KillZone Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy ASUS 8800GT-m, eddig probléma nélkül működött de egyik nap amikor elakartam indítani a GTA IV-et, olyan hibaüzenetet kaptam, hogy "D3D error DirectX 9 video card not requied". Továbbá ki akartam próbálni az ARMA II demóját,de kidobott azzal a hibaüzenettel hogy "Shader Model 2 not supported". A kártya tuningolva van, 700/1674/1936-on mindig atomstabilan futott. Mi lehet a baja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 (edited) esetleg videó kártya driver, az érdekes, hogy PS 2-esként veszi észre.... "D3D error DirectX 9 video card not requied" mellesleg ez egy kicsit elgondolkodtató nem szükséges a DirectX9-es videó kártya? xD OMG xD Módosította Augusztus 8, 2009 Dadus Ne idézd a közvetlenül előtted szólót (ha az időrendben utolsó hozzászólásra válaszolsz, ne a hozzászólás melleti Válasz gombot használd). /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 Hali! Mennyire húztad fel a kártyát?? Szerintem az a gond h egy kicsit jobban felhúzta,de a második hiba üzenetet nem értem, elvileg a kártya az shader 3.0 ás, elvileg. próbálj meg feltenni rá egy vga frissítést. üdv szergej Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 hali! az a kártya SM 4.0 ás... és ez 80% h driver probléma, de mivel húztad előfordulhat h megadta magát a kártya... nekem még régebben egy 8600gt val volt ilyes problémám, de hálistennek csak driver volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillZone Posted Augusztus 17, 2009 Author Share Posted Augusztus 17, 2009 Win reinstall megoldotta a gondot már megy rendesen A winfossal lehetett valami gebasz mert a driver cleaner nem segített. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akarki1 Posted Október 28, 2009 Share Posted Október 28, 2009 Hardweres kérdés: Laptop-plazma tv összekötve VGA-VGA kábellel. Minden ok, a tv-n is megjelennek a monitoron látható dolgok, háttérkép, ikonok, egér is van. A problémám, hogy amikor filmet akarok nézni, akkor csak a player jelenik meg, a film helyén sötétség van, csak a felirat látható, a film nem. Találkoztatok már ezzel a problémával? Van lehetőség filmek nézésére egyátalán? Előre is köszönöm a válaszokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts