clue Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Hello!Olyan gondom lenne hogy van két ram csati az alaplapon és az egyikbe sehogysem tudom beletenni sztetek mitől nem?Ja és mielőtt megkérdeznétek vagy írnátok hogy lehet hogy nem belevaló ram az biztos hogy belevaló ram:)A válaszokat és a segítséget előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiderv8 Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Hát ha nem megy bele akkor nem belevaló a ram. Szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Szia clue ! Amennyiben tényleg belevaló RAM-ot akarsz beletenni, akkor ha nem megy, vizsgáld meg a lehetséges mechanikai problémákat, u.mint a leszorító fülek, vagy a kiképzett rés a modulon rendben működnek-e, ill. lehetőleg ne ferdén próbáld behelyezni. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
clue Posted Július 22, 2009 Author Share Posted Július 22, 2009 (edited) Okés köszönöm a válaszokat meglesem amit mondtál Dadus azt ha nem megy hagyom a francba. Módosította Július 22, 2009 Dadus Legközelebb fogalmazz finomabban ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Ha vettél egy ramot és nem megy bele én nem hagynám. Vidd be valami boltba a gépet és kérdezd meg, hogy miért nem sikerült beletenni. Valószínűleg ezt ingyen megmondják még ott azonnal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Több féle ram van: SD, DDR1, DDR2, DDR3, Ezeket csak is olyan alaplapba lehet beletenni, ami kezeli őket! Minden modulon van egy kis bevágás, ami úgy van kialakítva, hogy pl: A DDR2 modul ne menjen bele a DDR1 vagy DDR3-as alaplapokba!! Ha 1000%-ban biztos vagy abban, hogy az alaplapod azokat a memória modulokat befogadja, akkor lefogó fülekra figyelj, illetve a bevágásra figyelj, hogy hová kell esnie az alaplap slotjában!! Ha nem megy akkor szervíz!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts