km2ero Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 Sziasztok! Érdekelne hogy ha van barátnőtök (esetleg barátotok) mennyi a korkülönbség köztetek. Engem mostanság megkeresnek 14 éves csajok azzal hogy tetszem nekik meg hogy szívesen megismernének... én 18 vagyok szal kíváncsi lennék hogy mennyi az a korkülönbség ami még belefér és nem szólnak meg érte az emberek Írjatok bátran Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 Szia! 18 éves vagyok, 16 múlt pár napja a barátnőm.Szerintem nincs gáz 2-3 év korkülönbséggel.Mindenhez csak felfogás,megértés, inteligencia kell.Persze van egy határ nálam minimum ,14-15 éves lányokkal foglalkozok.Ez a " alap korhatár " . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 2 évvel fiatalabb. Nálam alap dolog, hogy a csaj legyen fiatalabb nálam és alacsonyabb is legyen. A csajoknál meg alap, hogy a pasi idősebb legyen. Myvip-en nekem is előfordult már, hogy írt egy 13 éves csaj. Tudod az a menő ha idősebb pasid van. Fiatalabb csajokkal meg vigyázni, mert ha esetleg összevesztek akkor esetleg kitalálja, hogy megerőszakoltad. Legalábbis én eddig ilyen rémhíreket hallottam mindenütt. 16 év alatti csajokkal nem is kezdek, mert egyszerűen buták szvsz. Tisztelet a kivételnek. 17-18 éves kor körül már kezdenek megkomolyodni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 A csajoknál meg alap, hogy a pasi idősebb legyen/quote] Hát erre rácáfolok mert b.nőm idősebb tőlem Igaz h csak egy fél évvel de akkor is Egyébként én októberben leszek 20 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti222 Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 Hááát én 16 leszek 1 hónap mulva csajom meg 18 lesz egy honap mulva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 A barátnőm negyed évvel idősebb, mint én. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 1,5 évvel fiatalabb. Szerintem így korrekt, és talán egy sokkal idősebb nő nem is tud felnézni egy fiatalabb pasira. (mondjuk másfél év korkülönbség esetén, a nő javára) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
km2ero Posted Augusztus 3, 2009 Author Share Posted Augusztus 3, 2009 jah igazából ebben a korban számít hogy hány év a különbség mer azt azé megszólják ha fiú 18 csaj meg 14 deh ez 20:24 arányban már alap.... sztem.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Ebben nem értek egyet! 3 évvel idősebb a barátnőm,soha nem volt evvel probléma,egyikőnket sem zavaraja!Teljes a mégértés,boldogok vagyunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Nálunk pontosan 2év és 1 hét x] (én 17 ő 15) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
km2ero Posted Augusztus 4, 2009 Author Share Posted Augusztus 4, 2009 nah az sztem a tökéletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Volt olyan kapcsolatom h én 18 bnőm 15, fél évig tartott aztán a korkülönbség vetett véget. Aki nem ismeri ne alkosson róla véleményt, nem a kor számít, de mégis ez lett vége a kapcsolatnak rájöttünk h mind2 mást vár el a kapcsolattól. 18-20 éves kor fölött már nem nagyon számít h mekkora korkülönbség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 A mostani 33 nappal fiatalabb nalam, az elozo fel ev volt idosebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 egy hónappal fiatalabb a barátom tőlem "A csajoknál meg alap, hogy a pasi idősebb legyen" ez tényleg nem igaz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeaber Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Fiatalabb kórban azért figyelni kell, mert simán előfordulhat (18-16 és lefele) esetben, hogy a lány szülei, ha úgy adódik pedofilitás vágyjával megszívatnak, ha vmi nem nekik tetsző dolog történik. Hallottam már ilyen esetről. Persze szülője és lánya válogatja. De úgy érdekességként, az én apám és anyám között 8 év különbség van. (Apám idősebb). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Ez az 1-2 év korkülönbség nem is sok, de ahol mondjuk már 20 év is van ott előbb utóbb lehetnek gondok. Én és barátnőm között csak fél év van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesgyo Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Barátnőm 2 év 10 hónappal fiatalabb nálam, ő 18 lesz én 20 múltam, szerintem tökéletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambácska Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Az én Párom 11 és fél évvel idősebb, de ez nem igen észrevehető, még kinézetre is letagadhat 5-8 évet, azt meg hogy agyban ki hol tart nem a kor befolyásolja (szerintem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlos1001 Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Bnőm most lesz 21, én meg majd októberben. Van köztünk 40 nap különbség az Ő javára. :-D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 Bnőm 15 én 17 sztem 2 év nem gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 40 nap híján 2 évvel vagyok idősebb barátnőmnél, mi a klasszik páros vagyunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikyy Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 1,5 évvel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agressor12 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 A barátnőm 1 évvel idősebb nálam... ugy látom kirivok a tömegből:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Nem csak Te lógsz ki a sorból agressor12, az én barátnőm 2-vel idősebb nálam Én 18, ő meg 20 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 2,5 évvel vagyok idősebb, szerintem így pont jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noccikaa Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Én 22 vagyok a pasim meg 20..... és nagyon jól megvagyunk!!! Az számít hogy megértsétek egymást szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 10, 2009 Share Posted Október 10, 2009 Én 17 leszek barátnőm pedig 19 éves jelenleg.Tök jól megvagyunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flakeless Posted Október 10, 2009 Share Posted Október 10, 2009 Én 23 barátnőm pedig novemberben lesz 19.Nem akarom elkiabálni de eddig tökéletes.Persze megy a veszekedés meg a hzajtépés de szeretjük egymást és sztem ennyi a lényeg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathproof Posted Október 10, 2009 Share Posted Október 10, 2009 Én 25 a szerelmem 18!Annyira jó hogy van nekem ez a NŐ!Imádlak Maszatka! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hippike^^ Posted Október 25, 2009 Share Posted Október 25, 2009 én 16vok a barátnőm pedig 19 ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts