jano17 Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 hello nekem ojna problémám lenne hogy nem muködik az usb-m vagy is müködik de nem minden eszköznél csak a telefon om náll (pendrive.camera) ezek néll nem. hallotam egy ojan hogy akkor menni fogg ha ujra inditom az alap lapom de nem találtam rajta semmi féle gombot meg semmi jelzést hogy mejik lehett az ha tudtok akkor egitsetek léttci köszi elöre is Alaplap neve ASRock ALiveNF6G-DVI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 HDMR, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) köszi elöre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Szia! A rengeteg helyesírási hibára most nem szeretnék kiténi! A kérdésem az lenne, hogy egyik USB sem működnek az eszközök?? körbepróbáltad mindet?? BIOS-ban rendben van minden??? Driverek fent vannak??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jano17 Posted Július 14, 2009 Author Share Posted Július 14, 2009 igen fell van telepitve a driver ekk a bios az nem tudom hogy jo e de töltötem fell képett hogy áll az usb be állitásokk ja és nem muködik egyik se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Szia ! Ez a problémád most jelentkezett, vagy már azóta ilyen, hogy üzembe helyezted az alaplapod ? Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jano17 Posted Július 15, 2009 Author Share Posted Július 15, 2009 nem ojan rég ota ijen egy jo sokk idejig nem volt vele semmi bajja aztán egyik nap roll a másikra nem olvasta be a pendriver ekett aztán a kamerátt se se a fényképezö gépett de a telefon omatt azt meg simán viszi és nem tudom hogy mi lehett a baja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trionin Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Próbáld meg feltenni a legfrissebb drivereket az ASRock oldaláról. Talán egy Bios update se ártana. Ha ezekután se megy, én újratenném az windowst. Végső megoldásként, ha a win reinstall se segítene akkor alaplap problémára gyanakodnék (szervíz/garancia) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Szia ! Vedd ki a gombelemet az alaplapból kikapcsolt állapotban, rakd vissza kb. egy perc múlva, majd bekapcsolás után állítsd be a BIOS-t, és próba. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts