a_grave_man Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Ezt a topicot azért csináltam, mert kíváncsi vagyok arra, szerintetek melyik visszataszítóbb látvány a részeg nő vagy a részeg férfi? Szavazásaitokat indokoljátok is, köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Szerintem igen. Valahogy azért mert egy férfihoz az is "hozzátartozik" hogy néha részeg legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Nálam férfire ment a voks. Az szerintem rosszabb, mint a női. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 5, 2009 Author Share Posted Július 5, 2009 Egy részeg férfi se kellemes látvány, de egy részeg nő, olyan kiábrándító. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 szerintem egy részeg nő csúnyább, mint egy férfi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Mindkettő, de pl nemtudom mi szép egy összehányt, négykézláb mászó, rongyos csajban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Az a részegség mértékétől is függ szerintem, mert ha néha botladozik a csaj meg sokat magyaráz az szerintem aranyos is tud lenni, de ha össze-vissza hány mindent az már durva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Egyik sem szép látvány...a részeg férfi visszataszító, a részeg nő pedig kiábrándító...ha iszunk, akkor csak mértékkel tegyük! Szerintem tök égő az ha van mondjuk egy szép nő, és azzal kell hogy szembesülj, hogy majd összeesik a részegségtől... Szerintem undorító...De az sem kellemes látvány amikor a fickó van benyomva annyira hogy alig bír talpon maradni, és azt sem tudja hogy merre van fejjel...(O.o) Mindkettőhöz volt már szerencsém (sajnos). Ha az embernek van némi tartása, akkor nem issza le magát a sárga földig...vagy még annál is lejjebb . Meg amúgy is...ahhoz hogy jól érezzük magunkat, nem kell feltétlenül alkohol. Jó nem azt mondom hogy egyáltalán ne igyunk, csak tudjuk hogy hol a határ Nekem ez a véleményem Molly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Mindkettő, de egy nő ha részeg sokkal kiábránditóbb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 nő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 A Nő sokkal csúnyább, egy részeg férfin hát adjisten elröhögsz de egy nő uhhh. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Egy részeg nő kiábrándító..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Write_Dema Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Részeg nőre ment a voks pedig ez csak megszokás férfiba is ugyanolyan sz**. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Mindkettő... Szerencsére eddig még egyhez se volt szerencsém baráti társaságon belül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Ha már "sokkal érettebbek és komolyabbak" mutassák is meg... gondolom egyértelmű kikre gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapiD Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ede0228 Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Mindkettő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi166 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 amikor a csaj lerészegedik az elég szar látvány... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Nincs is nagyobb szégyen egy részeg nőnél, főleg ha fiatal. Ezért a Nőre tettem a voksom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Szerintem a részeg nő csunyáb.. nem tudom valahogy szerintem hozzátartozik a "férfiassághoz" hogy berugsz mint atom a haverokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray D. Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Csatlakozom az előttem szólóhoz, a férfiaknál ez szinte "természetes ösztön". De a nőkhöz valahogy nem illik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Hát egyik sem szép látvány, de ha egy szép lány összerókázza magát az kiábrándítóbb.Gondolom a lányok esetében meg fordítva van.Azt azért nem hiszem, hogy a férfiassághoz hozzá tartozik az, hogy atomrészegre leiszod magadat.Különösen azért, mert ha részeg vagy akár olyat is tehetsz amivel rombolod a becsületedet, és a férfi becsület egy igen fontos dolog Persze a férfiaknál inkább elfogadottabb, hogy ha isznak, de az sem úgy, hogy mindenféle határ nélkül. Például egy alkoholista nő sokkal rosszabb dolog szerintem, mint egy alkoholista férfi.Valamelyik este láttam egy részeg nőt a gyerekével, sztem még tíz éves sem lehetett a kölök és úgy ordibáltak egymással, hogy az egész utca hallotta.Arról nem is beszélve, hogy milyen szavakat használtak. "ne ordíts már b+ mert már szédülök!" - "hogy beszélsz velem te kis r***dék, mindjárt úgy beléd rúgok, hogy kiesel az útra" ---- szóval ilyet hallani egy anyától azért elég elszomorító. Bár olyat is láttam már, hogy két 10 év körüli gyerek viszi haza a fullrészeg apját, de az legalább nem ordított velük.... csak a két gyerek egymással... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laci65536 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 A részeg nő tényleg ronda, bár nincs vele nehéz dolga az embernek , (ha értitek mire gondolok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Részeg nő szerintem csúnyább látvány pedig ugyanolyannak kéne lennie. De az etikett így szokta meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LcE Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Egy csaj aki ivott egy keveset még aranyos is lehet, de ha már vállalhatatlan állapotba kerül annál nincs kiábrándítóbb dolog a világon. És visszataszítóbb sem, ha egy ilyen a nyakadba veti magát valamelyik bulin... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 sztem azer tobbet látni a reszeg ferfit mint mint not , ezer szerintem a reszeg no kevesbe megszokott latvany szal azer tunik visszataszitonak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt_'83 Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Meglepődtem az eredményen, mert szerintem ha egy jó nő részeg, az nem olyan csúnya látvány. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapiD Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Ha mindketten azok vagytok, akkor meg mind1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Szerintem is csúnyább látvány, ha egy nő leissza magát, nem is tudom olyan igénytelen... (pláne ha gyakran előfordul), de a férfiaknál sem szép látvány, ezért én a mindkettőre szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 nőknél sokkal csúnyább mint egy férfinál! a fiatal lányok/nők is csak azért isznak h lássák rajtuk a férfiak h ők már mien "nagylányok"! Aztán meg alkesz lesz a fele meg cigis! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts