szilard5 Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Hali A kérdésem hogy Nokia 6300-ból lehet-e webcamera. Van e ilyen program? Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 fuhh... jokérdés... azt tudom hogy symbianosokat lehet webcamként használni. de ezt nemtudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 itt egy progi , probáld meg : http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=19502 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramer Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Amit linketél az symbian s60-ra van , a nokia 6300 pedig s40-es! (nekem is olyan van) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szilard5 Posted Június 30, 2009 Author Share Posted Június 30, 2009 s40 en akkor ez nem lehetséges? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 fuhh... jokérdés... azt tudom hogy symbianosokat lehet webcamként használni. Ezt mondd el lécci hogy és milyen progi kell hozzá, mert érdekel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 milyen telefonod van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Bocsi, elhagytam a témát. N73 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 ez van vistara http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&download=17480 ___________ ezmeg aszem nem http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&download=17281 viszont nézz körül az oldalon ha még nem ismered, megéri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Köszi a segítséget, sokan sokat emlegették már ezt az oldalt, de valahogy mindig lusta voltam alaposan átböngészni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 ez bizony nagy hiba nincsmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 Symbianon lehet webcamozni, vagyis webcamnak használni a telefont, csak egy Bluethoot adapter kell, meg egy progi a telefonra és a gépre. Egyik haverom régen így camozott, nekem sehogy nem sikerült feltennem még anno az N73-ra De valahogy biztos meg lehet csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 Nekem őszintén semmit nem sikerült még rátenni. :S Venni akarok blue tooth-os izét is hozzá, hogy azzal vigyem fel a képeket, videokat, stb, mert a kábelt is hol észleli hol nem mostanában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Bluethoot adaptert mindenképp ajánlom, mert azt később is tudod használni, az összes BT-s telefonnal kompatibilis Nekem is van a telefonomhoz adatkábel, de ha csak egy-két képet akarok felküldeni gépre, akkor inkább a BT adapterrel küldöm fel, az úgyis be van dugva állandóan gépbe, nem kell keresgetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Én meg mindig kábelt használok mert az folyton bevan dugva és gyorsabb mint a BT az igaz hogy BT-t akármelyik telefonnál tudod majd használni ha nincs kábeled, nekemis ezért van de ezt a webcam dolgot wifin is összelehet hozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Barátnőmnek ilyen telefonja van, de nem sok wifit találtam benne :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 nem ehhez a dologhoz füztem hozzá a wifis dolgot hanem a webcam részének a dolognak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts