hankock Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Visszaszámlálás: még csak 14 nap a az amerikai bemutatóig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Már várom ezt a filmet, remélem hasonlóan jó lesz, mint az első 'felvonás' volt. Én konkrétan azt várom tőle, hogy a nyár filmje lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 nah itt az április 30-án kiadott trailer : http://videa.hu/videok/film-animacio/transformers-2-trailer-elozetes-isabel-lucas-PaTjLgsyDiF09IQW nagyon penge ez az egy film lessz amit megfogok felirattal nézni Még mindig 10 nap van a bemutatóig június 14-én lessz a bemutató Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 Megnéztem én is a trailert, és bizton állíthatom, ez hatalmas film lesz Már nagyon várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 Hattttalmas film lesz.Moziba meg fogom nézni.Amúgy a vidi végén az a kis zene "rész" nem ismerős vkinek?Tisztára olyan mint a Cod4-ben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 Néztem róla előzetest, sok számítógépes trükk lesz benne, de jónak ígérkezik és már hamarosan megy is a moziba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 előzetes alapján úgy tűnik nagyon jó lesz én már nagyon várom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piccolino Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Ezekszerint már meglehet nézni magyarul valamikor a jövőhéten? Az kiri lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 még 7 nap van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Már csak 3 nap Mondjuk annyira nem izgatom magam hogy mikor lesz moziban, mert szerintem úgy se ott nézem meg. Megvárom amíg elérhető lesz valami jó minőségben, de ha valaki látta moziba és azt mondja hogy iszonyat jó és kár lenne kihagyni akkor lehet hogy megnézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Úristen mért lett ilyen béna magyarhangja Optimus fővezérnek??? :o Az biztos hogy inkább feliratosan nézem meg... Ajj már alig várom JA és még valami. Amikor mondja Bumblebee-nek (Űrdongónak) hogy nem viheti az egyetemre, milyen zene szól utána? Még nekm ciki esküszöm hogy olyan béna zenét tesznek be. De most komolyan... Zenében és szinkronban nálam máris alulmúlta az elsőt. Remélem több dologban nem fogja.... Viszont amikor az akciójelenetek vannak akkor jó zene megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 jah valaki nem tudja hogy mikorra várható az R5 mert azt leszedném, remélem a hétvégéig kijön normálisabb verzió Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramer Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 .... Amikor mondja Bumblebee-nek (Űrdongónak) hogy nem viheti az egyetemre, milyen zene szól utána? .... Linkin Park - New devide. Ha jól tudom direkt ehhez a filmhez csinálták a zenét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Én ma elkezdtem nézni online a moovie.hu-n de mivel egy béna tárhelyre töltötték fel csak az első 5 percet tudtam megnézni olyan lassan töltött :S. Inkább megvárom a jobbik verziót. Tök jó pont szülinapomon jelenik meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 A Linkin Park és Hans Zimmer jól összerakták ezt a zenét ;D De a film is nagyon király lett. Meg kell nézni mindenkinek ;D A Linkin Park és Hans Zimmer jól összerakták ezt a zenét ;D De a film is nagyon király lett. Meg kell nézni mindenkinek ;D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Na én megnéztem hát tetszett de nálam alúlmulta az első részt... 10/6,5 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Én is megnéztem tegnap, nekem tetszett, és szerintem van olyan jó, mint az első rész. Michael Bay-ban megint nem csalódtam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 nekem nagyon bejött az elsö rész és már várom hogy a 2. rész rendes dvdrip minöségben fennt legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyonkabenku Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Mondjátok el véleményeiteket a fimről!! Én láttam és sztem jobb mint az első rész szerintetek? Transformers 2: A bukottak bosszúja - Transformers: Revenge of the Fallen amerikai sci-fi/akciófilm, 2009 * magyar bemutató: 2009. június 24. * amerikai bemutató: 2009. június 24. * rendező: Michael Bay * főszereplők: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson * gyártó studió: DreamWorks, Paramount Pictures * további részek: Transformers filmek * dvd infók: Transformers 2 DVD és Blu-ray Transformers 2 plakát: Sam az egyetemi tanulmányaira készül, ami azzal jár, hogy egy időre magára kell hagynia a barátait. A sorsa továbbra is a földönkívüli robotokhoz van kötve, ugyanis a keze ügyébe kerül a kocka egy kis darabja, ami az egyik ősalakváltohoz köthető, mégpedig egy bizonyos Fallanhez, akinek legföbb vágya, hogy visszatérhesssen és bosszút álljon. Ezenkívűl az Álcák az első vereségük után, ezúttal nagyobb erővel térnek vissza, hogy a régi vezérüket, Megatront újraélesszék majd a Földet végre a birtokukba vehessék. Ebből következik, hogy az Autobotoknak is kell egy kis segítség, hogy visszaverhessék az Álcák támadását. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ékszerteknős Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Sajnos nem láttam...és elmegyek nyaralni...kellemes nyaralást mindenkinek.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 ékszerteknős köszi! Én majd kedden hajnalban indulok nagy nyaralásomra . Am szerintem alulmúlta az első részt. Látványban nem de másban igen. Nálam az első rész. 10/8,5 A második 10/6,5 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
farkasbalint664 Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 sok filmél úgy van hogy az elő rész naon jó és a 2.at el ba...ák de szerintem ez a transformers-re nem igaz eltalálták a 2. részt is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyonkabenku Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Ez így van ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyar0 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Nekem az első nemtetszett a 2. a felülmúlta mindenben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
p()rTal Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Szerintem a transformers a világ legkirályabb filmje! Az egy nagyon király a kettő nagyonkirály lett. Első rész 10/10 Második 10/9 Mindenkinek ajánlom a filmet. én pl besüppedve a moziszékben figyeltem az eseményeket, a végén észre sem vettem hogy 2,5 órás film volt..xD ja, és az egy annyira teccett, hogy 2x néztem meg a moziban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaylkatarn Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 lenne egy kérdésem a cinedub-os transformers 2 az jobb mint a mozis változatú?és mit jelent a cinedub mert nem tom:d előre is köszi a választ. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 hat en megneztem mind a kettot.. sztem az elsonek jobb a tortenete, de a masodik is majdnem ugyan olyan jora sikeredett mint az elso.... am en is nemsokara mek nyaralni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyonkabenku Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 1. Én már voltam nyaraláson! 2. Sztem a történet jobb (nem tom miért), mert mégis még a címe is egy jó akció filmre utal(sokszor a film címéből sok minden kiderül)! 3. Mozikban jobb megnézni ezeket az akcióban lédús filmeket(a hanghatás miatt meg stb)De egy jó házimozi mindent megold(már akinek van elég pénze rá) 4. Király a TRANSFORMERS 2 2009 legjobb filme:)!! Amúgy vki tudja mikor jelenik meg "normális" verzióban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Egész jó film volt. A vége vicces volt amikor azt mondta a főszereplő srác: ,,Már csak 1 mérföld" Aztán 2 perc múlva átértek a túloldalra. Ezt eltekintve látványos volt, de nem lesz a favorit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAUL94 Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 szerintem a 2. jobbra sikeredett az 1. résznél végig lehetett unni az 1.órát aztán történt vmi ezt elég jol eltalálták am én is kiváncsi lennék h mikor jelenik meg dvd ripbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts