vasáros mátyás Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Valaki szerette még ezt a sorozatot rajtam kívül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laci65536 Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 az egyik kedvenc sorozatom. Jobb mint bármelyik ratyi amcsi sci-fi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aric Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 A kedvenc, a legjobb sorozat, amit eddig néztem. Sajnálom, hogy a magyar csatornákat nem nagyon érdekli, mert az RTL is csak elég hézagosan adta. Pedig biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb sikere lenne, mint a legtöbb a csatornán futó szennynek. Épp most töltöm a sorozat legelső évadát, 1963-64-ből. Még csak a legelső epizódot láttam belőle (An Unearthly Child), de érdekesnek tűnik már az elején. És valami aktualitás: Sajnálom, hogy Tennant lelépett. Szerintem ő játszotta eddig legjobban a Doktort. Még Tom Bakert is túlszárnyalta. Mondjuk azt szerintem már Ecclestone is megtette előtte. Viszont az új színésszel kapcsolatban már előre is kétségeim vannak. Nem valami szimpatikus, pedig még semmit sem láttam tőle. Majd kiderül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellogem Posted Szeptember 15, 2010 Share Posted Szeptember 15, 2010 télleg elég jó a sorozatok között csak egy kicsit gagyira sikereredtek a technikai megvalósítások, de ennek ellenére elég beleélős és téleg mindig joarc a doki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Április 4, 2011 Share Posted Április 4, 2011 Most kezdtem el nézni az elejétől. Ezelőtt már 1-2 részt láttam az AXN-en, de most letöltés szintjéig fajult a dolog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasáros mátyás Posted Június 24, 2011 Author Share Posted Június 24, 2011 Az új évadok közül az elő kettőt végignéztem majd a 3-4. et is nézem csak nincs helyem letölteni:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghugi Posted Március 17, 2012 Share Posted Március 17, 2012 Énis szeretem ezt a sorozatot A baj csak az h az AXN sci-fi n vetitik mostanában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Március 17, 2012 Share Posted Március 17, 2012 Elhibáztad! Animax-en is vetítik minden hétköznap 23kor ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Március 18, 2012 Share Posted Március 18, 2012 Jobb mint bármelyik ratyi amcsi sci-fi. Na azért..... Végig néztem az összes évadot ,de nem tom miért valami magával ragadó van bent, de nem tudom mi.Csillagkapu sokkalta jobb. Az bajom a sorozattal hogy az író semmit nem tud fizikáról :\ (Nem úgy mint csillagkapu...) Meg még az hogy brit Brit filmekben a világ egy szigetből áll... Am a karakterek nagyon jól kivannak találva, zene is nagyon bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghugi Posted Március 20, 2012 Share Posted Március 20, 2012 Elhibáztad! Animax-en is vetítik minden hétköznap 23kor ! Köszi Nemis gondoltah hogy az Animex-en megy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
serialnumber42 Posted Március 20, 2012 Share Posted Március 20, 2012 Doctor Who! Alapmű, nekem ez a gyerekkorom volt! A két, színes(!) mozifilmet is láttam anno, azóta azokat keresem a neten eredménytelenül Láttam a Doktort öregen fekete-fehérben, és fiatalon színesben, de ami nem változott soha: Baromi jó sorozat, magával ragad, elbűvöl, lebilincsel! Kellene már egy új mozifilm belőle! Dalekokkal meg Cybermenekkel! A legújabb színész arcra kissé fura volt, de szerintem hozza a karaktert rendesen (bár aki látta eddig, az észrevehette, hogy minden inkarnációban más karakter a Doki, így a színésznek nem kell nagyon kopírozni a jellemet). Angolul néha nehéz követni a szavait, de sebaj! Csak így tovább! Még több Doktort, még több Dalekot! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghugi Posted Március 21, 2012 Share Posted Március 21, 2012 Az új évadok közül az elő kettőt végignéztem majd a 3-4. et is nézem csak nincs helyem letölteni:) Szia. Tudnál ajánlani olyan oldalt ahonnan letudnám tölteni a sorozatot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 18, 2013 Share Posted Május 18, 2013 Nagyon jó lett az évadzáró rész, egyszerűen imádtam. Még valaki látta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 19, 2013 Share Posted Május 19, 2013 Engem az érdekelne, hogyha elkezdem érdemes e a régi részeket is megnézni? (Még a múlt évezredieket ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Május 19, 2013 Share Posted Május 19, 2013 Bajod nem lehet belőle de mivel csak nagyon kis mértékben kapcsolódik az új a régihez ezért szerintem felesleges. De ahogy érzed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 23, 2013 Share Posted Május 23, 2013 Úgy értem, hogy színvonalban milyenek kb. ? Izgalmasak vagy inkább túl gagyik (amiatt, hogy régiek gondolom a speckó effektek sem az igaziak) . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Május 24, 2013 Share Posted Május 24, 2013 Én nem láttam egy részt sem. Ha rákeresel pár régebbi részre megtudhatod . De szerintem nem vesztesz vele semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Július 14, 2014 Share Posted Július 14, 2014 8 évad előzetese: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts