Szergej77 Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 A legjobb nyári szexpozíciók Bájos kis gyűjtés a forró nyári "szituációk" igazán mélyreható kihasználásához. Érthetően, kiemelt szerep jut az ideális hőmérsékletű, finoman öltöztető víznek...Lépcső a mennyországba A szállodai medence kijárati lépcsőjén üldögélő szétterpesztett lábú hölgy kellemes meglepetés egy kellőképpen felajzott hímnek. A sok kreativitást nem igénylő pozítúra nagy mozgásteret enged a férfinak, aki kedvére tologathatja kedvesét és szerszámát.Szerelem a létrán Ez már kicsit technikásabb. A komoly nyilvánossággal és közbotránykeltéssel járó figura szerkesztőségünk egyik kedvence lett... miközben kerekre nyílt szemű úszómesterekről kezdtünk vizionálni. A félig vízbemártott leányzó szolídan meghajol a férfi előtt aki hátulról mögéhelyezkedve pászítja helyére hímtagját. Felejthetetlen élmény. (másoknak is.)Szexi "Spricc" Azoknak, akik kimagasló látogatószám reményében szeretnék magukat viszontlátni egy videómegosztó honlapon csakis ezt a pozíciót javasoljuk! Legyen szó kerti spriccolóról,mezőgazdasági öntöző-berendezésről, csőtörésről vagy csak simán a fullosabb strandokon található medence előtti vízpermetezőről: Kapjanak az alkalmon! Ha nedves, az sikamlós Ennek az "örökzöld" megoldásnak a zuhanyrózsa feltalálása óta nem csökken a népszerűsége. Az otthon is gyakran bekövetkező figurát, most kültéren érdemes bemutatni, így a napfürdővel vegyes zuhanyzás kellemes barnulással hálálja meg a közös fürdőzést.Hullámfürdőzés A hölgy kényelmes terpeszben helyezkedik el partnerén, aki a törökülésben ül a csekélyvizes partközeli részen. A hullámok ringása gyengéden segíti a "ritmust". Így szinte "szentháromságban" egyesülhetünk Poszeidonnal... Itt azonban nem mehetünk el szó nélkül a kiemelt körültekintés mellett. Mert a tenger, bár sokkal tisztább mint a strandok medencéi, mégis számtalan apró hegyes "hordalékkal" keserítheti meg az édes pillanatot.Pezsgőfürdős élvezet Mondjanak bármit, a pezsgőfürdőket a szexhez találták fel. Erősen csodálkozom, hogy nem kaphatók szexboltokban,... A fürdőkádban alkalmazható testhelyzetekre vonatkozóan nem sok értelme lenne bármit is írni, ott úgyis mindenki feltalálja magát. Csak ne felejtsük el bekapcsolni pezsgést...Mélyvízi kalandok Nincs szebb férfiálom a súlytalan partnerrel való szexnél. Amihez aligha lehet hasonlatosabbat találni, mint a mélyvíz. A hullámzás segítő hatása itt különösen jól érvényesül kombinálva a legkülönbözőbb pozíciókba való forgatás lehetőségével. A szégyellőseknek főleg ezt ajánljuk, hiszen akár egy pár méterre pancsikoló fürdőző mellett is önfeledt kielégülésben lehet részük."Lüszi" a matracon Végül a tuti befutó. Az optimális vízmélység keresése közben fokozatosan kanosodó férfi legszebb álmai válnak ezzel a módszerrel. A legkéjesebb tili-toli, a matracról félig lelógó hölgyet a férfi árbócára hajóztatni. A leglustább férfiaknak kitalált pozíció, igazán minimális energia-befektetést igényel és extra élvezetet biztosít. Matracra fel matrózok! forrás: boon.hu Ezt most találtam és kicsit azért megmozgata a fantáziám, vannak jó dolgok benne vélemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 A legutolsó a legjobb, köszi, hogy megosztottad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Érdekes, be is indult a fantáziám néhánynál Szerintem azért kicsit veszélyes az utolsó előtti. Simán le lehet bukni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Hát felbukni könnyebb annál, mint le Esetleg ha valaminek neki vagy dőlve, de ebből adódóan a szélén vagy a víznek. Ott meg eléggé látható miolyik..bár ha mocskos a víz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady18 Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 Fuuu, ezek nagyon jó ötletek szerintem, kipróbálnék jópárat ezek közül, mert még ilyenben eddig a 24 évem alatt nem volt részem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
monyi95 Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 Utolsó 2 a legjobb De mind2őnél simán lelehet bukni! Szal 1 nyilvános medencébe/tengerbe/strandon lazán észreveszik! Bár én voltam már pár tengerbe csomó jó nő kajak meztelenül ment a vízbe! Na akkor kicsit elfeküdtem a vízbe 1 darabig fel se álltam mert... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady18 Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 Szerintem is, bár a legelső lépcsős se rossz Beindult a fantáziám, de szerintem nem vagyok egyedül vele.. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 utolsóban lebukni? hogy? elképzelek egy ilyet a tófürdöben kedves kis családok gyerekekkel ... na had szóljon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 :D Nagyon jó mind. ezeket ki kell próbálni!!! :D Köszi, h megosztottad velünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 4, 2009 Author Share Posted Augusztus 4, 2009 Szivesen ! Szerintem sem lehet rossz, én a medencésre hajtok, remélem ahova majd most menek barátnőmmel nyaralni ott lesz majd medence Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxinger Posted Január 19, 2010 Share Posted Január 19, 2010 szerintem az elso lepcsos tutira kettetordeli a csaj hatat,derekat,es szinte mindenet..ugyhogy azt nemajanlanam:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktomi Posted Január 29, 2010 Share Posted Január 29, 2010 Az utolsó 3-om a tuti, mindenki próbálja ki ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 29, 2010 Share Posted Január 29, 2010 Az utolsó a jó meg a klasszikus zuhanyzós Bár az én esetemben nem olyan egyszerű meg kényelmes mint a képen, mert jóval magasabb vagyok mint barátnőm Bár én nem igen csinálnám egy nyilvános medencében, vagy pl a Balatonban Ki tudja mit szedsz össze de ezekhez nem feltétlenül kell víz csak úgy fárasztóbb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszteee Posted Február 14, 2010 Share Posted Február 14, 2010 Tényleg köszi, hogy feltetted ezeket. Jaj de sok idő van még nyárig... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Március 26, 2010 Share Posted Március 26, 2010 Az utolsó a jó meg a klasszikus zuhanyzós Bár az én esetemben nem olyan egyszerű meg kényelmes mint a képen, mert jóval magasabb vagyok mint barátnőm Bár én nem igen csinálnám egy nyilvános medencében, vagy pl a Balatonban Ki tudja mit szedsz össze de ezekhez nem feltétlenül kell víz csak úgy fárasztóbb. Hihi a matracosat csináld meg víz nélkül Am köszi szépen szerintem a top2 a tengeres, meg az utolsó előtti Na majd nyáron Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Április 1, 2010 Share Posted Április 1, 2010 Gyerekek, lassan nyár. Elö lehet venni ezeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annucika Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 A pezsgő fürdős a legjobb:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Április 5, 2011 Share Posted Április 5, 2011 Gyerekek, lassan nyár. Elö lehet venni ezeket.Ahogy nézem a képeket, mást is elő lehet venni! Erről az egészről annyit, hogy volt egy ismerősöm aki menőzött azzal, hogy a Balatonban veszítette el a szüzességét. Én nem menőnek találtam, hanem sajnáltam érte. Szerintem is koszos és ocsmány a vize, nem efféle mókára való... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk.réka Posted Április 7, 2011 Share Posted Április 7, 2011 erről más a véleményem mi sokszor csináltuk a balatonban igaz bent és vizibicili melett isteni 1et élvezni a napon a vizben és hallod hogy a környéken sokan vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Április 7, 2011 Share Posted Április 7, 2011 Akkor a te kis öröm barlangod eléggé jól bírja. Én már a tóba magába sem megyek bele, pedig 5perce van a part. A kis német purdék oda kakálnak meg pisálnak bele, mások meg ott nyomkodják egymásba a micsodájukat, meg utána úszik ki belőlük az a sok kis micsoda...hát fláj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts