszom veszprémi specialitás. vodka szódásszifonból+málnaszörp meg persze sört, pálinkát minden mennyiségben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FULL-MOON Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Vodkát... royal... de elfogyott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 én Fényt iszom veszprémi specialitás. vodka szódásszifonból+málnaszörp erről már hallottam én is. biztos jó lehet, egyszer ki kell próbálni. amúgy sör, bor.... szóval csak lightos piák, én inkább szívok. bár, ha az öregnek van házipálinkája, azt azért eliszogatjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 házi pálinka, sör, de a legjobban a fütyülőst jó mézes málna vagy szent istván király mézes körte körtével xd meg a metaxa gyömbér is finom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 fütyi mindig jöhet martini 100%os naranccsal isteni sörből csak a miller meg coronita pálinka ínyenc embernek nem való egy pálinka létezik ami jó:áfonyapálinka....istenem édes mint a méz de 38%...bármit megadnék érte, csak sajna romániában tudtam eddig venni. Ha valaki tudna segíteni, hogy hol lehet venni Mo-on nagyon megköszönném:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pdevil Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Vörösbor (Egri Bikavér vagy Balaton Zweigelt) Jó házi pálinka, ha jó (ló) nincs jó a (szamár) fütyülős is! amúgy innen bármi, saját gyűjtemény az elején egy Pannonhalmi Apátság által palackozott 2005-ös Merlot látható nagy büszkeségem! Jó drága, ha megszületik a második gyerekem kicsavarom a hosszú nyakút már csak 7 hónap A bárpultom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendie Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 vodkacukortej? érzésre kell keverni Hasonlóan, mint a vodkanarancsot. Cukrot meg annyit bele, hogy kellemesen édes legyen, bár aki szereti, az csinálhatja émelygősre is. Én speciel úgy nem szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Én tegnap megkóstoltam a rumot tejbe beleöntve El sem tudjátok képzelni milyen finom volt (Csak addig kkell önteni míg a tej rózsaszín nem lesz!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
borsosd Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 SzárazBor,Jéger maister:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Hát nekem a házipálinka az mindigis a legjobbak között lesz, de a likőröket is nagyon szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Ritkán iszom, ha mégis sikerül rávenniük a haveroknak, akkor boros, vagy valamilyen likőr. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Ma Cherry-s Garrone volt kis Tokaji Szamorodnival Meg egy kis sör + viszki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacceeka Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Pálinkák közül minden félét megkósolok edigi lista: szilva( semmi extra) mézes szilva( kicsit jobb) körte mézes körte cseresznye bodza csipkebogyó kökény berkenye sárgadinnye görög dinnye narancs szőlő törköly ananász birs alma kajszi őszi meggy cigány meggy bocsánat a listáért csak én nagyon pálinkás vagyok:) ha valami kimaradt akkor szóljatok:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Szeptember 13, 2009 Author Share Posted Szeptember 13, 2009 nem félsz hogy kihagytá vmit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
km2ero Posted Szeptember 15, 2009 Share Posted Szeptember 15, 2009 JÖHET BÁRMI, k i v é v e : whisky(nemszeretem), házi pálinka(visszakívánkozik), martini(snassz) szeretem viszont: bor vagy pezsgő (csakis édes), fütyi, jager, hubi, becherovka, gin, likőrök, tequila, izesített vodkák főleg, és végül sör(nem a kedvencem deh jólesik) jah és csakis a csapolt keverve: energiaital pezsgő, gyümölcsleves cuccok, vodkalime kb ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Utálom a házit, a vodkát, a pezsgőt. Minden más jöhet. Na nem egyszerre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Pezsgő energiaitallal a jelenlegi kedvencem kb 60% pezsgő 40% energiaital arányban jó, szigorúan édespezsgővel, és elég olcsó berugás ha nem vagy sznob és nem red bull + törley kombinációt preferálod tescos pezsgő meg kick energiaital vagy kobra is pont ugyanolyan jó =D persze vbk volt nagy kedvenc régen, igazi occsó dögborból, meg occsó dögkólából, annál rosszabbat keresve sem talál az ember =D sör az csak nyáron, melegben, télen nem szeretem vodkát whiskey-t és martinit akárhogyan keverve is , de utálom. vodka és martinit azért mert nagyon csúnyán beálltam tőlük nemegyszer, whiskey pedig sztem egyszerűen rossz. pedig ittam már jack danielst, johnny walkert és jim beamet is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 Vörösboros-kólás-energiaitalos fröccs Nagyon finom, és a hatás garantált!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 sör,bor,vodka,ha már elég részeg vok akkor jöhet minden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindig_jövőre Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 én Fényt iszom veszprémi specialitás. vodka szódásszifonból+málnaszörp egy kis pezsgő még hozzá és hold fény koktél... én legalábbis így ismerem. debreceni vagyok és már pár éve ismerem... régen én is kevertem whiskyt pezsgőt vodkát energiaitallal meg porto őszilével stb stb. mostmár tisztán tolom a dolgokat... olyan alkoholt iszom aminek az ízét is szeretem és nem kell kevernem valamivel hogy nekem jó legyen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 Attól függ... ha nagyon be akarok rúgni akkor vodka pálinka whisky, ami kifutja a keretből Ha nem, akkor csak fröccsözgetek meg sörözök. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T_ Posted Július 16, 2010 Share Posted Július 16, 2010 csak is minőségi, whiskey, vagy valamilyen gyomorkeserű. a csóró piákat nem szeressük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ Posted Augusztus 11, 2010 Share Posted Augusztus 11, 2010 Sör & Bor .. De mértékkel, nincs kedvem az árokban aludni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Augusztus 11, 2010 Share Posted Augusztus 11, 2010 A sör meg a bor nálam is dukál, nah meg a jó öreg házi pálesz (ettől sosincs gondom a másnapokkal), de a kedvencem a Tequila, de csak a silver! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 VBK, vodkanarancs, bor, vodka, fütyülős, sör Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 Hát, a "könnyűek2 közül: Sör, Soproni és Dreher a preferált.Azonkívül a Bacardi Breezer, az jóféle.Az ilyen citroms sörök közül mindegy milyen, az csak limonádé A borkat színtén szeretem, vörös elleteve a kedvenc a rosé (nem mindegy milyen ) Pezsgőt nem annyira, de jöhet ű Campari <3 Tömények: Hubertus, no az fain!, Jäger (okés), Unicum (Király!) Vodka, Whiskey: magában nem annyira bírom, min gyümölcslével keverve ... persze ha van jég, meg szénsav, akkor az igazi. Koktélok: Pina Colada (kókuszos-tejszínes), Pink Cadillac, New York Margharita (utóbbi 3-at a Morrison's-ban iszom, majd megnézem pontosan miből vannak. Az első rum, a másik kettő asszem vodka alapú) No, most ennyi jutott eszembe.... (Nem szó szerint, akkor nem tudnék írni ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopeghost Posted Augusztus 14, 2010 Share Posted Augusztus 14, 2010 Borsodi Póló:-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 Általában pálinka de tegnap Vodka+energaital estét tartottam de mivel nem volt elég mokás hígítottam sör+bor+whiskey 3assal meg úgy általánsággba mindent megiszok, kivétel: kannás bor+kommersz szarok... gusztustalanok fél OFF: aki ívott már Fényt annak mi a véleménye rolla? ütös? mert én azt olvastam h 2-3 feles és az ember eléggé happy lesz tőlle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindig_jövőre Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 simán megéri kipróbálni. ez az ütős dolog meg olyan hogy ki mennyit bír inni. láttam olyat aki megivott 6ot kb 1 óra alatt és semmi baja nem volt más meg kettő után keresztbe nézet. 3-4 körül én jól érzem magam pontosabban éreztem mostmár lehet kevesebb is elég pár hónapja nem igazán fogyasztok alkoholt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 Nem csodálkozom, ha a post után lealkeszeztek, de mi is tudjuk keverni a piát, ütnek is mint a rosszbaj! A bemelegítés általában sörrel történik, én speciel a citromos / bodzás sört preferálom, mert alapból nem szeretem a sört. Ráhangolódásra köreinkben a legnépszerűbb a Vödör elnevezésű, nagymennyiségű ital. Egy vödörben keverünk össze némi jeget, fél liter royal vodkát, egy üveg pezsgőt és 4-5 doboz Hell energiaitalt. A szeszesital mennyisége szabadon variálható, hangulattól és társaságtól függ. Szívószállal fogyasztjuk. A másik, ami igen furcsa párosítás, az a Jägermeister tejjel. Együtt nagyon fura íze van, a tej inkább kísérőnek ajánlott. Amikor már kellő állapotban vagyunk, akkor a kísérők szépen lassan eltűnnek az "itallapról", helyette kevergetünk, én a legjobban a kisüsti szilva & fanta párosítást kedvelem, bár a fényt sem vetem meg. Előbbi első hallásra nagyon furcsa, viszont az íze finom. Amit viszont nem szabad keverni, az az Unicum és a Hell. Nem elég, hogy rossz íze van, még fejbe is vág. Másnap úgy érzed majd magad, mint aki romlott dolgokat fogyasztott. Egészségünkre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts