Wrong7 Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 Halika... Nemrég keztem rajzolni, pontosan július 15-e körül. Szal még elég newbie vok. Ezek a rajzok july 15 és 26. a között készültek. Elnézést, hogy ilyen ratyi minőség, de hát 2 megapixel... Majd beszkennelem ha be lesz kötve a nyomtató, és látszani fog minden árnyékolás, vonal, kolor, stb... Minden nap, vagy minden 2. nap kirakok egy újat a téma végére. Nagyjából tudom a hibáimat, NEM kell kioktatni, de persze minden jótanácsot örömmel fogadok . Bleach mangából/animéből karakterek: (Bocsi a myvip feliratért.) Rosszabbak: Ulquiorra - Csak HB-s ceruzával rajzoltam. Nem volt otthon más xD Urahara Byakuya Jobbak: Yourichi Ishida (2megapixel nagyon torzit ba'ze. ez élőbe sokkal fainabb.) Hitsugaya Renji Sasuka (NEM nézek narutot!) Kakashi (fél óra volt kb) Icsiruki Halibel Grimmjow & Ulquiorra mire megrajzoltam a 3 karaktert nem volt kedvem árnyékolni xD Grimmjow Nel <3 újak: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Minden tisztet megérdemelsz! Én még ilyet sem tudok. Ami szerintem zavaró, hogy kicsit "élettelennek" tűnnek a képek. Olyan, mintha valami szellemek lennének. Nem tudom, mi kellene még rájuk, mert így is tökéletesek, de az nekem kicsit fura. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Július 30, 2009 Author Share Posted Július 30, 2009 frissítve - 2 új kép. holnap reggel vagy ma este még rakok ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morrised Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Nem értem hogy miért írtad az elsö rajzokhoz hogy rosszabbak. Szerintem azokkal sem nincs semmi baj, söt szerintem az elsö a legjobb. Remélem láthatunk még töled rajzokat mert hogy értesz hozzá, az biztos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Augusztus 9, 2009 Author Share Posted Augusztus 9, 2009 köszi szépen, igen, folyamatosan ragosgatom fel, csak egyre kevesebb a szabadidőm és nincs már annyi időm rajzolgatni, stb.. ilyenkor este meg már semmi kedvem... am azért irtam h azok rosszabbak, mert azokat kezdő koraimban csináltam (bár most is kezdő vok, de egyre jobban belejövök ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokee Posted Augusztus 10, 2009 Share Posted Augusztus 10, 2009 Ezek nagyon jók=) Ráadásul a kedvenc animéiböl így mégjobbnak XD Csak így tovább=) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 Több tónusozás és jók lesznek Amúgymeg Ischida vagy ki eléggé szimetriátlan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Augusztus 23, 2009 Author Share Posted Augusztus 23, 2009 Ha beszkennelném tényleg jobban nézne ki kajak 2B+3B árnyékolással.. De élőbe szerintem elrondítja a képet a nagyon sötét árnyék.. szerk: ne érts félre, elrondításon nem azt értem h kajakra csúnya lesz.. szimplán pl a karakter szeme háttérbe kerül, nem látsz ki belőle 1-2 dolgot, szemöldököt is keresned kell, ilyenekre gondolok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Van ez így. SZerezz be egy szkennert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Április 26, 2010 Author Share Posted Április 26, 2010 Több hónap után frissítettem 2 újjal xD szerk: még 1 et beraktam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts