Flóri Bá Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Én csak képregényben olvastam és nagyon bejött a movie sem volt semmi, várom a folytatást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baro130 Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Szerintem is jól sikerült az első rész, várjuk a folytatást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 AZ 1. láttam sztem ez is rohadt jó lessz jó a story a szinészek és az elképzelés is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Sztem maga a film nincs olyan nagy film mint a Volt egyszer egy vadnyugat vagy más nagy klaszikusok de az effektek és a jelenetek nagyon jók és ahol ott van Spielberg és Michael Bay ott rossz nem sikerülhet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa9898 Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Én is kiváncsi vagyok a sztorijára, az első részt sztem egéz jó volt, legalábbis a látványvilága az király volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Tankrazor Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 A film tényleg jó volt legalábbis többet kaptam mint amit vártam!A fekete hajú csaj meg valami nagyon durva remélem benne lesz a 2-ben is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Már nagyon várom a 2. részt az 1 rész is nagyon jóó volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 A film tényleg jó volt legalábbis többet kaptam mint amit vártam!A fekete hajú csaj meg valami nagyon durva remélem benne lesz a 2-ben is! Megan Fox-ra gondolsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 az elso resz jovolt kivancsi elszek a folytatasra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
berserk87 Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Én moziban néztem meg, mivel nagy rajongója vagyok a Transformers képregényeknek. Feliratosan vetítették és nagyon jó volt, várom a 2. részt is. Szerintem nem zárták le sztorit. Nagyon sok Transformers még be sem mutatkozott, köztük az álcák másik nagy vezetője Sokkoló. A képregényben több 100 autobot és álca szerepelt, és még ott van főellenségnek Unicron is(aki egy bolygó, de ő is át tud változni robottá), de a képregényben még volt pár "főellenség" akik felbukkanhatnak. De a kreatív írók akár egy teljesen új cselekményszálat is belevihetnek a történetbe. Megatron is visszatérhet, szóval rengeteg lehetőség van a folytatásra. Ma néztem meg megint a filmet feliratosan és elég gyenge lett a felirat, több poént is rosszul fordított le a készítője, meg néhány poént elfelejtett lefordítani amik nagyon jók voltak. Moziban az egész felirat hihetetlenül jó lett, látszott rajta, hogy egy nagy rajongója készítette, nem beszélve arról, hogy a már említett poénok is fantasztikusan lettek lefordítva.. Sokkal jobb volt a film moziban, a hangeffektek nagyon jól szóltak. A 2. részt is tuti moziban fogom megnézni. Nekem megér egy jegyárat ez az élmény.Számomra többet jelent ez film, mint másoknak, mert én a transformersen nőttem fel, ezért kezdtem el rajzolni is. Van is itthon több tucat képregény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzoli24 Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 nem tudja valaki mikor jön ki?nekem is tetszett az első rész és kiváncsi lennék a másodikra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyi184 Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 hát ez engemet is érdekelne de sajna még igen távollehetünk tőle :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 Amerikában ha minden igaz, 2009. Június 24.-én lesz a premier, nálunk pedig valószinű (mint minden film mostanában) tolódni fog pár hónapot, de remélem, hogy keveset. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Az előzetes alapján valami elképesztően jó film lesz! nem akarom elkiabálni, de megkockáztatom, ho jobban sikerült mint az 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyi184 Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 szerintemis legalábbis iszonyatosan komoly lessz a trailer alapján megjelenést tud valaki? már nemtudok aludni xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Amerikai premier: 2009. június 26. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Az előzetes alapján valami elképesztően jó film lesz! nem akarom elkiabálni, de megkockáztatom, ho jobban sikerült mint az 1 És ezt mind a kemény 30mp-es trailerből szűrted le? :D Szerintem semmitmondó volt ez a trailer, max annyit szűrtem le hogy igen lesz T.F. 2. semmi több... <_< Hát ha Amerikában Június végén lesz a premier, akkor örülhetünk ha iden (2009-ben) le fogják adni nálunk a filmet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Igen ebből szűrtem le+ megnéztem forgatási jeleneteket és hidd el sokkal jobb hangulata és látványa lesz a 2-nek, mint az 1-nek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Ha bővebben utána jártál az más dolog, én azt írtam hogy a trailerből nem lehetett sokat levonni... Hogy milyen lesz az majd akkor kiderül ha az elejétől a végéig megnézi valaki, de persze lehet előre tippelni hogy mennyire sikerült jóra megcsinálni a folytatást... Nekem nagyon tetszett az 1, nem csak jelenetileg, hanem történetileg is, remélem ez majd a 2. részben is így fog visszajönni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 Az első rész nekem is nagyon elnyerte a tetszésemet, még mostanság is szívesen megnézem (persze angol hang - magyar felirat párossal) Nagyon várom már a 2. részt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ufo001 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 írtam a movies requests-be kérésként azért hagy hátha valaki aki sokkal ügyesebb,tájékozottabb mint mi nagy többség, azt írja majd ,hogy még legalább 2-3hó míg meglessz mert magyar szinkronnal nemrég néztem az előzetesét. Erre ott félreértelmezték az igaz nem bőbeszédű kérésemet,lehet nem is annak tünt,pedig annak szántam mert nekem nagyon tetszett az első rész! Így a bemutatót látva még jobban felcsigázott a 2-ik rész is. http://videa.hu/videok/film-animacio/transformers-2-elozetes-akcio-michael-bay-DiTjhFnlfR6kGxGc remélem jól illesztettem be ez az első Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 hát könnyű félreértelmezni, mert annyit írtál, hogy: most néztem az előzetesét magyar szinkronnal,nem rossz Hozzászólás!? Főleg mivel se kérdés, se kérés nem volt írva. Általában ha kérnek az emberek, oda írják, h kérem, vagy kellene, vagy valami... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ufo001 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 igazad van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
overfull Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Az első rész király volt a másodikat tutkó moziban nézem meg a trailere nagyon odavág.Na meg a játék is az is király volt állítólag a játékból is megcsinálják a második részt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamu Posted Február 20, 2009 Share Posted Február 20, 2009 Nekem tetszett az első rész,remélem a második is lesz olyan jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartaros_94 Posted Február 20, 2009 Share Posted Február 20, 2009 Az első rész nem volt rossz, bár a sztorin szerintem még lehetett volna csiszolgatni. Bár ha a második rész is lesz olyan jó mint az első, nem lesz rá sok panaszom. A játék nekem kimondottan nem tetszett, valahogy a kép-és hanghatások nagyon el voltak cseszve szerintem. Ha a második játék szebb és igényesebb lesz, akkor akár még jó is lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 20, 2009 Share Posted Február 20, 2009 IMDB-s link: http://www.imdb.com/title/tt1055369/ Itt 2009 Június 25-re van írva szal magyarul durván megint november-december tájékán jelenhet meg DVD-n . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Február 20, 2009 Share Posted Február 20, 2009 Ez tényleg nem semmi lett. Elég szépen megcsinálták ahogy igy youtubon láttam. Durca lesz, már alig várom, remélem kiadják minnél hamarabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 20, 2009 Share Posted Február 20, 2009 Van magyar trailer is??mert én mindenhol csak az angol találom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedera72 Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Nagyon várjuk! Remélem jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts