tibiole Posted Szeptember 3, 2005 Share Posted Szeptember 3, 2005 Lesz újra Való Világ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShOnGoKu Posted Szeptember 3, 2005 Share Posted Szeptember 3, 2005 Dehogy akarom hogy most egy jo félévig mindenhonnan ezt a *#@°^˘°˛^-t hallgassam már megint. Semmi értelme az egésznek és semmi köze a válosághoz. Csak meglehet vele etetni a népet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdly Posted Szeptember 3, 2005 Share Posted Szeptember 3, 2005 (edited) Lesz újra Való Világ 18902[/snapback] a rohadt életbe már... elegem van, hogy vagy 20rókabőrt lehúznak, egy nagyon sz*r dologról Módosította Március 21, 2006 nagypisty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Szeptember 3, 2005 Share Posted Szeptember 3, 2005 még jó hgoy nem sokat nézek tv-t, de ez már 1 cseppet sok. az agyamra megy, hgoy amikor este vmi jó filmet leülnék nézni, vagy sorozatot (az alias-t is éjjel adják) idióta valóságsókat adnak... sztrájk!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShOnGoKu Posted Szeptember 3, 2005 Share Posted Szeptember 3, 2005 Ha csak TVben menne az lenne a kisebbik gond. Én spectrumot, discoveryt és national geograpics ot nézek csak. De hogy minden ujság és plakát erről szól az már gusztustalan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted Szeptember 3, 2005 Share Posted Szeptember 3, 2005 Én is hasonló véleményen vagyok, mint Ti a f4520m se kívánja már a valóságsókat . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limahl Posted Szeptember 3, 2005 Share Posted Szeptember 3, 2005 Hát nem öröm ez.Nem elég a Győzike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
charna Posted Szeptember 4, 2005 Share Posted Szeptember 4, 2005 Lesz újra Való Világ 18902[/snapback] Jajj ne! igaza van ShOnGoKu -nak! ezek csak az értelmes adók, sztem főleg a discovery. szerintem ez a sok sz@r valóság show, meg győzike és társai az abszolút eligénytelenedés mutatói. szánalmas ha valaki ezeket nézni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richen Posted Szeptember 4, 2005 Share Posted Szeptember 4, 2005 Mostanában a sz@rt lehet eladni a leghosszabban. Nyúlik mint a t@kony. A magyar szappanoperák- Győzike stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Szeptember 4, 2005 Share Posted Szeptember 4, 2005 asszem ezek után a szokásosnál is többet fogom használni a dvdmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Szeptember 4, 2005 Share Posted Szeptember 4, 2005 (edited) amúgy csak egy kérdésem van: ki az a 2 ba*om aki igenre szavazott? Módosította Június 3, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás, illetve egyéb sértő kifejezések használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Szeptember 5, 2005 Share Posted Szeptember 5, 2005 Amúgy ez kicsit erős, nem? Ha már frankó közösségről beszélünk, akkor ne barmozzuk már le egymást, csak azért, mert nekik más az ízlésük, mint neked, hát, ha szeretik nézni, hát szeressék. Bevallom az elsőket (BB & VV) én is végig néztem, aztán rájöttem, hogy egy manipulált, sz@rság, azóta ilyen jellegű műsort nem nézek, aztán ennyi, 1szer majd talán ők is rájönnek erre, egyszer ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Szeptember 5, 2005 Share Posted Szeptember 5, 2005 a szavazás itt is kb oan mint a megasztárban.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasz Posted Szeptember 5, 2005 Share Posted Szeptember 5, 2005 MI az a TV? MI az a SHÓ? MI az a VALÓSÁG? (WHAT IS REAL?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Szeptember 5, 2005 Share Posted Szeptember 5, 2005 Besz@rok!!! Már megint nemlesznek normális filmek, csak az a sok sz@r. Szerintem már senki se fogja nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
charna Posted Szeptember 6, 2005 Share Posted Szeptember 6, 2005 épp ez az hogy legalább anyian fogják nézni mint eddig, ha nem többen. ha nem érné meg, nem néznék akkor nem csinálnák... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Szeptember 6, 2005 Share Posted Szeptember 6, 2005 hát ha nem éri majd meg nekik, tuti rövidebb lesz a műsoridő.... és én ezt remélem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kex Posted Szeptember 6, 2005 Share Posted Szeptember 6, 2005 bemegyek a suliba és ki leszek közösítve ha nem tudok ki az a XY aki tegnap óta sztaár... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShOnGoKu Posted Szeptember 7, 2005 Share Posted Szeptember 7, 2005 És gondoljatok bele hogy nekem pedig még néznem is KELL belole pár részt. Részvéttávirathoz aki kér adok cimet Tananyag médiaismeretből. Bár maga a tanár sincs elraggadtatva tőle és mesélt érdekes sztorikat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombei Posted Szeptember 27, 2005 Share Posted Szeptember 27, 2005 (edited) Inkább valami más jó műsort adjanak ne ilyen sz*r valóság show-okat szerintem ,de aki mást gondol lehet ,hogy annak van igaza Módosította Március 21, 2006 nagypisty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
faber Posted Október 1, 2005 Share Posted Október 1, 2005 Én nem szeretem az ilyen hülyeségéket ahol egy tucat ember fél évig futkozik és csak azt lehet egésznap nézni, hogy azok mit csinálnak. Ez egy nagy hülyeség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted Október 19, 2005 Share Posted Október 19, 2005 Soha többet VV, vagy BB... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coolfox Posted Október 31, 2005 Share Posted Október 31, 2005 (edited) mé??? az vóóóóót a valóság???? b*ssza+. nekünk mé nincs medence és jakuzzi/asszem így írják/az udvarban?? Módosította Március 21, 2006 nagypisty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latkó Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Lesz újra Való Világ 18902[/snapback] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Hát nem öröm ez.Nem elég a Győzike 18961[/snapback] HÁT,VAZZE NEKED IGAZAT ADOK! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Én azt bírom nézni ahogy több hónap után azon görcsölnek ki-kit szavaz ki elöbb vagy kit szavaznak ki a Győzikét viszont összezárhatnák pár skinheadel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolen Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Szerintem a mostani ValoVilág lesz az utolsó, mert csak a nyugdijasok fogják nézni illetve , azért kiváncsi leszek hányan fognak szavazni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norby89 Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Nem kell nekem valóság-show, bőven sok volt az eddigi, a győzikéről meg már nem is beszélve... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontom23 Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Szerintem tök hülyeség már a Való Világot is tökre elhuzzák csak azért hogy legyen megint vmi BAROMSÁG a Tv-ben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 mé??? az vóóóóót a valóság???? bassza+. nekünk mé nincs medence és jakuzzi/asszem így írják/az udvarban?? ehh ez jó neked adok igazat téleg lesz?? szeptemberben volt írva az üzi azóta nem láttam a tvben remélem rájöttek hogy nincs akkora primitív barom aki nézni fogja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts