davedane Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 Sziasztok. Tapasztalatokat szeretnék kérni azoktól,akik már rendelkeznek TV TUNER kártyákkal,hogy manapság melyik gyártó-tól melyiket volna érdemes megvenni,és hogy esetleg kiegészítők kellenek e,a jobb vételért. Én most jelenleg ezt a típus néztem ki (de csak azért,mert szeretem a GIGABYTE termékeit ,és az ára is elég vonzó.) http://pcx.hu/termek/gigabyte-gt-ps700-15934 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 És milyen felbontásokban lehet fel venni vele? Mert azt nem látom. Én a jó öreg WINFAST TV 2000XP-t használom már évek óta, és elég jól megvagyok vele elégedve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 2, 2009 Author Share Posted Augusztus 2, 2009 Hát sajnos halvány lila gőzöm sincs Egyáltalán nem értek e TV Tuner kártyákhoz,egyátalán kell internet a működtetésükhöz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 20, 2009 Author Share Posted Augusztus 20, 2009 Mna sikerült megvennem ezt a típust: Leadtek Winfast TV2100. Az a bajom vele,hogy alapból nem jár hozzá Antenna,és emiatt semmilyen csatornát nem tudok vele befogni. Esetleg tudna valaki ajánlani egy jó minőségű antennát,amivel sok csatornát be birok fogni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 Miért nem a koax kábelt dugod rá? Vagy nincs tv-s előfizetésed? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 23, 2009 Author Share Posted Augusztus 23, 2009 nincs tv-s előfizetésem. Azért akarok egy jó antennát venni,amivel talán elég sok adást be lehetne fogni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Ha neked az M1,RTLklub,TV2 soknak számit akkor hajrá^^,amugy nemsokat tudsz befogni.Ez van :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 24, 2009 Author Share Posted Augusztus 24, 2009 Ezeket a hulladék adásokat bírtam csak be fogni Akkor tehát elő kell fizetnem valamelyik szolgáltatónál,csak sajna most nincs rá keret Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo_55 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Sziasztok! Lehet hogy rossz helyre írok de nekem a Leadtek TV2000 XP Global TV-Tuneremmel volna a gond Win7et használok és valamiért nem érzékeli be a koax foglalatot és ezért nem is tudok csatornákat keresni:/ valaki aki tud légyszi segítsen! PMben vagy akár itt is Előre is köszi: gergo_55 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Sztem 100%,hogy nincs hozzá win7-re való driver és fogadni mernék,hogy a vistaéra valóval kísérletezel,szóval sztem hiába mert ha nem a win7-re való drivert rakod fel akkor nem lesz tökéletes,.Amennyiben win7 ultimate van feltelepítve nézd meg a media centerrrel ami alapból felismeri és kezeli a tv tuner kártyákat.(élő tv műsor) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo_55 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 ő is ezt írja ki "A televíziós jelforrás nem állítható be, mivel nem észlelhető TV-tuner." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Töröld le a leadtek drivert, gép kikapcs,vedd ki a tuner kártyát,gép elindít,majd kikapcs,tedd bele a tuner kártyát és látnia kell neki,hogy valami csatlakoztatva van,de ne rakd fel a leadtek drivert az nélkül nézd meg a media centerrel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo_55 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 ugyan az:S semmi változás:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Nem ír ki semmit?.hogy új hardver vagy valami? Az eszközkezelővel mi a helyzet és itt most nem az a baj,hogy nem jó driver van fenn vagy sem hanem,hogy nem is látja a hozzá csatlakoztatott eszközt a driver a következő lépés lenne a sorban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo_55 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 (edited) Eszközkezelőben megcsináltam hogy egyenként beraktam az illesztőprogramokat de pont a tunernek az illesztőjéhez ezt írja: undefined Módosította Október 7, 2009 gergo_55 Közvetlen link használata tilos ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 A megoldások keresésére rákattintottál?Ott valami hardverütközés lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo_55 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 és akkor most mi a teendő?:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 A frissítést tudod használni,hogy letöltsön valami illesztőprogramot a microsoft oldalról? ami elhárítja ezt a hibát??? Próba másik pci foglalatba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo_55 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Win Update oldalán nem talál semmit sem:/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts