benssz Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 ki mit iszik mit kever mivel ? vároma válaszokat mert nem tudok mit inni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 én semmit! nah jó néha de nem úgy h kússzak másszak a földön! csak mértékkel! U.I.:Mintha már lenne egy ien téma! De ha nem akkor bocsi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Én is úgy emlékszek hogy van má egy ilyen topic...de nem mernék rá mérget venni... Én a barackos fütyülőst, és a citromos Gösser-t szeretem... Persze csak mértékkel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly115 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 sör+HP! A legjobb!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 jim beam + bomba= 4-5 után kiüt , másnaposság garantált gin + sprite = becsapósan finom Hubertus +sprite = csak édesszájúaknak Én általába az első variációt fogyasztom, ha piálok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendie Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 vodka + cukor + tej ----> nagyon sokan nem szeretik, sőt egyenesen undorítónak tartják, de egész jó fehérbor + málnaszörp -> gumibogyószörp sör + kóla ---------------> dieselnek híjják hubertus + bor ---------> kész öngyilkosság! nekem ezek a kedvenceim, de általában a másodikat preferálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szn0907 Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 vodka gyömbér (Y) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 mindent de a kedvenc keverősem:vodkanarancs, viskeykóla, viskeyredbull, boroskóla, fröccs, és pezsgő+energiaital(ebbe az a jó hogy nem érzed mit iszol és nálam kb. 10 perc mulva kezd hatni, igaz akkor K.O Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 vodka + cukor + tej ----> nagyon sokan nem szeretik, sőt egyenesen undorítónak tartják, de egész jó Pedig azt én is szeretem! Bár én a cukros whiskyt is megiszom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 absinthe, vodka, meg minden ami üt =) de a kedvenc a házipálinka, meg a bort is bírom mert emgiszok sokat és kb 15perc mulva ütbe és végemvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Eddig nem sok mindent ittam, de jó volt a boroskóla meg a Jager. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Mindent megiszok mértékkel... Kedvencek: Sör, Boroskóla, Pálinka, Viszkikóla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Én maximum a sör, bor, pálinka hármasig megyek el Akkor sem az a cél, hogy kiüssem magamat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laci65536 Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 sör sör sör sör sör Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 kevert dolgokat... vodka akármivel boroskóla, whiskykóla, rumoskóla... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 Hogy milyen alkoholt iszok?? Csak az etilalkohol híve vagyok, a többi nem csúszik olyan jól am bármit megiszok, de a favorit a vodka(raoyal) boroskóla és sör... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 Sör és/vagy viszki. Viszki Burnnel kezdésnek, aztán kólával. Sört meg sörrel. A mértékre meg szarok, nem szoktam hányni, hogyha csak egyfélét iszok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave55 Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 sör (citromos is) bor boroskóla sangria persze nem együtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
misser Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 vodkanarancsot, garronecherrybaracklét, vörösborcolaenergiaitalroyalt (ez kyqrtjó, olyan karamell feeling íze van ;P), pezsgőenergiaitalt, boroskólát. a tömény dolgokat tisztán meg a sört pedig nemszeressem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hippike^^ Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 én csak A betűset iszok ^^ A sör , A bor , A pálinka =) ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Sör ,idönként Diesel de a favorit az a Unicum next,s a jégermájszter Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Ritkán szoktam alkoholt inni és akkor is csak unicumot iszok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Hát én "mindenivó" vagyok ... Szinte mindent megiszok, valamit kevésbé, de valamit nagyon szeretek. Kedvencek: Diesel, Jéger, mézes fütyülős, vodkanarancs, vodka tisztán stb ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Mostanában Citromos Gösser szokott lecsúszni esténként. Nap közbe egy Heineken vagy egy Soproni. Nagyon ritkán fröccs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Estére szerintem egy pár feles fütyülős le fog gurulni...xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hta Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Régebben minden lehetséges verziót kipróbáltam (vendéglátóztam pár évig) Mostanság már csak egy jó hideg barna vagy búzasör, illetve fárasztó nap után lefekvés elött egy unicum v. unicum next. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demetria Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Hmm jó téma Általában Heineken de szeretem ea kevert dolgokat is vodka + energiaital hubertus + cola és a bevállalósaknak 5dl vodka + 5dl energiaital + 1 üveg pezsgő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 most egy üveg dankót bontottunk fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 oh, hát egy évben egyszer sakét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 vodka + cukor + tej ----> nagyon sokan nem szeretik, sőt egyenesen undorítónak tartják, de egész jó És ezt milyen arányban kevered? Vagy szimplán egymás után? Mert szívesen megkóstolnám, mert hát a favorit a vodka és a sör Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts