csasa94 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Na, mi van akkor, ha olyan részeg vagy, h már a földön hemperegsz és begurulsz az árokba, és közben szakad az eső? (Egy nagyon elázott "mind a két értelemben" fickó olyan részeg, h úgy beindult a lejtőn, h azthittem, h ő üti el a kocsit, nem fordítva. Szegény már a csoszogó szaladás közben úgy előre dőlt, h hanyatesett, jó beverhette magát. Most a szemközti vizesárokban hempereg és morog, innen jött az ötlet. Ami durva, az az, h téli kabát van rajta. ) Várom a hozzászólásokat, h ti mitt csinálnátok ilyenkor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Szörnyülködve nézném őket, közben talán még halálra is röhögném magam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Bedobnám a biciklit is Ugyanis felénk a részegek biciklistől az árokba mennek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elképesztő Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 He-he Megpróbálnék lábra állni akármilyen készen is vagyok,és aztán meg továbbmenni,vagy mászni négykézláb De lehet,hogy amilyen készen lennék akkor tuti be aludnék az árokban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csasa94 Posted Július 5, 2009 Author Share Posted Július 5, 2009 Szörnyülködve nézném őket, közben talán még halálra is röhögném magam. Hehe, ezzel én is így voltam, azthittem, h meghalok a röhögében, amikor látom, h jön vele szembe a kocsi és ő még gyorsabban csoszog vele szembe. Meg amikor belegurúlt az árokba és énekelni kezdett, de az olyan volt, mint amikor a kutya morog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Johnny Tapia Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Mi van akkor, ha állatrészegek vagyunk és az árokban fetrengünk? akkor biztos buli van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurvig01 Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Én ugyanazt mint az árokban fekvö.Hisz mindig a legveszélyesebb legjobb bulikban vagyok ahol atom ivászatok fojnak. pontosabban a kérdésre válaszolva várnám hogy valaki segitsen vagy addig is mig várnék igyekeznék össze kaparni magamat:Dxd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts