ice-w Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 Ti kitt kedveltek jobban? kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre hogy ki a jobb? sztem Steve Jobs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 Mindkettőt kedvelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice-w Posted Június 29, 2009 Author Share Posted Június 29, 2009 senki többet 3.x ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Nekem mind1 nem is szavazok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 mindkettő, mert tudták hogy mit kell csinálni anno Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice-w Posted Július 1, 2009 Author Share Posted Július 1, 2009 hát igen anno jól meg csinálták és most annak a végeredménye előtt ülünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 hali! én Steve re szavaztam mert szerintem a microsoft egy undorító operációs rendszer rengeteg hiba,végtelen vírus,semmi védelem...stb mind1 steve jobs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Bill Gates mert azért nagyobb karrier van a háta mögött szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Egészen egyértelmű, hogy Steve Jobs a nagyobb koponya Billike maximum a kávéját frissíthetné... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Steve bácsi. Billyt nem igazán csípem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 szerintem a microsoft egy undorító operációs rendszer én úgy tudom hogy a Microsoft egy fejlesztőcég, nem egy oprendszer, de biztos én vagyok a hülye... Egészen egyértelmű, hogy Steve Jobs a nagyobb koponya ezt nem igazán tudom értelmezni. mellesleg ha a windows és a DOS (bár ez sántít) nem lenne, az informatika ma nem egészen itt tartana. Billyt nem igazán csípem csak nem ismered személyesen? mutass már be neki pls. ja hogy nem? akkor gratula ehez a hsz-hez is. Engem leginkább az zavar hogy az Apple gépek aránytalanul drágák, mint minden más, aminek köze van az Apple-hez. Ugyanazért a pénzért sokkal erősebb pc-t állít össze az ember, és nem muszály win-t használni, mindenre van alternatíva. Nyugodtan nézze meg mindenki a számító emberek című filmet, abból kiderül néhány dolog ( természetesen vannak benne valótlan dolgok is, lévén film ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Mind kettőt kedvelem, de "billgétszre" szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 én úgy tudom hogy a Microsoft egy fejlesztőcég, nem egy oprendszer, de biztos én vagyok a hülye... ezt nem igazán tudom értelmezni. mellesleg ha a windows és a DOS (bár ez sántít) nem lenne, az informatika ma nem egészen itt tartana. csak nem ismered személyesen? mutass már be neki pls. ja hogy nem? akkor gratula ehez a hsz-hez is. Engem leginkább az zavar hogy az Apple gépek aránytalanul drágák, mint minden más, aminek köze van az Apple-hez. Ugyanazért a pénzért sokkal erősebb pc-t állít össze az ember, és nem muszály win-t használni, mindenre van alternatíva. Nyugodtan nézze meg mindenki a számító emberek című filmet, abból kiderül néhány dolog ( természetesen vannak benne valótlan dolgok is, lévén film ) Már bocs, de most mit játszod itt a fejed? Azt hiszed annyira nagy koponya vagy? Tudok gratulálni a te hozzászólásodhoz is! Amúgy meg én is Steve-re szavaztam, mert ha olvasol egy kis apple történelmet rájössz, hogy mekkora koponya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hallucinations Posted Augusztus 25, 2010 Share Posted Augusztus 25, 2010 jobs, bár billy bácsi termékeit használom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 Inkább Bill Gates. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Augusztus 28, 2010 Share Posted Augusztus 28, 2010 Nekem Bill Gates szimpatikusabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts