clue Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Hello olyan problémám van hogy mikor telepítem a windózt eljut a 34 percig és akkor meghal kék halállal és pl.ilyet ír ki :Stop:c0000221,In mountable boot volume,Stop:0x000000F4(0x00000003,0x816b2da0,0x816b2f14,0x805f9f88) az lenne a kérdésem ez mitől van?A segítséget és a válaszokat előreis köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakebite Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Csá! Ez a dolog lehet a telepítőlemez hibája is, de szerintem valami hardver hiba lesz. - Ha van lehetőséged próbálj ki egy másik telepítőlemezt. - Lehetőséged szerint a hardverelemeket sem árt ellenőrizni (merevlemez, memória, táp ezek az általános hibaforrások) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
clue Posted Július 6, 2009 Author Share Posted Július 6, 2009 hát két telepítővel is probálkoztam egy sp2-vel meg sp3-al mindkettőnél ezt csinálta én a winyóra gyanakszom majd megprobálom másik winyóval reméllem jó lessz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
palooo Posted Február 1, 2013 Share Posted Február 1, 2013 Szia...! Döglődik a HDD..., valószínű szektor hibás, de a vezérlő hiba is elképzelhető... Minden esetre erre a HDD -re már nem ajánlatos Op.rendszert installálni. Csak is újra. Ezt pedig min.3 db teszt progival tesztelni, és ha még lehet javítani, és CSAK is másodlagosként használni... De célszerű eltenni az unokád részére, ő is lássa, hogy ilyen is volt... Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gentoo Posted Március 11, 2013 Share Posted Március 11, 2013 A helyedben én szereznék Ubuntu live korongot ha az szépen bootol és rendesen megy hba nélkül akkor valszeg vinyó ha az is hisztizik akkor az bizony memória gond lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts