tincsi666 Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 én sem hiszek ezekben a hülyeségekben, bár lehet h van valami alapja a dolgoknak. barátnőm viszont nagyon is negatívan áll hozzá, ő biztos benne hogy akkor , december 21.én mind meghalunk. =D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DannyTaylor Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Ezek a világvége jóslatok szerintem nagy baromságok . Az y2k -val is ez volt 1999 -ben, mindenki örjöngött hogy : jááj 2000- ben világvége!!!!!!! ez ugyanolyan baromság! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 tuti hogy nem már annyiszor megjósolták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead0709 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 már ilendö lenne meg halni a földnek ja és ez nem a villágbége hanem az emberiség el pusztulása Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Nem hiszek az ilyen és ehhez hasonló vészjóslatokban...bár a globális felmelegedés rohamosan nő, és annak bizony súlyos következményei lesznek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Én sem hiszek az ilyenekben.Hát, minél nagyobb egy hülyeség, annál nehezebb értelmesen érvelni (ellene, vagy akárhogy...) De csak vissza kell gondolni.2006 június 6.(2006.06.06.)Akkor ugye a sátánisták miatt kellett volna szétesnie a midenségnek (róluk most nem szándékozok írni.)Aztán a legszembetűnőb a 2000 szilveszteri dolog.MammaMia, három nulla egy kettes után!Ez mindenre bizonyíték!És bizonyára minden évre kitalálnak egy ilyet, csak valamelyik jobban befut. Komolyra fordítva a szót, elhiszem, hogy sok prbléma adódik ilyentájt... De hát világválság már volt, és valószínűleg sok más hasonló nagy probléma is a történelemben.Birodalmak, vagy "olyasmik" is omlottak össze... És a többi sorscsapás (már akinek az) is előfordult, vagy hasonló mértékű biztosan.Csak talán régebben az emberi hülyeségnek nem volt ekkora divatja.Mostanában nagyon ráér mindenki ilyenekkel foglalkozni.Nem biztos, hogy több időnk van rá, de amink van, azt úgy látszik felesleges marhaságokra is felhasználjuk,Itt nem az erről való beszélgetést gondolom, hanem, ha valaki nekiesik kampányolni (szavazz ránk, akkor adunk még két évet a világnak :D ) egy ilyenről.Úgy értem, ezeket tejeszteni, stb. Szóval, én nem dőlök be.Szerintem ennek is vége lesz (mind a problémáknak, mind a világvége mániának).Persze lesznek valószínűleg új bajok is, mert az emberiség nem mindíg tanul a hibáiból.No, ennyi. Ja, előnyei: Új táptalaj a vicceknek (biznyára lesznek jók is), valakiknek legalább leköti az agyát és nem csinálnak nagyobb hülyeségeket, és még bizonyára egy csomó más ok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptjacksparrow Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 nem, de ha tévednék, akkor előbb szeretném megnézni majd az Indiana Jones 5. részét. Utána jöhet bármi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Szerintem nem... már megjósolták 1996-ra 2000-re és 2005 illetve 2006-ra is... most jön a 2012-es, ez egy kicsit alaposabbnak tűnik, de ez is csak riogatás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Tuti, hogy eljön. Hameg nem, az se baj. Meg az se, ha eljön. Nekem mindegy. Csak nehogy azon a naponjöjjön el a világvége, amikor végre kiderülne, hogy ki is Ted Mosby felesége a HIMYM-be. Mert, ha így történne, az heti 20 perc pazarlást jelentene az életemből... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Ha elotte vegig tudom tolni a diablo3-t akkor nekem mindegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts