Cobra Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Van egy ötletem Küldjük be a hozzászólásokat E-mailben az RTL Klub-hoz Kiváncsi lennék mit szólnának hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3C$K3 Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 (edited) Utálom a valóságshow-kat, az ***** való, abszolút semmi értelme nincs, és jobban szétégeti az ember agyát, mint 1 liter 90%-os denaturált szesz... Ja meg szívből gyűlölöm az egész RTL Klub-ot, látszik hogy az egészet csak a **nagy profit miatt csinálják. Pl. itt van ez a Bajkeverők. Láttam belőle 5 percet, és azt kívántam, hogy bárcsak ne látná egy külföldi ember se, mert ha ezt más kultúrált európai országokban megtudják, *** az EU-ból... Módosította Június 3, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás, illetve egyéb sértő kifejezések használata! Warn-nal büntetjük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 (edited) rtl klub sz*r.... és sajnos már majdnem minden csatorna kezd elsz*ródni.... sprektumon már mennek ezek a sz*r játékok hogy hívj fel csak teneked csak ost csak itt van 100000000ft és csak te nyerheted meg, meg ezek szóval...... szóval ha értelmes ember akarsz leni nem kapcsolod be a tv-t mert ezek a műsorok már iq romboló sz*rok! najó azért van kivétel 1-2 de ezek a sprektumon már télleg megakadt a szemem Módosította Március 21, 2006 nagypisty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyly Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 (edited) Már bocsánat de a tököm kivan ezekkel a sz*r műsorokkal. Tudom azt szokták mondani akit nem érdekel nem kötelező nézni, de viszont ez másokat megront, rászokik és ezt nem érdekel senkit a sz*r RTL Klub-nál ill. TV2-nél. Magyarország két legpocsékabb TV adója. Pfújj!!!! Sok feltűnési viszketegséggel megáldott, a kemény kétkezi munkáért odalevő embert nézni csodálatos élmény főleg amit csinálnak és ahogyan beszélnek. Miért nem nézik inkább az emberek a Discoveryt, Spektrumot, Sport1-2 stb. stb. stb. Módosította Március 21, 2006 nagypisty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyly Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Van egy ötletem Küldjük be a hozzászólásokat E-mailben az RTL Klub-hoz Kiváncsi lennék mit szólnának hozzá 47159[/snapback] Most olvasom mit írtál nem is rossz ötlet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
banrobert Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Nekem mind1 mer amikor ez a Való Világ ment(du vmikor) akkor sose voltam otthon és kül este meg nem az RTLt nézem csak ha vmi jó film van rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
otistarda Posted Január 15, 2006 Share Posted Január 15, 2006 kb annyira kell nekem, mint púp a hátamra. Deha megint elkezdik, akkor ezek szerint erre van igény. Sem a Nyaló Világból, sem a Big Bránerból nem néztem végig egyetlen részt sem. De körülüttem annyian nézték, hogy akaratlanul is tudtam, hogy ki-kivel bújt össze.(ettől kaptam herótot) De hát Ti is tudjátok, hogy itt a Lé a tét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
A Mester Posted Január 16, 2006 Share Posted Január 16, 2006 (edited) igaz, viszont én nem igazán nézek tévét, mert mostmár bárhova kapcsolok, mindenhol ez m1, vagy vmi baromság... ezért inkább itt ülök még 1-2 órával tovább a gépnél, hogy ne nézzem ezeket : ( szerintem naon rossz, ez is csak hülyíti az embereket, hogy egy kicsit elfeledjék a bánataikat... marhaság az egész ) Ne idézd az előtted lévő hozzászólást! Köszi! Módosította Március 21, 2006 nagypisty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
otistarda Posted Január 17, 2006 Share Posted Január 17, 2006 Látod ez igaz. Ez is egyfajta narkó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
giggs Posted Január 17, 2006 Share Posted Január 17, 2006 Az a szomorú,hogy ezek mindaddig műsoron lesznek amíg a sok birka magyar leül a tv elé és nézi. A különböző kereskedelmi adók pedig hülyék lennének nem lenyúzni az utolsó bört is az ilyen valóság-showk-ról. Nekem már rég a nyugdíjjamat fogják folyósítani,de állítom,hogy a VV78 vagy a BB85 még mindíg az egyik legnézettebb műsor lesz. De ide sorolhatnám a különböző dél-amerikai sorozatokat,Mónika show,Balázs show,és egyéb színvonalas "szórakoztató" programokat. Na mindegy.a lényeg az hogy aki rühelli ezeket az kapcsolja ki a tv-t és irány a Gigacenter! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
muCSAcso Posted Január 18, 2006 Share Posted Január 18, 2006 nemtudom, én most elviselnék egy valóságshow-t...régen volt már, lehet kellene még 1-2 megint a szürke hétköznapokba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Január 23, 2006 Share Posted Január 23, 2006 Az Úristen mentsen meg bennünket ezektől a kultúrális szemetektől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joint:D:D:D Posted Január 26, 2006 Share Posted Január 26, 2006 engem nagyon nem érdekel...már az elsö se tudott lekötni nem hiszem el ,hogy egyes emberek hogy rajonghatnak érte Én is inkább gépezek tv helyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Csak több valóságshow ne legyen a tévében!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Május 26, 2006 Share Posted Május 26, 2006 utálom a valóságshow-kat!!!!fúj!!!!azok miatt nem lehet egy normális műsort nézni a tévében,csak a buzikat meg a leszbikusokat meg a depressziós állatokat bémeg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Május 26, 2006 Share Posted Május 26, 2006 nem ,nem és nem!! pedig biztos lessz előbb -utóbb győzikéből is csak 1 terveztek pedig kiafene kiv.rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 nem szeretném, nincs semmi értelme. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Nekem mind1, hogy lesz-e vagy nem-e, csak akkor nézném, ha nagyon nem tudok mást csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Régebben úgy gondoltam, h ez tök jó dolog, meg minden, de amióta animal planetet meg discoveryt nézek, vhogy nem kívánom már ezeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 én is utálom ezeket az igénytelen műsorokat!!! miért nem lehet normális műsorokat leadni??? a discovery a legjobb csatorna, ott legalább ÉRTELMES dolgokat mutatnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 még jó,már jó ideje nem kaptam elég kulturát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosad81 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 engem v.hogy nem tud érdekelni ahogy egy leselejtezett szottyadt mellű ri........nc mosakszik, és ahogy egy dagatd diszkós nyomorég óriásikat böfög vagy ahogy 2 elbastottéletű 40 es magukat 20 asnak érezve abban fogad h. ki bírtovább fennmaradni, de legfőbbképpen az nem érdekel h. ha kijönnek akkor könyvet írnak "én XYZ aki volt a villában" címmel , szánalmasak..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ossian9292 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Szerintem ezek a valóságsók is túlságosan valóságtalanok! Szinte mindegyik meg van játszva! Legalábbis szerintem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Én néznék megint egy big brothert a régi szereplőkkel. Nagyon szerettem nézni,mikor VV Pandora nyomkodta a pattanásait. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
makibroki Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Unalmas az ilyen kukkoló műsör.Szerintem már "kinőtt" belőle a nép, de mintha láttam volna az RTLel, h újra akarják indítani a tahó világot, de lehet h tévedek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Inkább ne legyen, mert csak butítják velük az embereket, én meg úgysem nézek TV-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WanWan Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 Jah, szánalmas ez az egész. Szánalmas először is az, hogy csupán a pénzért ennyire el lehet aljasulni ebben a világban, hogy képesek ilyen műsorokat adni egy magát európainak mondó demokratikus köztársaságban. Hol érvényesülnek itt a nép széphez, jóhoz való jogai? Szánalmas az is, hogy van aki ezt megnézi, aki ezzel képes eltölteni az idejét, ahelyett, hogy akkor valami érdekes, ismeretterjesztő filmet, vagy sportműsort nézne, ami legalább nemesíti a szellemet és a lelket, esetleg teljesen más értelmes elfoglaltságot találna. Szánalmas továbbá még az, hogy vannak olyan emberek, akik pénzért, hírnévért vagy bármi másért képesek bemutatni azt a szintjüket, aminek lennie sem kéne, képesek az értelmes emberek előtt bolondot csinálni magukból. Azt is szánalmasnak érzem, hogy egyes emberek nemhogy megnézik, de szavazni is képesek erre. Konkrétan pénzt adnak ki azért, hogy az maradjon bennt, akire szavaztak, és az essen ki akire nem. És végül azt , hogy ezt meg lehet tenni törvényes keretek között. Azért a tipikusan társadalomromboló műsorokat nem ártana megszűntetni, betiltani. Na persze ez csak akkor valósul meg, ha nem cél butítani a népet egy fogyasztói társadalomhoz. (Ja is elnézést kérek mindenkitől. ha valakit sért a véleményem. de ez akkor is a véleményem, én így látom. Lehet másként látni, de nem kell ezért szídni engem, sem felmenőimet.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 Nekem nagyon mind1, nem sűrűn TV-zek. Amúgy a valóság shownak semmi köze nincs a valósághoz megrendezett akárcsak egy film. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 gyűlölöm ezeket a valóságshow-kat! Undorító-gusztustalan, ami ott bennt folyik! Körülbelül 1 részt ha megnéztem...az a baj, hogy azért lehetséges egy ilyen műsor, mert nagy a nézettsége...nagyon nagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 Nem, inkább más jobb műsorokat néznék helyettük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts