FeERi Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Sziasztok tech mesterek ! Egyszer csak gondoltam magamban egyet, és rámjött az inger hogy kéne valami driverfrissítést intéznem a gépre mert egy éve hozzá nem volt már nyúlva. Felbicegek az ATi oldalára, Catalyst Control Center hm mondom ez jó lesz. Nem, nem lett jó. Közölte velem a driver hogy ő ugyan nem talál megfelelő terméket. Ekkor még gondoltam én vagyok a hülye, úgyhogy kikerestem az ATi oldalán az operációs rendszeremnek ill. videókártyámnak megfelelő drivert. Telepítés ... pufff. Megint nem ismeri fel. Mivel az én tudásom itt apadt ki, szeretném ha valakinek van ötlete beírná hogy hogyan tudnék mégis egy drivert feltelepíteni köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Mi a VGA típusa?? Melyik driverekkel próbálkoztál?? (verziószámok??) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 20, 2009 Author Share Posted Július 20, 2009 ATi RADEON XPRESS 1100 a kártya típusa. Driverek meg passz a verziószám. ATi oldalárol szedtem le e legujjabbakat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Szia FeERi ! Az ATI Catalyst Control Center nem az integrált VGA-d driver-e, hanem azt a célt szolgáló SW, ami lehetővé teszi a kártyád beállításainak módosítását. Amennyiben megvan a legutóbb használt driver-ed, driver csomagod, akkor előbb távolítsd el a jelenlegi ATI SW-ket, használva az ATI eltávolítót is, majd indítsd újra a gépet, és telepítsd a legfrisebb Catalyst csomagot. Egyébként ha laptop-od van, akkor inkább ne bántsd, főleg ha nincs vele gond, nekem sem jött össze anno. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts