O.DELL Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 Hali! Van egy 80 GB s kb 6 éves maxtor vinyóm és a HDD sentinel nem ritkán 60 fokot jelezz benne !! Szerintetek ez normális?? Vagy találjak ki valamit rá!De a vinyót muszály vagyok megtartani mert a Vista rengeteget foglal és nem akartam megbontani a 320 as VD vinyómat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquir77 Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Hali! A 60fok szerintem sok! Ennyit a félig kinyiffant vinyom sem produkál, mikor megprobálom lementeni a dolgokat róla. Az "új" WD-sem hűtés nélkül így a nyári melegben 35-40fok. Rakj eléje egy ventit. HDD sentinel-el csináltas egy Részletes ön-tesztet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
clue Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 Szeva!Az sztem is nagyon sok nekem a maximum 43 fokos volt a vinyóm pedig ez sem mai darab minnél hamarabb old meg a hűtését mert összecsinálja magát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Ha elé nem tudsz rakni hűtést, akkor csavarozd föl a winchester aljára. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Én nekem meg az a véleményem, hogy a régebbi vinyók sokkal jobban melegedtek, és még az a 60 fok egy elfogadható volt ezelőtt 6 éve. Enyém hűtés nélkül úgy 40-45 fok, igaz samsung, a régi maxtor vinyóm ami úgy már 10 éves az anno 55 fok körül volt, ha sokat használtam a gépet. Milyen programmal nézed? Everest? De egy hűtőt azért tegyél majd rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts