fef Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 sziasztok nekem van egy 250 gb winchesterem es lenne vele egy kis problemam.... szoval ez egyiknaprol a masik napra elromlott.... egyiknap még ment masiknap meg kiirta hogy nem tudja elinditani a windows xp-ét es hogy valaszak az alabiak kozul.: csokentet mod csokentett mod hallozatal csokentet mod parancsollal\tal legutobi helyes normalmodu inditas normal modu inditas szoval megnyomtam mar osszeset de mindegyiknel rosz... bejot az elejen a szokasos windows xp betoltes es felprecig toltot utana 1pillanatig kek kép jottbe es utana ujraindult....probalkoztam ujratelepiteni az xp-ét de nem akarja mintha nem erzekelne hogy benne lenne a cd.....szerintem elromlot a winchesterrem...kerlek velemenyeteket segitsegeteket...koszonom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Szia fef ! A következőt kellene tenned: Kapcsold be a gépet, majd lépj be a BIOS-ba. Itt állítsd be, hogy a gép az optikai meghajtóról BOOT-oljon elsőként. Tedd be a telepítő CD-t a meghajtóba. F10-el mentsd a BIOS-t. Töröld az összes partíciót. Hozz létre partíciót a Windows telepítéséhez, majd telepítsd azt. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fef Posted Július 11, 2009 Author Share Posted Július 11, 2009 koszi hogy valaszoltal.... megcsinaltam ahogy leirtad de nem csinal meg mindig semmit sajna:( mas otlet van??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Szia ! Konkréten hol akad el a dolog ? Boot-ol a CD-ről ? Sikerült törölnöd a wincsi partíciókat ? ??? Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fef Posted Július 12, 2009 Author Share Posted Július 12, 2009 hat kivalasztotam hogy az elso optikai meghajtorol bootol-jon(lg cd\dvd iro olvaso-rol) elmentetem utana toltott egy ideig a telepito cd-ét abba hagyta es kirta hogy::A windows inditasa sajnos sikertelen volt.ezt a harvereszkozokben vagy a szoftverekben végzet változtatás okozhatja. es akkor kiirta hogy valaszak az alabiak kozul:: csokentett mod csokentett mod hallozatal csokentet mod parancsollal\tal legutobi helyes normalmodu inditas normal modu inditas mindegyikel probaltam egy ideig tolti a windows xp-ét utana hirtelen megall es 1 pillanatra kek ablak jonbe de ezt nem tudom elolvasni mert sec perc allat ujrainditja a gepet....es amikor ujrainditsa magát ugyan ezt csinalja....gozom sincs mi a baja:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 hali! hát ha biztosan megcsináltad a biosban a bootolási sorrendet akkor már csak az lehet h rossz a telepítő cd-d ugyanis ha már elkezdi tölteni a telepítő cd-t akkor nem írhat ki csökkentet,normár...módu indításokat mivel akkor már nem próbálja elindítani a fentlévő operációs rendszert,egyszóval nem indítod el a telepítést.próbáldj meg elkérni egyik haverodtól egy xp sp2 őt vagy egy vista telepítőt és próbáld meg azzal. amúgy szerintem ez biztos h nem winchester hiba ugyanis akkor nem ilyen hibák jönnének elő.a kék ablak amit említesz másnéven "kék halál" legtöbbször szoftverhibánál jön elő.szerintem csak az lehet a probléma h véletlenül letöröltél egy fontos fájlt az op ből vagy összeszedtél egy komolyabb vírust ami ezt megtette helyetted és ezért nem indulhat el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fef Posted Július 12, 2009 Author Share Posted Július 12, 2009 hello djcsaby koszike hogy irtal oszinten még meg sem probaltam elkerem a baratomtol a telepitott...ha sikerul vagy ha nem majd jelentkezek..koszi megegyszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deszka Posted Január 8, 2010 Share Posted Január 8, 2010 sziasztok a problémám a következő 160 gigás sata vinyó a biosban látható a win xp ben viszont nem korábban tökéletesen működött egy ideje viszont teljesen eltűnt aki tud segítsen előre is kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Hello deszka. Sajátgép-jobb klikk-kezelés-lemezkezelés. Ott látja a winchestert? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts