Clark Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Nos megkérdeztem az admint pár hete de nem jött válasz, így bátorkodtam megnyitni ezt a topikot, nosztaliga felidézés kedvéért is. Még készült is egy reklám a gigacenter-ről, ha emlékszik még rá valaki, nos ezt feltöltöttem: http://www.youtube.com/watch?v=kN16kV0ClVA Szavazzon mindenki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 nem nagyon mert akkor még nem szélessávú netem volt de néha feltévedtem rá! Aztán mikor szélessávra váltottam akkor már a Pirate volt!(vagyis van) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Igen, kristály tisztán, bár akkor még nem töltögettem olyan sokat.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Igen,Igen bár nem is olyan sokkal az én regem után lett belőle pirateclub de azért a Gigacenter megmaradt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 És ki emlékszik a GigaCenter előtti időkre? szerk: Bocsi, elnéztem valamit. Amúgy én is emlékszem rá, de már nem kristáyltisztán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Kristálytisztán De jó is volt.Bár végülis nem sok minden változott, csak a név, meg hirtelen jött egy csomó új user.Még a régi Gigás fehér skin is itt van tisztán a fejemben, azzal a kék bannerrel, vagy miaszösz az. GigaCenter előtti idők?Olyan nincs, a GC-vel kezdődött el az időszámítás :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Kicsit kevertem a Matuskával. Nekem ott kezdődött a pályafutásom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggslm Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Nem emlékszem, mert még alig 1 éve hogy megismermertem a PC-ot. Az a gigás reklámvideó a youtube-on, amúgy az egyik reklámból -asszem mobilosból- lett átköltve, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Nem is volt akkor még netünk xD Csak ienne tudom amennyit tudok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Coca-cola reklám hangja van benne. Zártabb közösség volt gigacenter, de most is megvan a közösség csak más emberekkel, nem álhatunk a változás útjába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 A youtube-os videót láttam még anno. A gigacenterre emlékszek még ismerősöm mutatta akkoriban. Nem voltam regisztrálva csak tegnap amikor eszembe jutott, hogy már van helyette pirateclub. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Fogalmam sincs milyen volt , mert amikor én regisztráltam, akkor már Pirateclub-ként működött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Csak egy éve vagyok pirateclub-os, azelőtt nem is töltögettem nagyon Am a reklám nagyon odavág Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 hali! én emlékszem rá tisztán csak akkor még nem ez volt a felhasználóm,2006 februári tag vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 én emlékszem a Matuska sok változatra egyik tárhelyen törölték újraindult máshol. meg arra is mikor nem fórumként tervezték indítani hanem sima webpageként. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Ha jól emlékszem akkor az átalakulás előtti utolsó héten regeltem, de akkor még más volt a nicknevem.Egyik osztálytársam mondta,hogy Gigacenter is van és ő onnan szedte le sok játékát.A másik haver meg filmeket szedett és töltött fel.A kék logóra még emlékszem és az is bennem maradt, hogy vagányan (Hip-Hopposan ) voltak a fő topikok nevei beírva. MusicZ,GameZ,RequestZ stb.. a Z betűn a hangsúly. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt_'83 Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Én is emlékszem! És jó tudni, hogy ezzel vagyunk így itt egy páran. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Valami rémlik .. de homályosak az emlékeim Mindenestere amikor én regeltem már Pirateclub volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Ehh, nekem nem rég tűnt fel, hogy már nem úgy van írva a topikok neve Ha vkinek elmagyaráztam vmit akkor mindig úgy írtam, hogy "nézz be az Applicationz topikba, ott biztos találsz" pedig már régóta Pirate Club van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 mikor beregeltem, még gigacenter volt. utána egy pár hónappal lett pirateclub és még ma is kristály tisztán emlékszem rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Én már a pirateclub társaságát szaporítottam csak . De vid már fentvan több éve az oldalon a power topicba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 én még tisztán emlékszem a gigacenterre, már akkor is tag volt, amikor már meglett a pirateclub akkor én még mindig jóideig a régi tx.hu-s gigacenter címen találtam mindig ide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errorka2 Posted Április 14, 2011 Share Posted Április 14, 2011 Nem is tudtam, hogy GigaCenter volt régen. A videó viszont jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattusz Posted Április 14, 2011 Share Posted Április 14, 2011 Nem voltam tagja, de igenis tudtam mi az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Április 15, 2011 Share Posted Április 15, 2011 Nem nagyon,mert én nem is voltam azon reggelve!Sajna.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Április 15, 2011 Share Posted Április 15, 2011 Muhaha, én még a Gigán voltam az egyik első regelések között... Vicces... Nem tegnap volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 3, 2011 Share Posted Május 3, 2011 Előtte volt más is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Május 4, 2011 Share Posted Május 4, 2011 Emlékszem rá simán ,mivel még a régi (bannolt) nickemmel voltam ott fent Tibiole volt a király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 4, 2011 Share Posted Május 4, 2011 Tudtam, hogy van, mert sok helyen ott a gigacenter meg a matuska, de nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Május 5, 2011 Share Posted Május 5, 2011 persze, akkor még gigacenter néven működött fent voltam azon is, igaz bannoltak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts