petit :) Posted Február 28, 2010 Share Posted Február 28, 2010 nickey: ugye it az ajándékra gondolsz? : ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
theftman Posted Március 10, 2010 Share Posted Március 10, 2010 Belőlem kiindulva, egy fiú annak örül aminek hasznát is veszi. Szóval lányok az apró kis csecsebecséket hanyagoljátok, mert ha egy férfi ilyennek örül akkor azt csak azért csinálja hogy ne bántson meg titeket. Én inkább valami ruhát, parfümöt stb. szoktam mondani a bnőmnek mert azt legalább használom is. Vagy keressétek meg azt a dolgot amit a barátotok fanatikusan szeret, mert azzal biztos nem lőtök mellé. nah ezzel én is tökéletesen egyet értek. Igazából barátnőmnek én megmondtam hogy sose vegyen nekem semmit, mert ne évente 2-3 alkalommal akarjon meglepni hanem legyen minden nap olyan mint 1 ünnep Am szerintem egy fiú már tud örülni egy üveg bornak, vicces mintázatú boxernek, zokninak vagy ilyen apróságoknak. én pl születésnapomra kaptam egy SoilWork feliratú fém cigisdobozt. nah annak nagyon örültem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts