sasa113 Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Üdv mindenkinek! A problémám a következő: vista telepítés közben nem tudok továbbjutni egy ponton, ott ahol ki kell választani a meghajtót h melyikre telepítse a windowst. Azt írja ki h "a windows nem talál olyan rendszerkötetet, amely megfelel a telepítési követelményeknek". A kiválasztott meghajtón volt elég hely és le is formáztam, ám így sem engedett tovább:( Ezen problémámra kérnék orvoslási javaslatot! Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razy Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Szia! Biztos, hogy a megfelelő fájlrendszerben formáztad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa113 Posted Június 30, 2009 Author Share Posted Június 30, 2009 Szia! NTFS fájrendszer volt eddig is és abban formáztam. Eddig egy sima xp volt a gépemen és most akartam feltenni egy vistát, amit innen a piraterol töttem le (Byte Vista 32Bit Home Premium - Magyar). Szerinted mi lehet még a gond? A merevlemezem Samsung 160 Gb 8mb S-ATA. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Az hogy a byte vista egy hatalmas rakat végtermék. buherálatlan rendszert szedj le és próbáld azzal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa113 Posted Június 30, 2009 Author Share Posted Június 30, 2009 Értem. Akkor megpobálom amit modtál. Már korábban elkezdtem a Windows Vista Gamer® NVIDIA Edition R1 x3264 letöltését, szerinted ezt is hagyjam inkább? Köszönöm segítséged! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 A legjobb mindig a teljesen érintetlen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa113 Posted Július 1, 2009 Author Share Posted Július 1, 2009 Köszönöm a segítséget, akkor sima vistával fogok probálkozni:) Remélem az működni fog:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Nem bíztos hogy a buheráltság a gond! Sokkal inkább, az hogy a Vista nem ismeri fel a meghajtót: Tedd a következőket: Az egyszerűbb megoldás az, hogy belépünk Bios-ba és a natív módot (AHCI) Disable vagy IDE módra állítjuk. Ezt viszont sajnos nem mindegyik alaplapon lehet beállítani, tehát nem minden esetben nyújt megoldást. A másik megoldás, hogy olyan opredszert keresel, miben van integrálva SATA driver! Az már mellékes, hogy buherált operációs rendszer instabil rendszert is eredményezhet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa113 Posted Július 2, 2009 Author Share Posted Július 2, 2009 Szia Chipi! Sajnos nem találom AHCI-t , nekem ABIT IP35-E Intel P35 LGA775 DDR2-es alaplapom van, de ha elmondod h pontos hol találom vagy hol keressem ezt a negítv módot akkor azt nagyon megköszönném:) Ezenkívül letöltöttem gyuszi02 által feltötött "Vista x64 integrált sp1, magyar" op.rendzser, de ennél is ugyan az volt a problémám. Egyszóval szeretném ha ti ajánlanátok nekem egy Vistát amiben tuti van integrálva SATA driver, nem tudom h 32 vagy 64 bites legyen-e , mert nem igazán tudom h miben külömböznek pontosan, én a gépemet játékra és netezésre szereteném használni. Végül egy kérdés: azon partícion ahová szeretném telepíteni az op.rendszert ott csak 10GB hely van, szerintetek ajánlott egy nagyobb partíció kialakítása? Gondolom egy fullos Vista sok helyet elfoglal... Jah és köszi h segítetek:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hieneicle Posted Október 5, 2010 Share Posted Október 5, 2010 Zitat: ich hab weder so einen kirmes-cursor noch vista Dito. Wofür soll sowas denn gut sein? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts