==>Scooter<== Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Szia az lenne a kérdesem hogy addot egy hu_windows_vista_with_sp2_x64_dvd_x15-36346.iso fálj vagyis egy dvd kép a vistáról Én szeretnék POWER iso-val beletenni egy új mappát amiben lenne 3 fájl ezek ilyen activation az aktiválás miatt kellene. SZERINTETEK ezt ha megcsinálom nagy gáz lesz ?? ELŐRE is köszike BYE BYE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohoc71 Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Hali! Szerintem inkább a Vlite progit használd,azzal bele tudsz tenni sok okosságot a telepítőbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Július 15, 2009 Author Share Posted Július 15, 2009 Szai köszönöm hogy írtál de én így komolyabban nem szeretnék belpiszkálni csak az aktivátorát szeretném mellé rakni Meg is csináltam már POWERISO-val és szerintem működik, mountoltam és a dvd meghajtóban úgyanúgy látom mint az eredetit , szerintetek jó lesz úgy ???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Biztos hogy jó lesz... ne aggódj, ugyanúgy működni fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Július 17, 2009 Author Share Posted Július 17, 2009 köszönöm a válaszod és jó is lett legalább nem kell külön lemezre kiírni egy aktivátor-t a vista mellé BYE BYE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts