Longsfield Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Vettem a gépembe egy sapphire 3850-es videókártyát.Xp-re szépen települt,de van a gépemen Millenium is a régebbi játékok miatt,amik XP-n nem futnak. Az a nagy problémám,hogy a milleniumra a videókártya nem akar feltelepülni. Kérem aki tud segítsen nagyon fontos lenne.Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Nem fog feltelepülni sehogy sem mivel nem létezik hozzá win98/me driver. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longsfield Posted Július 3, 2009 Author Share Posted Július 3, 2009 Akkor nincs megoldás a problémámra? Esetleg virtuális pc vagy videókártya? Ezt én nem ismerem csak kérdezem.Olyat is olvastam a neten hogy egy alaplapon 2 videókártya van,bár ezt sem értem hogyan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 De van megoldás: Csak XP legyen a gépen! Az XP tud kompatibiltást visszafelé! Kiválasztod a futtatni kívánt játék .exe fájlját, és jobb gombbal tulajdonságokra kattintasz, és ott van egy Kompatibilitás fül. kiválasztod az ME vagy 98-at. Egyébként a Millenium egy elég rossz oprendszer, nagyon instabil!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longsfield Posted Július 3, 2009 Author Share Posted Július 3, 2009 Ezt a kompatibilitás dolgot már próbáltam és nem használt ezeknél a játékoknál,azért kellett a millenium. A milleniummal nem volt semmi problémám hisz csak eljátszogattam rajta amugy emelett persze fent van az XP is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts