gigollo Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Sziasztok abban érdeklődnék hogy laptophoz hol lehet beszerezni tuning videokártyát és hogyan kell beszerelni nehéz vagy csak ilyen pattintós módszer? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Nem mindegyik laptopban lehet cserélni mivel a legtöbbnél az alaplapra van integrálva. Amelyiknél meg lehet annál a videokártya beszerzése nehéz, és kb. annyiba kerül mint a laptopod. Beszereltetni meg szervizben ajánlott. Amúgy milyen laptopba kell és minek ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigollo Posted Július 2, 2009 Author Share Posted Július 2, 2009 egy toshiba satellite l300 asom van és nemrég kaptam egy NVidia GeForce M8800GTX ismerősömtől és azt szeretném belerakni szerinted megoldható? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Nem. De ha azt szeretnéd, hogy egy szakember is megerősítse akkor felkeresel egy szervizt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigollo Posted Július 2, 2009 Author Share Posted Július 2, 2009 elhiszem. milyen videokártya menne bele az én laptopomba ami egy kicsit tuningabb mint az alapok nem tudsz ajánlani valamit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Semmilyen. Mint már mondtam az alaplapra van integrálva, cserélni NEM lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts