kristof9 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Azt hittem hogy rosz lett de kellemeset csalódtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Én is most néztem meg moziban. Nem sűrűn járok moziba, de ez megérte minden egyes forintját. Annyira lekötöttek az akciójelenetek, sztem a poénok is rendben voltak(persze volt pár erőltetett) na meg azért olyan hihetetlen dolgok voltak benne, hogy csak na:D De ha az ilyenektől el tudsz tekinteni egy ilyen filmnél(sztem el kell ) akkor szuper( SPOILER: bár nemtom ki vette észre, de ugye a csávóékkal volt az a kis álca robot, a végén a piramisoknál már nemvolt ott hova lett ?) De ami az egészben a legjobban odavágott számomra , az Megan Fox volt...esküszöm szerelmes vagyok...kimondhatatlanul tetszik az a lányka....végem volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sipsand Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Eszmeletlenul jo lett. Minden varakozasom felul multa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Palika Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 Nekem az elsö rész jobban tetszett.Bár igaz még csak egyszer láttam a másodikat az elsöt meg vagy 5 ször Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
manituma Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Leírhatatlanul jó. Nálam az első rész 10/9 2. rész 10/10 egyszerűen király film. Először moziba néztem meg. Hát ott elvoltam ájulva olyan jó volt. Itthon meg lehúztam netről és 3 naponta megnézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Nálam az 1. sem került be a kedvenceim közé, bár az azért jó volt. A 2-ben viszont néha-néha voltak jó részek, de voltak benne akkora baromságok is. Pl az ikerrobotok olyan irritálók voltak, mint a KAtasztrófafilmben a Juno. Aztán a poénok nagyján nem is tudtam nevetni, és csak akkor kezdtem el érezni, h Trasformers filmet nézek, amikor Optimus és Megatron először összecsapott. Az a botos robot meg kiakasztott. Komolyan, a robotoknak mióta emberek? És a vége felé az a futós rész. Na, azon majdnem bealudtam. Az 1 az nálam 10/7.4, de ez kb 10/5. Nem volt vmi nagy. Jameg, hogy az "év filmje". Előbb nézd meg a Watchmen-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Jah csak annyi hogy szerintem hibás a cime, szerintem így helyes: Transformers : A bukott bosszúja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Szerintem is jó lett mind a kettő, igaz transformer fan vagyok, egyedül csak a bakik bosszantanak már mert sajnos ebbe a filbe is belekerült pár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Bakik vannak benn az igaz. Például fogalmam sincs hogy kerültek a sivatagba Sam szülei? Az álcák rabolják el párizsból és viszik a sivatagba Én a következőkre gondoltam: amikor érkeznek az álcák , s az egyik becsapódik párizsban elég gyenge az egyik robbanás, a zöld dömper kinézetű álcából kettő van és amikor nagyonagy robot a piramis tetejét bontja és simmons alatta telefonál na egyik jelentben nincs benne ez, én ezek vettem észre. Szerintem is jó film lett, én is féltem az első résznél hogy gyengus lessz, de Michael Bay neve erre a filmre garancia volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Szerintem egész jó lett , bár az első rész jobban tetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Elég jó let,lehetne egy ujabb része. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts